paranızın yönetimini bize verin bize muhataç olun bizi zenginleştirin diyorlar kısaca.kpeder zengin. zaten yapacağı bir kaynım var onu okutup evlendirmek. 2 kardeşler ama kafası üç kağıta iyi çalışır kpederin.tescillidir bu konuda.32 yaşındayım paramın hesabını biliyorum yani yanlış hesap bu sefer onun ki.azıcık paragrafla vs düzenlesen mi
iki kere okudum ama yine de çıkamadım içinden
sonuçta ayrı kese dediğiniz geçim vs ise eşinizin işi yok mu
ya da babasının
birlikte mi çalışıyorlar
yani kv kp ilke görüşsün ilgilensin de siz de çalışıyormuşsunuz akşam belli saatte evde olsun
geri kalanında görüşürse görüşsün size de anlatmasın diyeceğim
ama maddi kısmını azıcık daha açık yazın da ona da yorum yapalım zira muhtaçlar mı yoksa siz yönetemezsiniz paranızı bize verin mi diyorlar
Allah'ın neden çocuk vermediğini kimse bilemez. Bu yorumun hiç hoş değilbelkide bir kpederi dünya zor taşıyor. onun bir varisini daha taşımaz diye Allah çocuk vermiyor.
paranızın yönetimini bize verin bize muhataç olun bizi zenginleştirin diyorlar kısaca.kpeder zengin. zaten yapacağı bir kaynım var onu okutup evlendirmek. 2 kardeşler ama kafası üç kağıta iyi çalışır kpederin.tescillidir bu konuda.32 yaşındayım paramın hesabını biliyorum yani yanlış hesap bu sefer onun ki.
evet bunu da kendime çok sordum. bulunmaz hint kumaşı mı bu?ama iyi yada kötü anlamda harekete geçmek için kararsızım.Anladığım kadarıyla eşine henüz doyamadığın için boşanmayı düşünmüyorsun.
Garip bir yaklaşım olmuş.
Ancak bu iş sana daha çok zarar verecek belli.
Saplantılı derecede mi kendisine bağımlısın?
kpedere benzeme ihtimalini düşünüyorum genetik pıhtılaşmama baktırdım temiz.eşimde sayı normal sözde törenle alınan tahlilinde.Ne kadar karışık anlatmışsın...
Allah'ın neden çocuk vermediğini kimse bilemez. Bu yorumun hiç hoş değil
eşim özel sektörde işçi. babasına yardıma gidiyordu. yardımdan çok kendini sömürmelerine izin veriyordu.(babasıının)onun yaptığı alenen sen yönetme ben yöneteğim terbiyesizliği.cürreti de terbiyesizliğinden alıyor.ama işte bu yönetilecek para nasıl kazanılıyor onu soruyorum esasen ben
bizim eşimle kendi işimiz var.bir allah ın kulu da bugüne kadar paranızı biz yönetelim demedi, diyemez sen mi kazandın derler adama ya da ne bileyim bir işte çalışırsın yine ben yöneteyim olmaz ama baba işi varsa orada çalışıyorsan sen değil ben bilirim der işin sahibi baba onu sormaya çalışıyorum siz hesabınızı bilebilirsiniz de bu cürreti nereden alıyor ben yöneteyim demeyi hani konuşursun bak altın düşüyor şu taraflarda toplu konut olacak oradan tarla alalım vs diye ama bu sadece fikir iletme aşamasında kalır
evet bunu da kendime soruyorum.herkes kötü değil herkes alkolik değil.ama gerçekten gelen gideni aratır tarzı insanlarda çok çevremde.böyle insanlar içindeyken beni de kendi gibi insanlarla tanıştırmaları mümkün.zaten sorsan herkes iyi kimse bu kötüler etrafta.Neden boşanmak bu aileden ve kocadan kurtulmak istemiyosun?
ben vermiyorum yönetimini.ayrıca dertleri kendi paraları harcanmadan bizi çatır çatır yemek kaşıkla verip kepçe ile almak.bir şeyin gönül değeri değil maddi değeri önemli onlar için.zorla alamıyorsa da eşimi bana doldurmaya çalışıyorlar. babası işte tarlaya tapaya kendi hayvanlarını bedava yedirecek tarla yem almamız için dolduruşa getiriyor.tabi böyle bir durumda kocam bostan korkuluğuna dönüyor.gözünde de babası melek kanatları eksik.Paranızı yönetmek istiyo anladım ama siz veriyo musunuz yönetime parayı ?Vermiyosanız elinizdende zorla almıyosa bırakın istesin.
Eşiniz verme yanlısı ise sizde kendi maaşınızı babanıza gönderin benim yönetimim babam diyin anlat heralde.Bazı insanlar laftan insanlıktan anlamaz mecbursanız görmeye görmemezden geliceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?