- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Çok teşekkür ederimBöyle hatalar kamuda çok oluyor
İsterseniz dilekçe verip mutemetliğin geçmişe dönük tüm maaşlarınızı tekrar hesaplamasını talep edip soruşturma açtırabilirsiniz
Yani bukadar sinirleriniz bozacak birşey göremedim. İlk kez olmuş bir yanlışlık, kasıtlı yaptığını sanmıyorum dalgınlığına gelmiştir. Olabilir. Düzeltmesini yapmış, para hesabınıza geçer birkaç güne. Bukadar acil ödemeniz olsaydı arkadaşlarınız söylemeden anlardınız eksik yattığını. Dram yaratmayın. Hemen oraya buraya şikayete gerek var mı bilemedim. Ben olsam kendisini uyarır birdaha olursa şikayet edeceğimi söylerdim.kızlar selam şimdi kısaca konuyu anlatıcam.
Devlet dairesinde çalışıyorum. Maaşlarımız ve ek ödeme vs ayın 15 in de yatıyor. Yani geçtiğimiz çarşamba. Maaşım yattı ek ödeme yatmadı. Arkadaşlarımla konuştum onlara hem maaş hem 8 bin tl ek ödeme yatmış. Kurumdaki sekreterliğe sordum. Beni sistemde girmeyi unutmuş sekreterlik. Bunla ilgili dilekçede “sehven bildirilmemiş olup” şeklinde yazdı. Yani sekreterin dalgınlığı yüzünden. Haftaya ödemesi yapılacakmış. Dilekçede müdürün e-imzası bulunuyor. Müdürün durumdan haberi var mı bilmiyorum bile. Pazartesi müdürle konuşmayı düşünüyorum. Kızlarla konuşmasam hiç haberim bile olmayacak ben bunu böyle denetleyemem ki. E-devlette de gözükmüyor. Hiçbir şey anlamadım. Ekstra bir tutanak cs tutmam gerekiyor mu sekreterin dalgınlığıma ilgili? Hayır belki benim ayın 15 inde ödemelerim var ve faize biniyor?ve kızlar hiç özür dileme bile yök. Sinirlerim çok bozuk. Yardımcı olur musunuz?
Edeyim çok teşekkürlerCimere sikayet et bi daha unutmaz
Benim moralimi en çok bozan şey bunu arkadaşlarımla konuşurken öğrenmem oldu. Bu ek ödeme ilk defa oldu. Tabibiz konuşmasak ben hiç farkında bile olmayacağım. Bi tane kamu çalışanı e devletten zaten bakabilirsin vs dedi ama e devlette de gözükmüyor sadece yatan maaş gözüküyor ek ödeme gözükmüyor. Ben her ay arkadaşlarıma be kadar yattığını mı soracağım mesela buna çok sinir oldumYani bukadar sinirleriniz bozacak birşey göremedim. İlk kez olmuş bir yanlışlık, kasıtlı yaptığını sanmıyorum dalgınlığına gelmiştir. Olabilir. Düzeltmesini yapmış, para hesabınıza geçer birkaç güne. Bukadar acil ödemeniz olsaydı arkadaşlarınız söylemeden anlardınız eksik yattığını. Dram yaratmayın. Hemen oraya buraya şikayete gerek var mı bilemedim. Ben olsam kendisini uyarır birdaha olursa şikayet edeceğimi söylerdim.
Anliyorum can sıkıcıBenim moralimi en çok bozan şey bunu arkadaşlarımla konuşurken öğrenmem oldu. Bu ek ödeme ilk defa oldu. Tabibiz konuşmasak ben hiç farkında bile olmayacağım. Bi tane kamu çalışanı e devletten zaten bakabilirsin vs dedi ama e devlette de gözükmüyor sadece yatan maaş gözüküyor ek ödeme gözükmüyor. Ben her ay arkadaşlarıma be kadar yattığını mı soracağım mesela buna çok sinir oldum
Benim moralimi en çok bozan şey bunu arkadaşlarımla konuşurken öğrenmem oldu. Bu ek ödeme ilk defa oldu. Tabibiz konuşmasak ben hiç farkında bile olmayacağım. Bi tane kamu çalışanı e devletten zaten bakabilirsin vs dedi ama e devlette de gözükmüyor sadece yatan maaş gözüküyor ek ödeme gözükmüyor. Ben her ay arkadaşlarıma be kadar yattığını mı soracağım mesela buna çok sinir oldum
Cimere kendi kurumunu neden şikayet ediyorsun illa şikayet edeceğim dersen kurumdaki yollara başvur çözüm bulamazsan cimere yaz böyle bir nedenden şikayet edersen mimlenirsin yeni mi memur oldun. Olabilir unutmuşlardır aen fark edip hatırlatmışsın bence biraz abartılı tepkiler veriyorsunEdeyim çok teşekkürler
ek odeme kismi saglik calisaniysaniz gozukurBenim moralimi en çok bozan şey bunu arkadaşlarımla konuşurken öğrenmem oldu. Bu ek ödeme ilk defa oldu. Tabibiz konuşmasak ben hiç farkında bile olmayacağım. Bi tane kamu çalışanı e devletten zaten bakabilirsin vs dedi ama e devlette de gözükmüyor sadece yatan maaş gözüküyor ek ödeme gözükmüyor. Ben her ay arkadaşlarıma be kadar yattığını mı soracağım mesela buna çok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?