Bir torun meselesi

Off bu kötü işte.. eteğiyle silmek ne ya. Mikrop kapar çocuk yahu. Hadi o hasta diyelim iceriye o halde dalana ne demeli. Esin de biliyorsa bebek biraz daha büyümeden zorlamasa keşke.

Off bu kötü işte.. eteğiyle silmek ne ya. Mikrop kapar çocuk yahu. Hadi o hasta diyelim iceriye o halde dalana ne demeli. Esin de biliyorsa bebek biraz daha büyümeden zorlamasa keşke.
Biliyor gecen bayram ben ısrar ettim de gittik ama böyle bir manzara tahmin etmemiştim en fazla dagınık olur diyordum ona kalsa zaten götürmeyecekti anlatıyordu bana kardeşlerim pis diye, şimdi ondan cesaret alıp ısrar ediyor zaten

Geçen sefer ben seni zorladim gidelim diye ama ikimizde suan bebek için uygun bir ortam olmadigini gördük. Yoksa ben yine gitmek isterdim geçen seferki gibi. Gel biraz erteleyelim bebeğimiz için. Yoksa niye gitmek istemeyeyim. Yine gideceğiz nasılsa. Sen yine istemesen ben israr ederim zaten.... gibi şeyler söylesen ? Cook kibarca. Gerci soylemissindir büyük ihtimalle.

Söylemez olurmuyum tmm diyor ertesi gün tekrar konuyu açıyor of tamam gidelim diyene kadar ısrar edecek bana karsı kullandıgı tek kozda senin annen görünce bak nasıl mutlu oluyor benim annemde mutlu olmasın mı halbuki kendi annesi ertesi gün hatırlamayacak bile

Yani annesinin anlik mutlu olduğunu görmek bile yeterli esin için. O da hakli. Ama bi yandan da bebek için kötü bir ortam. Oraya gider gitmez bebeği uyutun olmadı ya da girmeden önce. Ya da başka birşey bulursunuz inşallah :S

Kim istemez annesi mutlu olsun oda kendine göre haklı getir bizde kalsın 1 hafta diyorum doya doya sevsin kp evdeki cocuklarına kim yemek ısıtır kim çamaşırları yıkar diye izin vermiyor o koca adamlara kıyamıyorken benden fazla fedakarlık bekliyorlar inşallah o güne kadar onunda fikri değişir

İnşallah. En mantıklisi size gelmesi zaten.

bencillik yapıyorsun.. gideceğnz 2 saat onuda burda dert diye açmışın. oysaki durum daha farklı. keşke bi kadın ayarlasanz temzlğni yaptrsanz ewin. halı yok diyorsun halı hediye etsenz.bu konuda tek madur hasta anne hasta baba. Allah kmseyi ewladına bile muhtaç etmesin!!

Seni bilemem canmda benim.vicdanim.asla rahat etmezdi esim gelmiyomu sen gelmezsen gelme derdim gorumcemle bir olur o evi tertemiz yapardik birgun bizde yaslancaz sonucta ben yaparm ya ben hersyi yparm kendimde o gucu goruyorum .insallah sagliklarina kavusurlar zor bur surec onlar icinde senin icinde gorumcen icinde

Eşiniz tek gitsin
Anlattıklarınızdan içim kalktı resmen.
Bırakın bebekle gitmeyi, tek başıma 2 saatliğine bile kalamam öyle bir ortamda..
İyi tek baslarina pislik icin de olsunler o zaman bu mu sizin istediginiz kadin zaten hasta olmasa yapardi temizligini ne bu bencilliginiz ya birde ici kalkmis vah vah sen hic yaslanmicaksin canm.hic hasta olmicaksin saglikli olcaksn hep Allah sizin gibilerin eline kimseyi dusurmesin

benzer şeyler yazmaya geldim ben de.

konu sahibi keşke ilk mesajında ayrıntılı yazsaydın herkes sana vicdansız muamelesi yapmış resmen.kaç kere şizofren hasta gördünüz.
paranoid filansa hele, bir de ilaçlarını da almıyormuş, tahmin edebiliyorum tabloyu.
hadi kaynana hasta, ona bişi demeyelim, kayınpeder de yaşlıymış filan.
peki o evdeki eşşek kadar 6 kişiye ne demeli?
erkek olmaları pislik içinde yaşamalarını mı gerektiriyor ya?
bi zahmet popolarını kaldırıp en azından temizlenmiş evi dağıtmasınlar, derli toplu bıraksınlar.
kayınvalide gerçekten evine yabancı sokmak istememiş olabilir,gelen temizlikçi bayanlara eziyet bile etmiş olabilir.
burda sorumluluk konu sahibinde mi?
9 kardeşlermiş bir zahmet analarına babalarına baksınlar yahu.
zavallı konu sahibinin de çocuğu enfeksiyondan yoğun bakımda yatmış, onu düşünecek tabi.

Son düzenleme:
O evde yasayan 6 kardese ne diyeyim bilemedim. Insan yasadigi yeri temiz tutmaz mi, ana babasina yardimci olmaz mi? Hayirsizlar
Konu sahibi sen gitme cocugunu da goturme. Hasta kendini bilmeyen insanlarmis ne anlayacaklar torundan onlar dertlerine dusmuslerdir bence

Ben 8 kişinin yasadığı evi temizlettirmek zorunda degilim herkesin eli ayagı tutuyor yatalak biri yok benim için dert olan kısmı çocugumun saglıgı

8 kişinin yaşadığı evi temizlemek bana düşmez isterlerse temizlikçi tutarlar benim tek sorunlulugum sadece kızım ve konuyuda onun için açtım

Beni Burda KV konusunda bilen bilir, genelde KV' dan yanayimdir.. Fakat Burda konu sahibini yerde yere vurmussunuz vicdansiz diye.. Gözümde canlandirmaya calistim.. Evin neresinden tutacaksiniz, bu pisligin neresinden baslanir.. Sanirim sirf Anne degil diger kardeslerde de ruhsal sorun varki.. El atmiyorlar.. Görümce desen.. 2 güne gidiyormus, ya bayanin temizlik anlayisi bu, yada Ev gercekten o kadar ev olmaktan cikmiski.. Ne yapsa görünmez olmus.. Misafir geliyor bes kisi.. Onlar gittikten sonra sil bastan temizlik yapmak zorunda kaliyor insan.. 8 kisinin kullandigi WC günde en az 3 kere temizlenmesi gerek.. Iki güne birakamazsin.. 8 kisi üc ögün yemek yiyorsa kimse de el atmiyorsa siz düsünün..o mutfak iki günde ne hale gelir.. Konu sahibi ayda bir ek olarak temizlikci tutabiliyorsa yapsin diyecegim, en azindan esine teklif etsin.. Oda bi zahmet ilgilensin.. Ücretini bilmiyorum ama belkide bir huzur evi olabilir.. Kardeslere gelince onlar icin empathi kuramiyorum.. Ne halleri varsa görsünler diyesim var..

Eşim kendini mutlu etmek için götürmek istiyor yoksa kv zaten hatırlamayacak bile bizi

Bu ailede en son söz söylemesi gereken kişi benim zaten herkesin işi gücü yerinde
Akıl edebilirler içinde bulundukları ortamı temiz tutabilirler dediginiz gibi benim tek düşünmem gereken bebegim

Onlar orada zıyan zebil yaşarken sizin bayramda bile gitmeye burun kıvırmanız hiç hoş değil .
Kaldı ki eşinizin hatrına evi o salap şap halden kurtarmanız bile gerekiyor

Neden herkes konu sahibinin üzerine yüklenmiş anlayamadım. Kadının bebeği var öncelik onun. O kadar evlatları varsa onlar yapsın. Siz kendi ananız babanız o halde olsa durabilirmisiniz tabiki HAYIR. Ama bu 8 kardeş öyle durabiliyor. Çemkirecekse buradaki saldıran akadaşlar onlara çemkirecek bu kadıncağıza değil.

Neyse siz bence çocuğunuzu götürmeyin. 22 günlükken bile götürmüşsünüz iyi cesaret etmişsiniz. Ben olsam götürmeyi tercih etmem mikrop kapar çocuk o kadar pis bir ortamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…