Bir türlü alışamadım, kendimi yorgun ve mutsuz hissediyorum

oranje

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.097
77
363
merhaba arkadaşlar..ben yaklaşık 6 ay önce eşimin görevinden dolayı tayin geldim. şark görevine..burdaki kurumda işe yerleştim tayin yoluyla..ama yeni şehir bize hiç iyi gelmedi..eski yaşadığım yerde günler daha güzel geçiyordu öğlen araları iş çıkışı falan kendi kendime de bişeyler yapabilyirodum ama burda tıkılıp kaldım ..eşimde aynı durumdan şikayetçi hayat dejavu şeklinde ilerliyo..şimdi 6 aylık hamileyim bir yandan doğum öncesi iznimi biran önce almak istiyorum bir yandanda iyice eve tıkılıp kalmaktan korkuyorum..ne arkadaşım var ne bir uğraşım iyice daraldım..dokunsalar ağlayacak moddayım..ne yapabileceğim konusunda tek bir fikrim yok...HEEEEELLPPPPPPPP

Son düzenleme:
Bende eş durumundan gidicem şarka, Temmuzda düğünümüz olucak evimizi direk şarka kurucaz, muhtemelen Iğdıra, ama içimde korku yok nedense, ailelerden uzak olmak bize iyi gelicek evliliğimiz oturucak baş başa kafa dinlicez diyorum, 2-3 yıl sonra batıya dönücez nasıl olsa diye avutuyorum kendimi

hangi ildesiniz zordur şark ben de şarktayım

erzurumdayız canım sen hangi ildesin..daha 3,5 yıl var burdan gitmemize yaşlanıcam resmen burda ben ya(( iş yeriimde ayrı bir sorun o konuya girsem hiç çıkamam içinden.eskiden zevk aldığım için çalışırdım şimdi sırf para odaklı oldu artık.. sabah uynamak bile ağlamam için bir neden ... ne kendimle ilgileniyorum ne başka bişeyle iyice saldım kendimi..

harika bir şehir erzurum 5 yılım geçti orda neden bu kadar bunalıyorsun ki orda ben ardahandayım ama şunu unutma erz gelen dönerken ağlar bi de ilk gelince ağlar bunu ben de yaşadım emin ol ki doğunun en güzel yerindesin

bi gitte o zaman yazarsın sen de :)

evlenip gideceğin için farklı olabilir zaten ilk yıllar canım cicim güzel geçer..inşallah hakkınızda hayırlı olur..ben 5 yıllık evliyim evliliğim daha ilk günkü gibi ama burda eskicez biz(

evlenip gideceğin için farklı olabilir zaten ilk yıllar canım cicim güzel geçer..inşallah hakkınızda hayırlı olur..ben 5 yıllık evliyim evliliğim daha ilk günkü gibi ama burda eskicez biz(

bebeğini düşün kendini motive et canım, ordan çıkıp geleceğiniz zamanları düşün ne desek boş yaşayan bilir, Allah seni eşine ve bebeğine bağışlasın

il olarak güzel ama yaşam yok kii ( neden ağlıcam bi türlü bulamadım herkes öyle diyo..ben hergün burdayım diye ağlayasım var(

il olarak güzel ama yaşam yok kii ( neden ağlıcam bi türlü bulamadım herkes öyle diyo..ben hergün burdayım diye ağlayasım var(

bu kadar karamsar bakma konuya erzurumda tayinci olanın erzumluyla zaten işi olmaz hangi meslek gurubundaysanız onlarla beraber olursunuz senin hamilelikten ötürü psikolojin bozulmuş istersen yardım al bu kadar ağlama yıpratma kendini ruhunu rahat bırak

ben anlatmıyorum bile 6 aydır ben 4 duvar arasındayım 1 tane arkadasım yok eşim dışında konuşcak kımsem yok ben ölüyüm mü o zaman karlar altında buz gibi bi şehirdeyim

bebeğini düşün kendini motive et canım, ordan çıkıp geleceğiniz zamanları düşün ne desek boş yaşayan bilir, Allah seni eşine ve bebeğine bağışlasın

çok doğru diyosun canım..kk da olmasa iyi ce çıldırcam zaten....:18:

memurum canım ben..ama burda kafa dengim kimse yok..en güzel yardım siz geliyosunuz şuan bana..

ben bastan anlatayım ıstersenız.esımle tanıstım 2yıl cıktık kıbrısa gıttı goreve 2yıl.kıbrıs donusu evlendık 2yılda sırnaga dag basına gıttı.ben bu arada annemın evınde beklemekteyım.esım sırnaktayken 5.5 aylık bebegımı normal dogumla kaybettım yalnızdım esım yanımda olamadı olumden dondum resmen.o sırnakta ben memlekette bırbırımızın yokluguyla ve kaybımızla uzulduk yıprandık.neyse daha bıtmedı ordan geldı beraber corluya gıttık evımızı esyamızı kurduk hadı dedıler esıme ıgraga 6 ay.ben annemın evınde yıne.kızımı dogurdum 39 gunluktu esım budefada amerıkaya gıttı goreve 9 ay.ben yıne annemın evıne kucucuk bebekle.sonuc ıtıbarı ıle o gunlerde aılem vardı yanımda ama aıle herseye cozum degıl koca baska bısey.sımdı polatlıdayım dısarı kar buz cıkılmıyo dort duvar arasında esımın eve gelmesını beklıyorum komsularla konusuyorum hersey aynı hergun aynı ama kalk sut sıt bez degıs ortalıgı toparla yemek yap ufaklıkla bogus.ınanım umrumda degıl bu yasadıklarımı sımdı sorsalar yıne yasarım esımı sevıyorum benı sevme seklını gosterısını sevıyorum.o nerde ben orda mutluyum.cok sıkılırsam memlekete gıdıp kalıyorum 1 ay gelıyorum.onemlı olan yanınızdakı bırakalım depresyonu olmayanlara degıl elınızdekılere bakın bence.

zor süreç geçirmişsiniz kaybınız için rabbim sabır versin..dediğin gibi eşimi sevemsem bende bunlara hiç katlanmazdım ben izmirden eskişehire ordanda buraya geldim. çok kötü yerlerde bulunmadık çok şükür burası da monotonlıuk dıişında sorun pek yok ama çok daraldım sadece..eşim gece çalışıyo 2 günde bir birde o yalnızlık oluyo..

benımkıde nobete gıdıyor malesef yalnız kalınca tırsarım genelde.sımdı cocukta var ıyıce gerıldım hırsızı var sapıgı var oturuyorum valla 4e kadar sonra uyuyorum.ne olur ne olmaz dıye.gecelerı herkes uyuyo ben ayakta kotusu konuscak kımsede yok vakıt gecsın allah yadımcımız olsun ne deyım

inannamiyorum ayni duygulari bende yasiyorum bende sark icin esimin arkasindan geldim
burasi belkide dogu icin en mukemme yer ama alisamadimve alisamicam galiba..
panik atak oldum devamli bir hizli kalp atimi sanki kotu biseyler olacakmis korkusu
halbuki teror yok bisey yok ama alisamadim
alismak icin neler yaptim ama olmuyorrr....

ben de güneydoğuda 3 yıla yakın görev yaptım canım. zamanla güzel arkadaşlıklar kurmuştum. zamanım arkadaşlarımla geçiyodu. yoksa işten sonra çıkıp dolaşma bi yerde oturma gibi bi durum yoktu. eve spor aleti almıştım onla uğraşıyodum. ne bilim çok film izledim falan. 2-3 günde bir de arkadaşlarla vakit geçiriyodum. hoş ben yalnızlığı da severim ama bi süre sonra kendi kendime konuşmaya başlıyodum senin yanında eşin varmış ve bebeğin olacak. onunla ilgilenirken bi bakarsın zaman geçmiş

canım ya bebek bekliyosun işin var eşin var senin yerinde olmak isteyen çok insan vardır bundan emin ol fazlaca karamsarsın

Erzurumu duyunca aynen böyle oldum
bende haziranda evleniyorum Allah nasip ederse.
kendim Ankaradayım ama eşim Erzurum'da çalıştığı için farabi sistemiyle son senemi Atatürk üniversitesinde okuyacağım.
siz böyle deyince bende korktum şimdi
umarım düzelirsiniz...bebişinize kavuşunca geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…