Bir torun meselesi

Kv şizofreni ilaçlarını da almıyor o biraz sıkıntılı evdekiler Allahlık zaten bardak kaldırmazlar ben müdahale edince eşimle kavga ediyorum.
Sizin değil eşinizin görevi bu zaten. Israrla yapmıyorsa yaşlanacağını ve aynı duruma geleceğini düşünsün. Aklı başına gelir belki.

Siz de eşinize fazla güvenmeyin. Yaşlı anne babasıyla ilgilenmeyen eşinin başına bi iş gelip hastalanırsa ilgilenir mi bilinmez.

Bütün yanitinizi, " görümce para alıyor " ile doldurmussunuz.

6 bekar erkek, 8 kişinin yaşadığı yer ancak o şekilde temizleniyordur. Hele bu insanlar temizlik konusunda ihmalkarlarsa.

Bilemedim ne diyeceğimi. Bir iki saat ugrasaniz , bebeğiniz bir şeye dokunup elini ağzına goturmesine izin vermezseniz sorun olmaz gibi.
Hastaneler daha pis.

Yahu Zaten yapmıyorsunuz yapmayın o halde. Ben bu konudan yorum beklentınızı anlayamadım. Vıcdanı acıdan yorumluyorum durum bu.
Gıtmeyın aramayın temız temız oturun evınızde. Sahsen trılyonluk evlatları olsa ben sevmesemde temız!! Evımde rahat oturmak için bırsey yapardım. Buna vıcdan rahatlıgı dıyoruz. Ayda yılda bır gıttıgınız yerden onca sıkayet edip dertlenmeyın. Begenmıyorsanız gorumcenızın yaptıgını hakkanıyetle sız yapın gorsunler. Yada boşverın içimden bır ses ne desem anlamayacagınızı soyluyor.

Valla durum çok vahim. . Çok üzüldüm o yaşlılara.. temizlikci yada bakıcı ayarlasaniz tüm kardeşler toplanıp eşyaları yenileseniz.. gorumcede nerwye kadar yaparki.. siz en iyisini yapıyorsunuz gitmekle. . Allah rızası için gidin yaşlılar sonuçta sevinirler. . Ama bebeği goturmeseniz iyi olur.. zaten bi iki saat kalıp donuceksiniz.. ev temizlenir yenilenir o zman bebegide götürursunuz.. hatta sizde bi el atarsiniz..

Çocuğunuz için kaygınızı anlıyorum ama sonuçta eşiniz de o anne babanın çocuğu,bir bayram günü de onlarla olmayacaksanız kırılan kalplerin ahına da hazır olun derim.
bakın ben geçen bayram hariç hiç gitmedim onuda torunlarını görsünler gelmediler diye götürdüm ama karsılaştıgım manzara çok kötüydü eşim alsın anne babasını getirsin hiç sorun degil

8 kardeş düşünmüyorsa benim fikirlerimi beğenmeyip karısma diyorlarsa ben ne yapabilirim zorla gidip temizleyemem ya. Temizlikçi istemiyor bakıcı istemiyor ben giderim kabul etmez kapıdan kovar gelme der onlar demek ki böyle mutlu beni istemiyorlar zaten bu zamana kadar gittigim 5i geçmiyor

Koltukları yeni aldık sayılır 2 senelik biz evlenirken onlara da aldık kv pis diye koltukların oturum yastıklarını çöpe atmış yeniden minder diktirdik bu sefer teklileri atmıs. Ben gidince arkamdam kürtçe küfür ediyor istemiyor yabancıyım diye hasta şizofren diye alınmıyorum üstüme.

Hımm. E ozaman temizlokciyide kabul etmez.. zarar veriyor mu ??
Ne diyim allah herkese önce akıl sağlığı sonra beden sağlığı versin.. ama bebeği goturmeyin.. çok küçük henüz bağışıklık sistemi eve alismistir şimdi. . Biraz büyüsün mesala 6 aylik falansun o zaman goturursunuz.. eşinizi hep göndermeye çalışın. . Anne baba sonuçta

Evet destek kabul etmiyorlar herşeyin en iyisini biz biliriz sen karışma diyorlar. Bebegimi alınca vermiyor kv haliyle bende müdahale edemiyorum aman dikkat orası pis yatırma, ayagında sallama, başına yastık koyma diye söyleyince benim annem 9 cocuk büyütmüş diye söyleniyor

Konuyu tekrar okudum yazdıklarımı geri alıyorum.

Kvniz şizofreni demişsiniz, evdekiler bari ilaçlarını yemeğine suyuna katsınlar.

Görümceniz annesine yemek için para mı alıyor?!? Bu nedir yahu? Evdeki diğer 9 kişi zaten leş.....yazacak bir şey bulamadım. Kendiniz gidin ama bir şekilde bebeği götürmeyin bence.

kendine zarar vermez olur mu hiç
İlaçlarla beni zehirliyorsunuz yemegime zehir koydunuz diye hastaneye yatırdık 1 ay hafta sonları hamile halimle gidip refakat ettim beni şikayet etti 1 lt su içtim bebegimi boguyormusum diye boşa bile dedi eşime ama ben hasta diye alınmıyorum. Daha önce bir kadın getirmişler temizlige yardım için hırsız diye oklava ile dövmeye kalkmıs yabancı kimseyi istemiyor küfür ediyor kovuyor. Bebegim gerçekten ufak ve enfeksiyondan 1 hafta yogun bakımda yattı ben o acıyı tekrar yasamak istemiyorum gelip görsünler eşim kendisi gitsin İsterse gece kalsın hizmetini etsin hiç sorun degil

Ne münasebet yahu. Konu sahibi orada hiçbir şey yapmak zorunda olmadığı gibi temizlikci tutmak zorunda da değil. Tek düşünmesi gereken bebeği onu da düşündüğü için konu açmış zaten.

Ayrıca nedir bu cinsiyetçilik "kizi var mi" deniliyor sürekli. Kiz ayri evde ve bence evde 8 kişi varken ona ihtiyaç duymasinlar madem. Ha kendi isteğiyle gelip parasini da aliyorsa sorun yok ama bu sefer de işini doğru düzgün yapsin tabi bi zahmet. Yoksa başkasını tutsunlar.

Ama yine de o kadar insan maddi durumları da var madem başkasına ihtiyaç duymasinlar bi zahmet. Erkek olmaları birseyi degistirmiyor. Evin bu halde olmasından konu sahibinin eşi degil o evdeki 6 kardes sorumlu. Onlar olmasaydı neyse. Erkekleri yetiştiren de görüldüğü üzere 'kadınlar' işte...

Yemek yemiyor beni zehirliyorsunuz diye 1 ay cerrahpaşada yattı ilaç almıyor hastaneye bile zorla götürdük 4 aylık hamileydim hafta sonları refakat ettim beni şikayet etti ama hasta sonucta isteyerek yapmıyor diye alınmıyorum. Evet görümcem evli paraya ihtiyacı oldugu için annesine bakıp yemek temizlik yapması karşılığında para alıyor haklıdır da birini tutsak maaş alacaktı hemde kv kimseyi kabul etmiyor. Evdekiler malesef çok kötüler

of bi tutturmuşsunuz para alıyor insanlıkta mı yok siz de vicdan damı yok ? para verseler yapacakmısınız ???

İnşallah bunları notu okumadan once yazmışsınızdir. Konu sahibi duruma el atacak en son kisi bile diyemiyorum. Evde essek kadar 6 adam var çünkü. Insanliksa vicdansa konu onlar için geçerli yine. Kadın tabi bebeğini düşünecek. Geri kalan durumlar onu baglamaz. Hem tabiki para alıyor diyecek önemli bir ayrıntı. Çünkü alıyor ve o da yapmak zorunda degil ama madem para alıyor bi zahmet isini düzgün yapsin. Ha tabi o yapıyor da o 6 eşşek kadar adam evi kisa surede bu hale getiriyorlarsa ayri mesele. Konu sahibinin insanlığıni vicdanini sorgulayabilecegimiz bir olay yok burda.

Benim kv şizofreni hastası eve yabancı istemiyor buna bende dahilim temizlikçi gelmiş hırsız diye oklava ile dövmeye kalkmıs kavga gürültü zorla evlerini temizletemem ya hem o evde yaşayanlar düşünmüyor kp düşünmüyor eşim düşünmüyor benim fikirlerime saygı duyulmuyor karısma deniliyor ben neden ısrar edeyim demek ki böyle mutlular herkes halinden memnun ben hariç

Vicdan vicdan diyenler ayrıntılara dikkat etsin bi zahmet. Konu sahibi değil vicdan yapmasi gereken. Temizlikci tutmasi gereken de o değil. O kadar insan bari bayram için kendi yasam alanlarını temizlesinler ya da temizletsinler. Kendinleri için olmasa da en azından evlerine gelen misafirler için.

Bence herseye ragmen gidin ama ev ayni durumdaysa bayram gezmelerini bahane edip (bebeği de hiçbir seyle temas ettirmemeye çalışarak) az durup çıkarsınız. Sma eşinizle bu konuda anlaşin onceden ki sonra daha kalalim demesin.

Kv elimden alıyor yataga yatırıyor agzını etegi ile siliyor of anlatmak istemiyorum o kadar kötü biraz daha sevsin diye diye 2 saati geçiyor cocugu emzirmek bile sorun ayrı odaya geçiyorum boxerla kardesi odaya dalıyor geçen bayram eve gelip hemen cocugu yıkadım. Benim kızım enfeksiyondan 7 gün küvezde yattı kimsenin içi benim kadar yanmadı ona birşey olursa da yanmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…