- 31 Ağustos 2015
- 228
- 176
- 33
- Konu Sahibi Ask hikayesi36
Yok benimki bagirmaz sakindir, bütün tepkisi küsmek. İnşallah değişme gösterir. Sanada sabır diliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım ya kimseye rahat yok bu dünyada. Allah yardimcin olsun, sinirli insanla yaşamak zordur. Kolaylık diliyorum sana ve cocuklarinaKeşke benim eşimde sakin biri
Olsaydı![]()
Sağol canım Allah razı olsun, evet çok zor, inan hep diken üstündeyim, bazen kendi kendime soruyorum bu hayat böyle nasıl geçecek diye, ama yapacak bişey yok malesef imtihan dünyası işte inşallah ahirette rahat ederizAh canım ya kimseye rahat yok bu dünyada. Allah yardimcin olsun, sinirli insanla yaşamak zordur. Kolaylık diliyorum sana ve cocuklarina
O hatayı bende bugün ilk defa yaptım ve şu an içim yanıyor. Şeytanın Allah belasını versinYa bunu okuyunca bir tuhaf oldum bende evliligimin ilk yillarinda kizim ufakken bu hatayi yapiyordum ve aklima geldikce cok kiziyorum kendime kizima nasil yapabildim diye zamanla duzelir insallah bence esinle konus sonuçta ebebeynlerin tartismasi küslügü cocuklara yansimamali
İyi geceler, benim sorunum anlaşıldığı üzere eşim. Aslında iyi anlasiriz, kötü bi alışkanlığı vs bi sorun yok, huzurlu bir evimiz var. Yalnız nadirde olsa tartisirsak ve kusersek eşim sanki cocuklardanda küsuyor. 5 ve 2 yaşlarinda cocuklarim var. Eğer eşimle aramız bozulduysa(bu akşamki gibi) çocuklarla ilgilenmez, küçüğü düşer de ağlayarak yanına giderse taş kesilir çocuğun yüzüne bakmaz. Büyüğü de birsey soracak olursa rahat bırak beni der. Bu konuda cildiriyorum. Aylarca tartismamiz olmazsa böyle bir davranışı olmaz aşırı ilgilidir. Sizce nedendir bu? Çok üzülüyorum, ben ölsem bu çocuklar ortada kalır diye dertleniyorum. Varmı bi önerisi olan? Teşekkürler
Bnde esimle kusunce herkesle kusuyorum dilim tutulyo kmseyle knusasim gelmyo haliyle kustugumuz anlaslyo bu bnm icnde bi sorun ama elmden bsy gelmyoİyi geceler, benim sorunum anlaşıldığı üzere eşim. Aslında iyi anlasiriz, kötü bi alışkanlığı vs bi sorun yok, huzurlu bir evimiz var. Yalnız nadirde olsa tartisirsak ve kusersek eşim sanki cocuklardanda küsuyor. 5 ve 2 yaşlarinda cocuklarim var. Eğer eşimle aramız bozulduysa(bu akşamki gibi) çocuklarla ilgilenmez, küçüğü düşer de ağlayarak yanına giderse taş kesilir çocuğun yüzüne bakmaz. Büyüğü de birsey soracak olursa rahat bırak beni der. Bu konuda cildiriyorum. Aylarca tartismamiz olmazsa böyle bir davranışı olmaz aşırı ilgilidir. Sizce nedendir bu? Çok üzülüyorum, ben ölsem bu çocuklar ortada kalır diye dertleniyorum. Varmı bi önerisi olan? Teşekkürler
Ben de tamamen böyle düşünüyorum ve bilinçli yapması çok vicdansızca.Çocukları size karşı kullanıyor, yani zaafınızdan faydalanıyor.
Yaptığının ve sizin bundan rahatsız olduğununuzun gayette farkında.
Bilinçli yapıyor bence onunla tartışmamanız için, kendince bir yöntem bulmuş.
Düzelmez diye bir şey yok düzelmek zorunda çocuklara günah çünkü.
Net bir şekilde konuşun gerekirse tartışın.