- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Kv elimden alıyor yataga yatırıyor agzını etegi ile siliyor of anlatmak istemiyorum o kadar kötü biraz daha sevsin diye diye 2 saati geçiyor cocugu emzirmek bile sorun ayrı odaya geçiyorum boxerla kardesi odaya dalıyor geçen bayram eve gelip hemen cocugu yıkadım. Benim kızım enfeksiyondan 7 gün küvezde yattı kimsenin içi benim kadar yanmadı ona birşey olursa da yanmaz zaten
Biliyor gecen bayram ben ısrar ettim de gittik ama böyle bir manzara tahmin etmemiştim en fazla dagınık olur diyordum ona kalsa zaten götürmeyecekti anlatıyordu bana kardeşlerim pis diye, şimdi ondan cesaret alıp ısrar ediyor zatenOff bu kötü işte.. eteğiyle silmek ne ya. Mikrop kapar çocuk yahu. Hadi o hasta diyelim iceriye o halde dalana ne demeli. Esin de biliyorsa bebek biraz daha büyümeden zorlamasa keşke.
Biliyor gecen bayram ben ısrar ettim de gittik ama böyle bir manzara tahmin etmemiştim en fazla dagınık olur diyordum ona kalsa zaten götürmeyecekti anlatıyordu bana kardeşlerim pis diye, şimdi ondan cesaret alıp ısrar ediyor zaten
Söylemez olurmuyum tmm diyor ertesi gün tekrar konuyu açıyor of tamam gidelim diyene kadar ısrar edecek bana karsı kullandıgı tek kozda senin annen görünce bak nasıl mutlu oluyor benim annemde mutlu olmasın mı halbuki kendi annesi ertesi gün hatırlamayacak bileGeçen sefer ben seni zorladim gidelim diye ama ikimizde suan bebek için uygun bir ortam olmadigini gördük. Yoksa ben yine gitmek isterdim geçen seferki gibi. Gel biraz erteleyelim bebeğimiz için. Yoksa niye gitmek istemeyeyim. Yine gideceğiz nasılsa. Sen yine istemesen ben israr ederim zaten.... gibi şeyler söylesen ? Cook kibarca. Gerci soylemissindir büyük ihtimalle.
Söylemez olurmuyum tmm diyor ertesi gün tekrar konuyu açıyor of tamam gidelim diyene kadar ısrar edecek bana karsı kullandıgı tek kozda senin annen görünce bak nasıl mutlu oluyor benim annemde mutlu olmasın mı halbuki kendi annesi ertesi gün hatırlamayacak bile
Kim istemez annesi mutlu olsun oda kendine göre haklı getir bizde kalsın 1 hafta diyorum doya doya sevsin kp evdeki cocuklarına kim yemek ısıtır kim çamaşırları yıkar diye izin vermiyor o koca adamlara kıyamıyorken benden fazla fedakarlık bekliyorlar inşallah o güne kadar onunda fikri değişirYani annesinin anlik mutlu olduğunu görmek bile yeterli esin için. O da hakli. Ama bi yandan da bebek için kötü bir ortam. Oraya gider gitmez bebeği uyutun olmadı ya da girmeden önce. Ya da başka birşey bulursunuz inşallah :S
Kim istemez annesi mutlu olsun oda kendine göre haklı getir bizde kalsın 1 hafta diyorum doya doya sevsin kp evdeki cocuklarına kim yemek ısıtır kim çamaşırları yıkar diye izin vermiyor o koca adamlara kıyamıyorken benden fazla fedakarlık bekliyorlar inşallah o güne kadar onunda fikri değişir
bencillik yapıyorsun.. gideceğnz 2 saat onuda burda dert diye açmışın. oysaki durum daha farklı. keşke bi kadın ayarlasanz temzlğni yaptrsanz ewin. halı yok diyorsun halı hediye etsenz.bu konuda tek madur hasta anne hasta baba. Allah kmseyi ewladına bile muhtaç etmesin!!Söylemez olurmuyum tmm diyor ertesi gün tekrar konuyu açıyor of tamam gidelim diyene kadar ısrar edecek bana karsı kullandıgı tek kozda senin annen görünce bak nasıl mutlu oluyor benim annemde mutlu olmasın mı halbuki kendi annesi ertesi gün hatırlamayacak bile
Seni bilemem canmda benim.vicdanim.asla rahat etmezdi esim gelmiyomu sen gelmezsen gelme derdim gorumcemle bir olur o evi tertemiz yapardik birgun bizde yaslancaz sonucta ben yaparm ya ben hersyi yparm kendimde o gucu goruyorum .insallah sagliklarina kavusurlar zor bur surec onlar icinde senin icinde gorumcen icindeİyi geceler kısaca konuma geçeyim fikirlerinizi öğreneyim
Benim kp ve kv hastalar bize hiç gelmezler benim de onlara ziyaretim 5i geçmez. Eşim de ailesine çok düşkün degildir ayda bir zorlamam ile gider. Şimdi bizim 2 aylık bir kızımız var ramazan bayramın da hastalar diye bebekle ziyaret ettik. Ev çok pis tuvalet kapısı açık ev idrar kokuyor, yerde halılar yoktu ayakkabı ile geziyorlar, yataklar yastıklar kirden renk değiştirmiş gözünüzde yeterince canlanmıstır sanırım. Bu sebepler yüzünden ziyareti kısa kesmistim bebegim o zaman 22 günlük falandı mikrop kapmasını istemedim. Eşimde bir daha getirmem ev rezil gibi burda çocuk hasta olur diyince ben yorum yapmadım.
Önümüzde yine bayram var şimdi eşim bayram da götürelim diyor yine aynı tablo ile karşılaşacağımız aşikar. Benim bu konuda tavrım olumsuz olsa da sürekli ikna etmeye çalışıyor. Siz olsanız ne yapardınız
Not: Kv fiziksel bir sorunu yok şizofreni ve ilaçlarını düzenli kullanmıyor evde yabancı birini istemiyor küfür edip evden kovuyor(muş) Evde 6 bekar erkek var en küçüğü 18 en büyüğü 42 yaşında. Kız kardeşi 2 günde bir gidip temizlik ve yemek yapıyor ve bunun içinde para alıyor kısacası onlar hallerinden memnun benim karışmamı istemiyorlar. zaten
İyi tek baslarina pislik icin de olsunler o zaman bu mu sizin istediginiz kadin zaten hasta olmasa yapardi temizligini ne bu bencilliginiz ya birde ici kalkmis vah vah sen hic yaslanmicaksin canm.hic hasta olmicaksin saglikli olcaksn hep Allah sizin gibilerin eline kimseyi dusurmesinEşiniz tek gitsin
Anlattıklarınızdan içim kalktı resmen.
Bırakın bebekle gitmeyi, tek başıma 2 saatliğine bile kalamam öyle bir ortamda..
benzer şeyler yazmaya geldim ben de.Ne münasebet yahu. Konu sahibi orada hiçbir şey yapmak zorunda olmadığı gibi temizlikci tutmak zorunda da değil. Tek düşünmesi gereken bebeği onu da düşündüğü için konu açmış zaten.
Ayrıca nedir bu cinsiyetçilik "kizi var mi" deniliyor sürekli. Kiz ayri evde ve bence evde 8 kişi varken ona ihtiyaç duymasinlar madem. Ha kendi isteğiyle gelip parasini da aliyorsa sorun yok ama bu sefer de işini doğru düzgün yapsin tabi bi zahmet. Yoksa başkasını tutsunlar.
Ama yine de o kadar insan maddi durumları da var madem başkasına ihtiyaç duymasinlar bi zahmet. Erkek olmaları birseyi degistirmiyor. Evin bu halde olmasından konu sahibinin eşi degil o evdeki 6 kardes sorumlu. Onlar olmasaydı neyse. Erkekleri yetiştiren de görüldüğü üzere 'kadınlar' işte...
Ben 8 kişinin yasadığı evi temizlettirmek zorunda degilim herkesin eli ayagı tutuyor yatalak biri yok benim için dert olan kısmı çocugumun saglıgıbencillik yapıyorsun.. gideceğnz 2 saat onuda burda dert diye açmışın. oysaki durum daha farklı. keşke bi kadın ayarlasanz temzlğni yaptrsanz ewin. halı yok diyorsun halı hediye etsenz.bu konuda tek madur hasta anne hasta baba. Allah kmseyi ewladına bile muhtaç etmesin!!
8 kişinin yaşadığı evi temizlemek bana düşmez isterlerse temizlikçi tutarlar benim tek sorunlulugum sadece kızım ve konuyuda onun için açtımİyi tek baslarina pislik icin de olsunler o zaman bu mu sizin istediginiz kadin zaten hasta olmasa yapardi temizligini ne bu bencilliginiz ya birde ici kalkmis vah vah sen hic yaslanmicaksin canm.hic hasta olmicaksin saglikli olcaksn hep Allah sizin gibilerin eline kimseyi dusurmesin
Eşim kendini mutlu etmek için götürmek istiyor yoksa kv zaten hatırlamayacak bile biziO evde yasayan 6 kardese ne diyeyim bilemedim. Insan yasadigi yeri temiz tutmaz mi, ana babasina yardimci olmaz mi? Hayirsizlar
Konu sahibi sen gitme cocugunu da goturme. Hasta kendini bilmeyen insanlarmis ne anlayacaklar torundan onlar dertlerine dusmuslerdir bence
Bu ailede en son söz söylemesi gereken kişi benim zaten herkesin işi gücü yerindebenzer şeyler yazmaya geldim ben de.
konu sahibi keşke ilk mesajında ayrıntılı yazsaydın herkes sana vicdansız muamelesi yapmış resmen.kaç kere şizofren hasta gördünüz.
paranoid filansa hele, bir de ilaçlarını da almıyormuş, tahmin edebiliyorum tabloyu.
hadi kaynana hasta, ona bişi demeyelim, kayınpeder de yaşlıymış filan.
peki o evdeki eşşek kadar 6 kişiye ne demeli?
erkek olmaları pislik içinde yaşamalarını mı gerektiriyor ya?
bi zahmet popolarını kaldırıp en azından temizlenmiş evi dağıtmasınlar, derli toplu bıraksınlar.
kayınvalide gerçekten evine yabancı sokmak istememiş olabilir,gelen temizlikçi bayanlara eziyet bile etmiş olabilir.
burda sorumluluk konu sahibinde mi?
9 kardeşlermiş bir zahmet analarına babalarına baksınlar yahu.
zavallı konu sahibinin de çocuğu enfeksiyondan yoğun bakımda yatmış, onu düşünecek tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?