bir tuhaf evlilik

allah allah kayinpederine ne oluyo sen o eve calisip onlari doyurmak icinmi gittin illa birini doyuracaksam bosar kendi karnimi rahat rahat genis genis doyururum insanlar iyice kafayi yemis gercekten saglikli aile diye bisey cok az kalmis diyorum burdan okuyunca boyle seyleri

taşeron işçiyim kadro alıp gitmek istiyorum inan rabbim inşallah nasip eder ona iş bulunur. bulunmasa da yeter ki gidelim. burunlarının dibinde oldukça ellerini ovuşturup kötü olmamızı dileyecekler.
kocan iyi mi?
paragöz ve cimri, bana harçlık bile vermez diyorsun. istersen uzaya kaçın, kocan değişmez. haliyle mutlu olman zor.

kocan iyi mi?
paragöz ve cimri, bana harçlık bile vermez diyorsun. istersen uzaya kaçın, kocan değişmez. haliyle mutlu olman zor.
bu özellikleri uzaklaştıkça azalır ailesinin yanında coşar diye düşünüyorum.her bi etkiye açık yapısı var ben harici herkesten çok etkileniyor.

bu özellikleri uzaklaştıkça azalır ailesinin yanında coşar diye düşünüyorum.her bi etkiye açık yapısı var ben harici herkesten çok etkileniyor.
cimrilik huydur değişmez. gaza gelen kocan, ana babasının bir telefonuyla da gaza gelir.
bakalım daha kaç yıl kendini kandıracaksın?

Karşınızdakiyle konuşur gibi yazmışsınız ama yazı dilinde jest, mimik, tonlama, vurgu vs olmadığı için hiçbir şey anlamadım.

Sadece kayınpedere "tü kaka" dememiz gerekiyor sanırım.

Cok az okuyabildim gerisini okuyamadim. Noktalama isaretleri yok. Anlatim bozuk. Beyinj jimnastigi mi yapiyoruz yoksa konu sahibinin derdine yardim mi edecegiz belli degil. Daha anlasilir yazilamaz mi?

Evet siz haklısınız. Kayınpederi ayaklarıyla birlikte kovun. Kaynanayi kovmayin sevdim onu. Mazoşist kocaya çocuk çok kendi kendinize çocuğunuz olsun sizin için yani. Miras almasın o çocuk annenin sevmediği dededen. Kocaniz babasini boşasin istiyorsunuz. O olmaması gereken çok ehemmiyetli bir durum. Bosansaniz alan olmaz bu adamı diyen arkadaş dışkapı mandali olduğundan onun sözleri beni bağlamaz.

Bu nasil yazı?Birbirinden bağımsız cümlelelerle dolu başım döndü okurken,hiç bisey anlamadım

Kadın yazıyor , yazıyordu. Ve anlamıyordu öteki kadınlar. Ağlıyor, feryad ediyorlardı. Neden diyordu gözleri akan kadin, neden özne ile barismadin, yüklemi bağrına basmadin. Tümleç dolaylı olmasa ne olur, onu neden sevmedin. Kadınlar, kadınlarımız hepsi ağlıyordu. Ve sen , sen ay yüzlüm kurumuş yaprak gibi ahshsj yok bu başka bir şeydi. Devreler yandı hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…