Sizin değil eşinizin görevi bu zaten. Israrla yapmıyorsa yaşlanacağını ve aynı duruma geleceğini düşünsün. Aklı başına gelir belki.Kv şizofreni ilaçlarını da almıyor o biraz sıkıntılı evdekiler Allahlık zaten bardak kaldırmazlar ben müdahale edince eşimle kavga ediyorum.
Yahu Zaten yapmıyorsunuz yapmayın o halde. Ben bu konudan yorum beklentınızı anlayamadım. Vıcdanı acıdan yorumluyorum durum bu.6 erkek var evde temizlikci istemiyor kv ruhsal sıkıntılı küfür ediyor sadece kızı 2 günde bir gidip yardım ediyor karşılığında para alıyor. Ben çöp ev diye ihbar mı edeyim zorla temizlikçimi götüreyim
İyi geceler kısaca konuma geçeyim fikirlerinizi öğreneyim
Benim kp ve kv hastalar bize hiç gelmezler benim de onlara ziyaretim 5i geçmez. Eşim de ailesine çok düşkün degildir ayda bir zorlamam ile gider. Şimdi bizim 2 aylık bir kızımız var ramazan bayramın da hastalar diye bebekle ziyaret ettik. Ev çok pis tuvalet kapısı açık ev idrar kokuyor, yerde halılar yoktu ayakkabı ile geziyorlar, yataklar yastıklar kirden renk değiştirmiş gözünüzde yeterince canlanmıstır sanırım. Bu sebepler yüzünden ziyareti kısa kesmistim bebegim o zaman 22 günlük falandı mikrop kapmasını istemedim. Eşimde bir daha getirmem ev rezil gibi burda çocuk hasta olur diyince ben yorum yapmadım.
Önümüzde yine bayram var şimdi eşim bayram da götürelim diyor yine aynı tablo ile karşılaşacağımız aşikar. Benim bu konuda tavrım olumsuz olsa da sürekli ikna etmeye çalışıyor. Siz olsanız ne yapardınız
Not: Kv fiziksel bir sorunu yok şizofreni ve ilaçlarını düzenli kullanmıyor evde yabancı birini istemiyor küfür edip evden kovuyor(muş) Evde 6 bekar erkek var en küçüğü 18 en büyüğü 42 yaşında. Kız kardeşi 2 günde bir gidip temizlik ve yemek yapıyor ve bunun içinde para alıyor kısacası onlar hallerinden memnun benim karışmamı istemiyorlar. zaten
bakın ben geçen bayram hariç hiç gitmedim onuda torunlarını görsünler gelmediler diye götürdüm ama karsılaştıgım manzara çok kötüydü eşim alsın anne babasını getirsin hiç sorun degilÇocuğunuz için kaygınızı anlıyorum ama sonuçta eşiniz de o anne babanın çocuğu,bir bayram günü de onlarla olmayacaksanız kırılan kalplerin ahına da hazır olun derim.
8 kardeş düşünmüyorsa benim fikirlerimi beğenmeyip karısma diyorlarsa ben ne yapabilirim zorla gidip temizleyemem ya. Temizlikçi istemiyor bakıcı istemiyor ben giderim kabul etmez kapıdan kovar gelme der onlar demek ki böyle mutlu beni istemiyorlar zaten bu zamana kadar gittigim 5i geçmiyorYazik gercekten cok uzuldum...bak nasil siz evladiniza kiyamiyorsunuz bir zamanlar esinizde onlar icin oyle degerli degilmiydi...
En azindan hayriniza bir temizlikci tutun okadardami emegi yok o Ana babanin...
Ben olsam temizlikci tutamasam bile girip piril piril ederdim hayir dualarini alirdim En azindan....ilerde hepimiz yaslanacaz
Koltukları yeni aldık sayılır 2 senelik biz evlenirken onlara da aldık kv pis diye koltukların oturum yastıklarını çöpe atmış yeniden minder diktirdik bu sefer teklileri atmıs. Ben gidince arkamdam kürtçe küfür ediyor istemiyor yabancıyım diye hasta şizofren diye alınmıyorum üstüme.Valla durum çok vahim. . Çok üzüldüm o yaşlılara.. temizlikci yada bakıcı ayarlasaniz tüm kardeşler toplanıp eşyaları yenileseniz.. gorumcede nerwye kadar yaparki.. siz en iyisini yapıyorsunuz gitmekle. . Allah rızası için gidin yaşlılar sonuçta sevinirler. . Ama bebeği goturmeseniz iyi olur.. zaten bi iki saat kalıp donuceksiniz.. ev temizlenir yenilenir o zman bebegide götürursunuz.. hatta sizde bi el atarsiniz..
Toplam 9 kardeşler 6 tane bekar evde 3 evli kv şizofreni evde yabancı istemiyorValla bende insancıklara üzüldum hem hastalar hem pislik içinde yaşıyorlar eşinizden fayda yok belliki başka çocuklari yokmu
Hımm. E ozaman temizlokciyide kabul etmez.. zarar veriyor mu ??Koltukları yeni aldık sayılır 2 senelik biz evlenirken onlara da aldık kv pis diye koltukların oturum yastıklarını çöpe atmış yeniden minder diktirdik bu sefer teklileri atmıs. Ben gidince arkamdam kürtçe küfür ediyor istemiyor yabancıyım diye hasta şizofren diye alınmıyorum üstüme.
Evet destek kabul etmiyorlar herşeyin en iyisini biz biliriz sen karışma diyorlar. Bebegimi alınca vermiyor kv haliyle bende müdahale edemiyorum aman dikkat orası pis yatırma, ayagında sallama, başına yastık koyma diye söyleyince benim annem 9 cocuk büyütmüş diye söyleniyorBütün yanitinizi, " görümce para alıyor " ile doldurmussunuz.
6 bekar erkek, 8 kişinin yaşadığı yer ancak o şekilde temizleniyordur. Hele bu insanlar temizlik konusunda ihmalkarlarsa.
Bilemedim ne diyeceğimi. Bir iki saat ugrasaniz , bebeğiniz bir şeye dokunup elini ağzına goturmesine izin vermezseniz sorun olmaz gibi.
Hastaneler daha pis.
kendine zarar vermez olur mu hiçHımm. E ozaman temizlokciyide kabul etmez.. zarar veriyor mu ??
Ne diyim allah herkese önce akıl sağlığı sonra beden sağlığı versin.. ama bebeği goturmeyin.. çok küçük henüz bağışıklık sistemi eve alismistir şimdi. . Biraz büyüsün mesala 6 aylik falansun o zaman goturursunuz.. eşinizi hep göndermeye çalışın. . Anne baba sonuçta
Yemek yemiyor beni zehirliyorsunuz diye 1 ay cerrahpaşada yattı ilaç almıyor hastaneye bile zorla götürdük 4 aylık hamileydim hafta sonları refakat ettim beni şikayet etti ama hasta sonucta isteyerek yapmıyor diye alınmıyorum. Evet görümcem evli paraya ihtiyacı oldugu için annesine bakıp yemek temizlik yapması karşılığında para alıyor haklıdır da birini tutsak maaş alacaktı hemde kv kimseyi kabul etmiyor. Evdekiler malesef çok kötülerKonuyu tekrar okudum yazdıklarımı geri alıyorum.
Kvniz şizofreni demişsiniz, evdekiler bari ilaçlarını yemeğine suyuna katsınlar.
Görümceniz annesine yemek için para mı alıyor?!? Bu nedir yahu? Evdeki diğer 9 kişi zaten leş.....yazacak bir şey bulamadım. Kendiniz gidin ama bir şekilde bebeği götürmeyin bence.
sırf bu konuya yazmak için girdim siteye... Yazık ya ne münasebet ben mi temizliyim diyorsunuz ama bir ön ayak olunda o insanları o ortamda bırakmayın. yazık ya eşinize yazık insan anasını babasını o ortamda yaşatır mı? sizde buraya nasıl yardımcı olurum diye değil kendiniz için konu açıyorsunuz. yazık yazıkkk insanlık kalmadı kimsede
of bi tutturmuşsunuz para alıyor insanlıkta mı yok siz de vicdan damı yok ? para verseler yapacakmısınız ???
Benim kv şizofreni hastası eve yabancı istemiyor buna bende dahilim temizlikçi gelmiş hırsız diye oklava ile dövmeye kalkmıs kavga gürültü zorla evlerini temizletemem ya hem o evde yaşayanlar düşünmüyor kp düşünmüyor eşim düşünmüyor benim fikirlerime saygı duyulmuyor karısma deniliyor ben neden ısrar edeyim demek ki böyle mutlular herkes halinden memnun ben hariçSürekli aynı şeyi tekrar edip durmuşsunuz. Görümcem para alıyor temizlik yapmak için diye.
Kusura bakmayın da değil 6, 50 kardeşi de olsa umurumda olmaz. Temizletirdim o evi. Sonuçta gidip kalacağım sürede ben de yaşayacağım orada. Istediği kadar da maddi güçleri olsun. Çok zor değil bi' yıkamacı çağırıp yatağı yorganı vermek, günübirlik evi temizletmek. Siz çağırdıktan sonra kimsenin kapıdan kovacak hâli yok geleni.
Görümceniz ayıbını örtmek için karşı çıkmış. Sizin de gitmemek için bahaneniz olmuş.
Biraz vicdan.
En küçüğü 18 yaşında en büyügü 42 kimse içtigi suyun bardağını yerinden kaldırmaz ayaklarına hizmet beklerker temizlik anlayışları ütülü giyinip hergün duş almak bayram da abisi donla odaya daldı o kadar artık daha anlatmıyım siz canlandırın
Düzenledim tekrar olay başka yerlere gitti amacım onların aile yaşantısı degildi ama ben vicdansız oldum ne diyim Allah nasılsa biliyorDurum biraz farklıymış bilemiyorum ne desem keske başında yazsaydın
Kv elimden alıyor yataga yatırıyor agzını etegi ile siliyor of anlatmak istemiyorum o kadar kötü biraz daha sevsin diye diye 2 saati geçiyor cocugu emzirmek bile sorun ayrı odaya geçiyorum boxerla kardesi odaya dalıyor geçen bayram eve gelip hemen cocugu yıkadım. Benim kızım enfeksiyondan 7 gün küvezde yattı kimsenin içi benim kadar yanmadı ona birşey olursa da yanmaz zatenVicdan vicdan diyenler ayrıntılara dikkat etsin bi zahmet. Konu sahibi değil vicdan yapmasi gereken. Temizlikci tutmasi gereken de o değil. O kadar insan bari bayram için kendi yasam alanlarını temizlesinler ya da temizletsinler. Kendinleri için olmasa da en azından evlerine gelen misafirler için.
Bence herseye ragmen gidin ama ev ayni durumdaysa bayram gezmelerini bahane edip (bebeği de hiçbir seyle temas ettirmemeye çalışarak) az durup çıkarsınız. Sma eşinizle bu konuda anlaşin onceden ki sonra daha kalalim demesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?