Bir tuhaf iş arkadaşı.

İş hayatında kimseye iyi olmayın, kimseyle iyi olmayın.
İşinizi yapın geçin.
İyi niyet insanı deli eder iş hayatında.

Neden arkamdan konuşuyor sundediğimde herkes konuşuyor dedi.
Arabamla gelmişim elimde ruhsat varmış vs vs.
Ben bazen arabayla geliyorum hiçbi zamn ruhsatı arabada bırakmam.Evde de öyle.
Bu bile batmış kadına.
Bundan sonra bende mesafe li davranacağım ama geçmiş olsun dememek benim insanlığıma aykırı ya...
Yoksa samimi olmak falan değil niyetim.
Çok defa kez ben onu molaya yolladım git tlf da konuş otur falan.
ama ilk fırsatta ben ona yardım etmem 3 kere lavaboya 5 kere lavaboya gitti muhabbetleri de yaptı.
Ben çekip konuşunca arkamdan konuşmayı kesti.

Düşüncesiz, kaba ve kendini yetiştirememiş bir kişi olabilir. Sizi kıskanan, cahil bir kişilik de olabilir. Dedikodu ve kötü enerjiyle beslenen ve bu tür ortamlarda, bu tarzda yetiştirilmiş, kendisi de bu tarzı benimsemiş bir insan olabilir. Bunların hepsi birden de olabilir

İnsani bir şekilde konuşmuş uyarmışsınız. Artık neden böyle diye sorgulamaya gerek var mı? İletişiminizi sadece iş konusunda ve en asgariye indirin. Sosyal medya hesaplarınızdan çıkarın ve hiç bir konuda muhatap almayın. İş yerinizde sözünüz geçiyorsa başka bir departmana alınmasını da talep edebilirsiniz

yüzüm sapsarı halim yok,neden geldin raporu uzatsaydın diyen arkadaşlar var.
kendimi iyi hissetmiyorum gerçek ten.

Bende böyle olayları kafasina takanlari anlamıyorum..ben şunu yaptım,şöyle iyi davrandım ama o bana yapmadı...belki de sizi sevmedi.samimi olmak istemiyor.belki kıskanıyor..nedenini bilemeyiz ama illa benimle iyi olsun,ben nasıl davraniyorsam o da bana öyle davransın diye düşünmek yanlış.illa arkadas olmayi istemek neden.?..benimde başıma geldi...görüşmeyi kestim yada gorussem bile mesafeli oldum...açıkçası bu konular üzerine de hiç düşünmedim

Biri bana böyle bi şey anlatınca hep aynı şeyi söylüyorum. Yapmasaydın?

Sizin yaptığınız insanlık onunki değil. Ee yani insanlar böyle ona göre davranırsınız siz de bundan sonra. İş alt tarafı bu kadar kafayı takmak o kadar saçma ki. Şu hayatta kimseden beklentiniz olmasın kafanız rahatlar.

arkadaş olmayı istediğim falan yok.
aynı ortamda daha insani olabilelim yeter.

arkadaş olmayı istediğim falan yok.
aynı ortamda daha insani olabilelim yeter.
Bu kadın kaç yaşında bilmiyorum ama ortalama 30 diyelim..30 yaşındaki kadın ,ne huyunu ne düşüncelerini ne davranışlarını değiştirir..siz istediğiniz kadar medeni olalım diyin, bunun onun için bir anlamı yok ki...o hayatını böyle geçiriyor .her zaman her yerde de böyle olmaya devam edecek

haklısınız sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…