bir tuhaf evlilik

iyi de özel sektörde işçi olan adamın kaç lirası olur da yönetimi dert olur

yani harcayın siz de eşinizin ve kendinizin paranızı ya da işte bankaya otomatik ödemeli bir şeyler koydurun kalmasın para yönetilemesin de

bence burada arıza eşinde

üç kuruşunu neden ona buna yediriyor

susun diyememesinden

Tabii karar senin,hayat senin,evlilik senin.
Bile bile mutsuzluğu tercih etmek de senin yolun.
Şu 37 yıllık ömrümde anladım ki insan mutluluğu da mutsuzluğu da kendi çiziyor.
Gerçekten durum umutsuz,bu şekilde yaşamaya devam edeceksin gibi görünüyor.

benim anladığım kocan ve ailesi seni sallamıyor. varlığın yokluğun umurlarında değil. sen de evli olduğunu sanıyorsun.

hak veriyorum tabi ama eşimde onların kafasından elimden üç kuruş parayı alma derdinde. insan da ne maaş mış be diyor herkes sulanıyor başbakan maaşı gibi.ihtiyaçlarımı karşılıyorum kendisi cimridir.elimdekini almış olsa ihtiyacım dahi olsa vermez.dediğiniz gibi arıza eşimde düzeltmeye de niyeti yok gibi.bende de ayrılmaya cesaret yok.olsa sanırım, imkansız şeyden flozofik bir durum beklemem.

işte bi yandan da daha beterleri ile karşılaşmaktan korkuyorum.

benim anladığım kocan ve ailesi seni sallamıyor. varlığın yokluğun umurlarında değil. sen de evli olduğunu sanıyorsun.
evet evli olduğumu sanıyorum.bir yarım sabret bir yanım sttret diyor.ikisini de yapamıyorum.öyle amaçsız hisler içindeyim.

İyi de beterin beteri var mantığı ile mutsuz yaşamak ne kadar doğru?
Ailen yanında mı?
Maddi manevi gücün yeterli mi?
Önemli olan bunlar.

boşandın diyelim illa evlenmek zorunda mısın?

İyi de beterin beteri var mantığı ile mutsuz yaşamak ne kadar doğru?
Ailen yanında mı?
Maddi manevi gücün yeterli mi?
Önemli olan bunlar.
bilmiyorum bende bu bağınlılık yarım kalmışlık denedim olmadı.
ailem yanımda bi anam var yanımda kardeşim kendi havasında.
maddi gücüm ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar

bilmiyorum bende bu bağınlılık yarım kalmışlık denedim olmadı.
ailem yanımda bi anam var yanımda kardeşim kendi havasında.
maddi gücüm ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar
Öyledir tabii.
Şimdi adam bu değişmez.
Ailesi de kendisi de üzmeye devam eder.
Yapacak pek bir şey yok,üzgünüm.

cimri koca, işsiz sen ve muhtaç bebek.
kocanın ailesi zaten parasız bakmaz çocuğa.
bu denklem olmaz.
önce çocuğa sonra sana yazık olur.

Kendinize farklı sebebler sunarak işin içinden sıyrılmanız kolayınıza geliyor.
Peki yaşadıgınız problemelr size ilerde saglık sorunu vs. teşkil ederse o zaman nabıcaksınız.
Kocanız zaten bir evliliğin bilinçinde henüz değil. Olan size oluyor hertürlü.
Fedakarlık eden yine sizsiniz.

Dişi kuştur yuvayı yapan. Ama burdaki dişi kuş bir cok sorumlulugun altında kalıyor eziliyor.
kvaldem demirden kadın gibi ama ben dahil onun örneği yok.en fazla yakın modelini kışları kutup gibi geçen sürekli insanların deli gibi tarla hayvan bakmak arasında çalıştıkları bir köyden olabilir. onların köylerinde bile eskisi kadar böyle insan kalmadı. herkes kısa yoldan köşe olma derdinde.

Sizin uzağa, uzak bir şehire kaçmanız lazım çekirdek aile olarak
taşeron işçiyim kadro alıp gitmek istiyorum inan rabbim inşallah nasip eder ona iş bulunur. bulunmasa da yeter ki gidelim. burunlarının dibinde oldukça ellerini ovuşturup kötü olmamızı dileyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…