• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Tuhaf EŞ....

Ya bunu okuyunca bir tuhaf oldum bende evliligimin ilk yillarinda kizim ufakken bu hatayi yapiyordum ve aklima geldikce cok kiziyorum kendime kizima nasil yapabildim diye zamanla duzelir insallah bence esinle konus sonuçta ebebeynlerin tartismasi küslügü cocuklara yansimamali
Hatanizi farketmeniz ne güzel, cocuklariniz adına mutlu oldum. darisi başımıza

Benim babamda oyle ama yaslandikca birakti o huyunu :) Anormal degil bence ya baksaniza cogu kiside var ama biz 3 kardestik babamda kusunca 4 cocuk oluyoduk resmen :KK53:

Çocukları size karşı kullanıyor, yani zaafınızdan faydalanıyor.
Yaptığının ve sizin bundan rahatsız olduğununuzun gayette farkında.
Bilinçli yapıyor bence onunla tartışmamanız için, kendince bir yöntem bulmuş.
Düzelmez diye bir şey yok düzelmek zorunda çocuklara günah çünkü.
Net bir şekilde konuşun gerekirse tartışın.
Bende böyle düşünüyorum, "benle tartismada ne istersen yap"modunda sürekli. Aklınca cezalandiriyor, en hassas noktamdan vuruyor işte. Konusacagim çünkü artık beendede sabır kalmadi

Bunun kadın versiyonları çok duydum gördüm de..

Kadından kocasına : " mutsuz anne mutlu coçuklar yetiştiremez"

"Sen beni mutlu etmezsen ben oğlumuzu nasıl mutlu edebilirim?"

"Ama bak sen benle ilgilenmiyorsun ben de kızlarımızla ilgilenemem sonra.."

Üvey olsa yapılmaz bu vicdan diye bişi var.
Vicdan herkeste yokki... Kadınların böyle davranmasida çok can yakici

Benim babamda oyle ama yaslandikca birakti o huyunu :) Anormal degil bence ya baksaniza cogu kiside var ama biz 3 kardestik babamda kusunca 4 cocuk oluyoduk resmen :KK53:
İnanın bende çocuk gibi görüyorum eşimi, bir baba nasıl böyle davranır hayretler icerisinde izliyorum. Sonra kin nefret duygularım kabariyor. Yasliliga kadar surmese keşke

İnanın bende çocuk gibi görüyorum eşimi, bir baba nasıl böyle davranır hayretler icerisinde izliyorum. Sonra kin nefret duygularım kabariyor. Yasliliga kadar surmese keşke

Ya hemen sogumayin bence cunku bazi insanlar oyle malesef ama size olan sevgisinden oldugunu dusunuyorum ben.Fakat yanlis bir iletisim iste :/

Ya hemen sogumayin bence cunku bazi insanlar oyle malesef ama size olan sevgisinden oldugunu dusunuyorum ben.Fakat yanlis bir iletisim iste :/
Gercekten eşim iyi bir insandır, birbirimizi çok severek evlendik hala oyleyiz. İşten- eve bir hayatı var. Başka hiçbir konuda sıkıntım yok ama bu mevzuda yeterince önemli. Keşke diyorum kalkıp bana vursa ama cocuklara herzamanki gibi olsa. Dün tartıştık, suan konusmuyoruz birazdan çocuklar uyaninca yine soğuk bir babayla karsilasacaklar

Size olan siniri herşeye olan sevgisinin üstüne çıkıyor demekki. Bencede konuşmalısınız. İnsan sinirlendiğinde kimseyle muhattap olmak istemez ama evlat başkadır. Bunu anlamasını sağlayın konuştuğunuzda sinirlense bile siz alttan alın güzel bir dille halledilebilir bence
Tartisirsak o herseye kapatır kendini. Bi köşede saatlerce oturur tv izler. Alttan alacağım yine sabır lazım bana

Gercekten eşim iyi bir insandır, birbirimizi çok severek evlendik hala oyleyiz. İşten- eve bir hayatı var. Başka hiçbir konuda sıkıntım yok ama bu mevzuda yeterince önemli. Keşke diyorum kalkıp bana vursa ama cocuklara herzamanki gibi olsa. Dün tartıştık, suan konusmuyoruz birazdan çocuklar uyaninca yine soğuk bir babayla karsilasacaklar

Hah tahmin ettigim gibi esinizin sizinle ilgili cocuklariyla ilgili bir sorunu yok cogu erkek profili boyledir.Ama soyle dusunun cocugunuza o an sinirlenip ters bir sey soylese daha kotu olur.En azindan uyusa cocuklarinizda fark etmez aslinda.Acik acik konusun bence barisinca cunku benimde babam boyleydi balkona gecip dua ederdim lutfen babamla annem ayrilmasinlar diye anlardim hemen bozuk olduklarini babam o zaman bana sarilmisti o zamani hic unutamiyorum donum noktamizdi belkide...Ama halledilecek bir sorun kesinlikle

Sana tepkisini böyle gösteriyordur. Ya da seninle tartıştıktan sonra hiçkimse umrunda olmuyordur. Ya da "Bak çocuklarımla geçinemeyecek kadar sinirliyim" havası vermek istiyordur. Ya da çocuklarınla normalde gözüne girmek için ilgileniyordur. Ya da kocan hastadır
Tek tek düşünmek lazım. Ama sinirli ve hasta olmadığına eminim:KK66:

Hah tahmin ettigim gibi esinizin sizinle ilgili cocuklariyla ilgili bir sorunu yok cogu erkek profili boyledir.Ama soyle dusunun cocugunuza o an sinirlenip ters bir sey soylese daha kotu olur.En azindan uyusa cocuklarinizda fark etmez aslinda.Acik acik konusun bence barisinca cunku benimde babam boyleydi balkona gecip dua ederdim lutfen babamla annem ayrilmasinlar diye anlardim hemen bozuk olduklarini babam o zaman bana sarilmisti o zamani hic unutamiyorum donum noktamizdi belkide...Ama halledilecek bir sorun kesinlikle
Duygulandim... açık açık konuşmam gerektiğini anladım oysa ben tatsizlik olmasın diye acmiyordum mevzuyu. Meğer konusmadan halledilmiyor. Siz duzeltmissiniz sevindim, inşallah bizde asacagiz. Teşekkürler canim

Haklısın cnm ilerde çocuklar ona cephe alır ... kadının sorumluluğu da çok ağır yahu çocuklara kötü davranıcak die insan tartışıp trip te atamıcaksa.. ohooo

Canim bazı şeyler psikolojiktir. Annesi babasi yada sevdiği biri ona o şekilde davranmıştır. Yani kendini kontrol edemeden yapıyordur. Bunu onunla konuş.değişim kabul.etsede zaman alır.Çocuklar ilgisiz sevgisiz olmaz

İlk kez duyuyorum böyle birşey,nasıl baba o insan dayanamaz yaa ciğer bu,evlat,ne demek çocuk düşecek bakmayacak

Back
X