Amin inşallah dileginiz kabul olur. İçim neden sızlasın ki 6 bekar erkek var 2 günde bir temizlige giden görümcem var ve bunun için abisinden para da alıyor. Kv fiziksel bir sorunu yok tamamen ruhsal eve yabancı istemiyor küfür ediyormuş görümcem bu söyleyerek temizlikçi almıyor. Kaldı ki o kadat kardes varken bana düşmez gidip evi temizlemekRabbim herkeze hayirli evlat versin,hicmi iciniz sizlamihor o evi o haldeyken gormeye,madem kendiniz temizlemiyorsunuz bi temizlikci tutun madem,rabbim kimseyi kimseye mubtac etmesi ,bugun babasinin evine faydasi olmayaninyarimevladindan aynisi i gorur
Onlar gelsin diyorum onu da kabul etmiyorlar. Ev gerçekten çok kötü hiç içime sinmiyor.İleride aynı şeyleri yaşama ihtimaliniz var,evladınız size gelmek istemese,torununuzu size korka korka getirse ne hissedersiniz ?
Sonuçta anne baba onlar da... Bence bayramda görmek isterler torunlarını,üzmeyin size hiç eziyeti olmayan insanları..
Onlar gelsin diyorum onu da kabul etmiyorlar. Ev gerçekten çok kötü hiç içime sinmiyor.
Ben pis olursam gelmesin tabi en doğal hakkıO mikrop kapar diye korktugunuz bebeniz siz de yaslaninca pissiniz diye gelmezse belki ne hissettiklerini anlarsiniz. Kinamiyorum ama aciyorum size hic merhamette mi yok
Ben elimden geleni yapıyorum annesi babası gitsin görsün market alışverişini yapsın para bıraksın ama evdeki kardeşler yüzünden gitmiyor. Anneniz için ambulans geliyor ve kardeşler evde uyuyor ben 4 aylık hamile gece taksi ile hastaneye gidip refakat ediyorum. Bu kadar sorumsuz kardeşlerin temizligini de üstlenemem. Ben tabi ki evladımı düşünücem doğal olarakDusunsene evladi bile gitmiyo esinin gelinlerinin zoruyla oda ayak üstü gidip görüyordur
Benim en çok sinirlenip üzüldüğüm konulardan biri
Konu sahibi siz nasıl küçük bebeginiz için endiseleniyorsaniz esinizin de annesi babasi için endiselenmesi lazım
En küçüğü 18 yaşında en büyügü 42 kimse içtigi suyun bardağını yerinden kaldırmaz ayaklarına hizmet beklerker temizlik anlayışları ütülü giyinip hergün duş almak bayram da abisi donla odaya daldı o kadar artık daha anlatmıyım siz canlandırın6 tane bekar erkek kardeş varsa madem bir temizlik yapamıyorlar mı yaşları çok mu küçük.
Asla toz kondurmazlar kız kardeşlerine,kardeşi temizligi yapmıs evdekiler kirletmiş cevap buydu bende üstelemedim direk savunmaya geçiyor biz evlenmeden önce şöyle evi temizlerdik böyle temizlerdikEsiniz bu durumu farkedip gorumcenizle bu nasil temizlil diye konusmuyor mu? Evde 8 kisi yasayip bu kokuyu farketmiyor mu?
Aynen öyle hangi insan evde pis ayakkabı ile dolaşır kiBenim de böyle bir tanıdığım var. Bilmeyen bakılmıyorlar zanneder lakin öyle değil eve temizlikçi geliyor gidiyor bi saat içinde her yer eski halinde ne yazık ki bu maddi yada manevi imkansızlıktan olmuyor bazı insanlarda gerçekten pislik ve dağınıklık yaşam biçimi olabiliyor. Ama tabi içine girmeyen anlamaz böyle olduğunu
Tutsunlar ama kv evde yabancı istemiyor küfür ediyor diye bu işi görümcem üstleniyor.Evde hasta insanlar var, ev pislik içinde ve evlatları bir kadın tutup temizletmekten aciz öyle mi? Yazık gerçekten.
Buyrun siz yapın o Zaman istemiyorlar temizlige yardımcı zorla evlerine giremem yaof bi tutturmuşsunuz para alıyor insanlıkta mı yok siz de vicdan damı yok ? para verseler yapacakmısınız ???
Görümcenizin yaptığı yetersizmiş belli ki. Kayınvalideniz ne söylerse söylesin birinin o eve girip temizlemesi gerek.Tutsunlar ama kv evde yabancı istemiyor küfür ediyor diye bu işi görümcem üstleniyor.
6 erkek var evde temizlikci istemiyor kv ruhsal sıkıntılı küfür ediyor sadece kızı 2 günde bir gidip yardım ediyor karşılığında para alıyor. Ben çöp ev diye ihbar mı edeyim zorla temizlikçimi götüreyimGidip yardım edesım geldi. Yaslı ve hastalarmış keske bırseyın ucundan tutsanız.. Sahsen babaannem ve dedemın evıne ne zaman gitsem yapılacak bırsey varmı dıye sorarım mutlaka alışverıslerını yaparım. Gecen ay temızlettırdım hatta. Esınız için sunu soyleyebılırım ki ıyı evlat olamayandan ıyı es olmasını beklemeyın.
Kv şizofreni ilaçlarını da almıyor o biraz sıkıntılı evdekiler Allahlık zaten bardak kaldırmazlar ben müdahale edince eşimle kavga ediyorum.Görümcenizin yaptığı yetersizmiş belli ki. Kayınvalideniz ne söylerse söylesin birinin o eve girip temizlemesi gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?