- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Bende tam boyle diyeektimEvet siz haklısınız. Kayınpederi ayaklarıyla birlikte kovun. Kaynanayi kovmayin sevdim onu. Mazoşist kocaya çocuk çok kendi kendinize çocuğunuz olsun sizin için yani. Miras almasın o çocuk annenin sevmediği dededen. Kocaniz babasini boşasin istiyorsunuz. O olmaması gereken çok ehemmiyetli bir durum. Bosansaniz alan olmaz bu adamı diyen arkadaş dışkapı mandali olduğundan onun sözleri beni bağlamaz.
Anlayabilenlere teşekkür ediyorum.
anlamayan yuz defa anlamadim.yazinca promosyon filan alacaklar bir firmadan heralde:d.
anlayabilenler gayet güzelyorum yazmış.
Her derdi olan hitabet şeklinde yazsin o zaman.
hitabet yeteneği olmayanin derdi olmasin ilgili makamlara iletin.:)
ben teşekkürümü ilgili yerlere ilettim hatırlatmanıza gerek yok.ayrıca hata yok .demiyorum kim nasıl bakarsa onu görür.Bu kadar kisi anlamiyorsa demek ki bir yerlerde hata var. Hic cumle kurmamissiniz, aklinizdaki kelimeleri yan yana yazmissiniz. Guzel yazmak okuyana saygidandir.
Kaynanam demirden kadın gibi diyorsun ya; gözümde sabırlı ama soğuk, gamsız bir kadın canlandı,ama kayınpeder nasıl bi tip onu anlamadım, despot mu? Ağzı mı çok gevşek yani çok mu konuşuyor?taşeron işçiyim kadro alıp gitmek istiyorum inan rabbim inşallah nasip eder ona iş bulunur. bulunmasa da yeter ki gidelim. burunlarının dibinde oldukça ellerini ovuşturup kötü olmamızı dileyecekler.
kvaldem kalabalık bir ailede doğmuş. babası alkolikmiş.onların köyü hayvancılıkta çok çalışarak para kazanma parasını biriktirme yoluyla zengin olma konusunda bilinen bir köy.kvaldemi de çalıştırmak için doğurmuşlar sanki.gözünü açtığı gibi iş hayatına başlamış ordan 16 yaşında kocaya sepetlemişler resmen.hayatı gerçek kesit dizisi gibi geçmiş.kimse ona acımamış o da acımamış kimseye .bedensel olarak da demir gibi ben onun yanında çok kofum.hatta kendi annemi karşılaştırıyorum.kendi annem her şeye bahaneli tembel ofuldanır vaziyette.ona çok hak veriyorum. fakat 45 yaşına gelince, 45 yaşından önce yaşadığı tüm kandırmacaların düzeltilmesi için ben ve kocam deneme tahtası olmak istemiyorum.başkalarının ona verdiği zararı bize ödetmemesi lazım.kpeder böyle olunca kvaldeme de öyle çok güvenemiyorum.o kadar yıl öğrenmiştir kapmıştır üç kağıt ondan.onlar bizi bırakıp kaynımı okutup iş sahibi yapıp eversinler.Kaynanam demirden kadın gibi diyorsun ya; gözümde sabırlı ama soğuk, gamsız bir kadın canlandı,ama kayınpeder nasıl bi tip onu anlamadım, despot mu? Ağzı mı çok gevşek yani çok mu konuşuyor?
kvaldem kalabalık bir ailede doğmuş. babası alkolikmiş.onların köyü hayvancılıkta çok çalışarak para kazanma parasını biriktirme yoluyla zengin olma konusunda bilinen bir köy.kvaldemi de çalıştırmak için doğurmuşlar sanki.gözünü açtığı gibi iş hayatına başlamış ordan 16 yaşında kocaya sepetlemişler resmen.hayatı gerçek kesit dizisi gibi geçmiş.kimse ona acımamış o da acımamış kimseye .bedensel olarak da demir gibi ben onun yanında çok kofum.hatta kendi annemi karşılaştırıyorum.kendi annem her şeye bahaneli tembel ofuldanır vaziyette.ona çok hak veriyorum. fakat 45 yaşına gelince, 45 yaşından önce yaşadığı tüm kandırmacaların düzeltilmesi için ben ve kocam deneme tahtası olmak istemiyorum.başkalarının ona verdiği zararı bize ödetmemesi lazım.kpeder böyle olunca kvaldeme de öyle çok güvenemiyorum.o kadar yıl öğrenmiştir kapmıştır üç kağıt ondan.onlar bizi bırakıp kaynımı okutup iş sahibi yapıp eversinler.
kusurabakma kafam çok karışık bi toparlayamadım.:S
Zor bir durun anlıyorum, galiba senin kafanda belirlediğin bi ideal evlilik var, ona ulaşamadığını arada bir hatırlıyorsun ve bu yüzden gelecek kaygısı basıyor.kvaldem kalabalık bir ailede doğmuş. babası alkolikmiş.onların köyü hayvancılıkta çok çalışarak para kazanma parasını biriktirme yoluyla zengin olma konusunda bilinen bir köy.kvaldemi de çalıştırmak için doğurmuşlar sanki.gözünü açtığı gibi iş hayatına başlamış ordan 16 yaşında kocaya sepetlemişler resmen.hayatı gerçek kesit dizisi gibi geçmiş.kimse ona acımamış o da acımamış kimseye .bedensel olarak da demir gibi ben onun yanında çok kofum.hatta kendi annemi karşılaştırıyorum.kendi annem her şeye bahaneli tembel ofuldanır vaziyette.ona çok hak veriyorum. fakat 45 yaşına gelince, 45 yaşından önce yaşadığı tüm kandırmacaların düzeltilmesi için ben ve kocam deneme tahtası olmak istemiyorum.başkalarının ona verdiği zararı bize ödetmemesi lazım.kpeder böyle olunca kvaldeme de öyle çok güvenemiyorum.o kadar yıl öğrenmiştir kapmıştır üç kağıt ondan.onlar bizi bırakıp kaynımı okutup iş sahibi yapıp eversinler.
kusurabakma kafam çok karışık bi toparlayamadım.:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?