- 3 Ekim 2018
- 654
- 1.341
- 63
- Konu Sahibi 100bin baloncuk yuttum
- #41
Teşekkür ederim , evet bu da güzel bir bahane oldu zaten yalnızca bir tane getirebiliyorum diye belirtmiştimTürkiye içinde döviz transferi bile 2 sene önce 30 dolardan biraz fazlaydı. Onun cimriliğini yapıyorlardır. Ben kardeşlerim dışında kimseye almadım yurtdışındayken. Güvenilmiyor kimseye bu devirde. Her soran için sizden önce başkasına söz vermiştim hem o parasını hemen yolladı deyin.
Sizden sonra birisi daha istedi eğer siz ücretini yatırmayacaksanız ona getireceğim diyebilirim
Yurt içinde bile 30’dolar transfer ücreti ise bana parayı yolladığında astarı yüzünden pahalıya gelecek diye düşünüp bahane uydurdu demek akıllılar :) son model telefonun da bir bedeli olacak elbette , sanıyorlar ki Turkcell falan bizi kazıklıyor, adamlar vergisi , garantisi derken onca masraf ediyor ,
keşke pasaport sahibi dışında bu başkasına yazdırma olayını toptan yasaklasalar da biz de Kurtulsak ..
kural olarak ; bir pasaporta iki yılda bir kayıt hakkı vermişler ama reşit olmayan çocukların pasaportuna da işlem yapılıyor , ne anladım o sınırlamadan o zaman ?
