- 17 Aralık 2015
- 27.058
- 49.417
- 598
kocan iyi mi?taşeron işçiyim kadro alıp gitmek istiyorum inan rabbim inşallah nasip eder ona iş bulunur. bulunmasa da yeter ki gidelim. burunlarının dibinde oldukça ellerini ovuşturup kötü olmamızı dileyecekler.
bu özellikleri uzaklaştıkça azalır ailesinin yanında coşar diye düşünüyorum.her bi etkiye açık yapısı var ben harici herkesten çok etkileniyor.kocan iyi mi?
paragöz ve cimri, bana harçlık bile vermez diyorsun. istersen uzaya kaçın, kocan değişmez. haliyle mutlu olman zor.
cimrilik huydur değişmez. gaza gelen kocan, ana babasının bir telefonuyla da gaza gelir.bu özellikleri uzaklaştıkça azalır ailesinin yanında coşar diye düşünüyorum.her bi etkiye açık yapısı var ben harici herkesten çok etkileniyor.
Ahahah ben de çok rahatsız oldum anlatım tarzındanAyak yalama kismina kadar okudum. Midem kalkti. O ne cirkin bi tabir öyle?
Evet tam dogru kelime,ağdalı anlatım, tuhaf ama sinir oldum okudukça..keske bu agdali anlatim yerine kayinpederle kavgayi anlatsaydiniz
Aynen hiic birşey anlaşılmıyorBenim mi afyonum patlamadı yoksa cümleler mi çok karışık aynı yeri 3 kez okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?