Bir tek bana ek ödeme yatmadı 8 bin tl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E bordro yazın Google a her ay maaş bordronuzda kalem kalem yazar ödemeler.karşılaştırırsınız takip edersiniz
Bu daha 2. Ayki maaşım. 15 kasımda maaş+ Ekim ayının ek ödemesi yatmış herkese bana ekim ek ödemesi yatmadı. Bordroda da gözükmüyor. Arkadaşlarımla konuşulmasa hiçbir şekilde fark edemeyecektim…

Sekreter ben olsam size çok daha farklı üslup ile yaklaşırdım, bir daha beni saat 6 da, yani mesai saatı dışında aramaya cesaretiniz olmazdı.
Kendisi o gün asla öyle bir şey olmuş olamaz diyor yarın sabah “sehven” hata olmuş diyor bunu yapmaya nasıl cesareti varpeki? gerçekten hiç empati yapmıyorsunuz

Olaydaki tek sıkıntı sekreterin şunu dememesi

"Dün olmaz demiştim ama kusura bakmayın olmuş, insanlık hali tabii olabilir dilekceyi hemen yaziyorum. iyi günler kolay gelsin"

Bunu dese büyümezdi demek istiyorum ama emin olamiyorum konu sahibinden:)

Ama şu var konu sahibi nasıl bir tavırla aradı normalde herkes AA hata olmuş kusura bakma der ama üslubu burdaki gibiyse dememistir. Allah arkadaşlarınıza yardım etsin

Abartmayın bence olabilir yani. Ben de memurum ayın 15 maaşımızı yapmamışlardı hahaha
Vali beye maaş yatmayınca fark edilmişti. Bence çalışma arkadaşlarınızla böyle şikayet işine girmeyin.

Ama şu var konu sahibi nasıl bir tavırla aradı normalde herkes AA hata olmuş kusura bakma der ama üslubu burdaki gibiyse dememistir. Allah arkadaşlarınıza yardım etsin
Ben gayet sakin bi tavırla aradım. Şu an burada tüm öfkemi yaşıyorum. Ona hiçbir şey demedim bile. Kendisi özür bile dilemedi.

Benim en sinirimi bozan nokta biz arkadaşlarımla konuşmasak ben bunu hiçbir şekilde fark edemeyecektim ki… e devlette gözükmüyor nasıl fark edebilirim? Ancak rüyama falan girmesi gerek herhalde?

Şikayet edin o halde.
Ama dikkat edin, bundan sonra işinizi yaparken en ufak bir hata yapmayın.
Ne de olsa insanlık hali olarak bile olsa kimsenin hata yapma hakkı yok.
Sizin yapacağınız en ufak bir hatadan da kim bilir nasıl kötü sonuçlar doğabilir.
Ama zaten siz hiç hata yapmayacaksınızdır eminim.
Yoksa başkalarının hatalarına karşı bu kadar hoşgörüsüz olmazdınız.

Hayır olay şu bana o gün diyor ki hayır aşka böyle bişey olmuş olamaz yarın sisteme bakacağım. Böyle bir hata olabiliyor mu hiç oldu mı diyorum hayır hiç olmadı diyor. Sonra ertesi sabah sisteme bakıyor hata olmuş diyor. Ben o akşam çok kötü hissettim herkes hata yapabilir ama hata olmuş olabilir yarın bakacağım demek farklı asla öyle bişey olmuş olamaz demek farklı.

Bence de çok emin olmayın.
Bayağı hak kaybına uğramış malum

Şöyle ki ben gayet sakince aradım o sıra sistemi kapalıydı hayır asla böyle bir hata olmuş olamaz dedi böyle bir hata olabiliyor mu peki dedim hayır olmuyor dedi ertesi sabah baktı hata olmuş dedi hiçbir özür dileme yök. Kendisine hiçbir şey demedim tüm öfkemi burada yaşıyorum şu an

Peki takibi nasıl yapacağım? Her ay arkadaşlarıma mı soracağım? E devlette bitek maaşım gözüküyor ek ödeme gözükmüyor. Arkadaşlarıma sormasam haberim bile olmayacak
Hangi kurumda çalışıyorsunuz siz? E devletten bordronuzu takip edebilirsiniz. Bilmiyorsanız sorun iş arkadaşlarınıza nasıl oluyor siz nerden takip ediyorsunuz diye?

Ya evet bir de soruşturma açtırabileceğini falan zannediyor. Burda da cimere şikayet et demişler kimsenin birşeyden haberi yok uzayda yaşıyorlar sanki

Ya evet bir de soruşturma açtırabileceğini falan zannediyor. Burda da cimere şikayet et demişler kimsenin birşeyden haberi yok uzayda yaşıyorlar sanki
Ben soruşturma açabileceğimi sanmıyorum ki bana buradaki yorumlarda dikkat edin sizin hakkınızda soruşturma açılmasın yazıldı. Bunu anlayamadım?

Siz haklısınız,sinir bozucu bir durum,abartmiyorsunuz yani.Tekrarlanirsa şikayet edebileceğiniz bir merci varsa edin.
Sağolun valla yeniyim bilmiyorum işleyişi vs hiçbir şeyi. Yine her şeyde olduğu gibi susucam. Burada öfkemi yaşadım herkes garip tepkiler verdi. Allah’a havale edicem sekreteri de napiyim artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…