bir türlü anlasamiyoruz..:(

Öğretmenseniz tayin ister gidersiniz küçük bi şehre neden ailenizin yanına dönesiniz ki.annenize anlatın bu olanları eşinizle mutsuz olduğunuzu falan belki önce kızar küser ama sonra hak verecektir diye düşünüyorum.evliliğinizi toparlayacak gücünüz de yok yıkacak cesaretiniz de .ama bi an önce karar verin derim

aynı ben gibi..bende zorla verildim..görücü usulü..bende başkasını istedim..zorla nişan..daha sonra nişanı atmak istedim..karşı çıkıldı..evlendim..çocuklar olunca alışkanlık yaptı.. fakat hatalı olduğunda..özür dilemesini bilmez..gönül almayı bilmez..odun resmen odun..bırakacağım deyince..çocuk gibi ağlıyor..alıştım sana..rezil olurum akrabalara diyor yakamı bırakmamıştı..ama bekaret konusunda saçmalamış eşin..kendine baksın..geri kafalı..

TE="urassselin, post: 37810943, member: 628167"]Öğretmenseniz tayin ister gidersiniz küçük bi şehre neden ailenizin yanına dönesiniz ki.annenize anlatın bu olanları eşinizle mutsuz olduğunuzu falan belki önce kızar küser ama sonra hak verecektir diye düşünüyorum.evliliğinizi toparlayacak gücünüz de yok yıkacak cesaretiniz de .ama bi an önce karar verin derim[/QUOTE]
Cok sagol kardeşim :) umarım düzelir öyle dua ediyorum ben de bana hayırlı olanı yapacak güç ver diye...inşallah

aynı ben gibi..bende zorla verildim..görücü usulü..bende başkasını istedim..zorla nişan..daha sonra nişanı atmak istedim..karşı çıkıldı..evlendim..çocuklar olunca alışkanlık yaptı.. fakat hatalı olduğunda..özür dilemesini bilmez..gönül almayı bilmez..odun resmen odun..bırakacağım deyince..çocuk gibi ağlıyor..alıştım sana..rezil olurum akrabalara diyor yakamı bırakmamıştı..ama bekaret konusunda saçmalamış eşin..kendine baksın..geri kafalı..

Melan2010konusundaboyl810956 .!.:
Ahh kardeşim o kadar imreniyorum ki sevdikleriyle ask evliliği yapanlara Allah daim etsin mmutluluklarını bize de başka mutluluklar versin inşallah...ben de çocuk istedim bi zamanlar beni ona bile layik görmedi ...benden olacak çocuk iyi olmazmış yani ben bakamazmisim çocuğa ...:KK6::KK42::KK42: ama ben de istemiyorum artik zaten hos yasim da gecerse naparim bilmiyorum 30 yasindayim...

Ahh kardeşim o kadar imreniyorum ki sevdikleriyle ask evliliği yapanlara Allah daim etsin mmutluluklarını bize de başka mutluluklar versin inşallah...ben de çocuk istedim bi zamanlar beni ona bile layik görmedi ...benden olacak çocuk iyi olmazmış yani ben bakamazmisim çocuğa ...:KK6::KK42::KK42: ama ben de istemiyorum artik zaten hos yasim da gecerse naparim bilmiyorum 30 yasindayim...

nedemek ya sizen olan çocuk iyi olmazmış diye..nasılda aşalıyor öyle..yaşınız hiç de geç değil..bu adala yaşadığın süre kendin hasta olursun..bu adamdan çoçukda yapılmaz..eğer gerçekten düzelme olmuyorsa tekmele gitsin..benim kuzenim 42 yaşında doğurdu..sadece yaşını bahane edip..bu adamın kahrını çekme..size yazzık..:KK61:

n2010, post: 37811194, member: 207742"]nedemek ya sizen olan çocuk iyi olmazmış diye..nasılda aşalıyor öyle..yaşınız hiç de geç değil..bu adala yaşadığın süre kendin hasta olursun..bu adamdan çoçukda yapılmaz..eğer gerçekten düzelme olmuyorsa tekmele gitsin..benim kuzenim 42 yaşında doğurdu..sadece yaşını bahane edip..bu adamın kahrını çekme..size yazzık..:KK61:[/QUOTE]
Arkadasim cok sagol ben de boyle dusunuyorum beni asagiladigini bana deger vermedigini ama yok kizkardesim bile diyor kiyok bende de hata varmis yani ailem resmensoyle davrandi bana ben cekilmez bir insanim kim olsun da biriyle evlensin...bunu yazarken bile gozlerim doluyor..cekilmezligimin nedeniyse okb ...sanki benim elimde sanki ben iatiyorum hayati boyle zorlastirmayi...aslinda simdi okb kisminda yazilanlara da baktim da benimki o kadar ileri bi duzeyde bile degil cok sukur Allahima o sevoyede olanlara da Allahim yardimm etsin..oyle bi durumda olsam zaten direkt akil hastensine yollarlardi.
.

Aşk evliliği yapmış çiftler arasında da benzer sorunlar yaşanabiliyor canım.
Eşinin duygusallıktan uzak, iş kolik olmasının dışında kötü davranışları yoksa
beklentilerini asgari düzeye indirerek huzurlu bir ortam yaratabilirsin.
Kişilerden önce beklentilerimiz sıkıntı yaratıyor aslında.

kız kardeşime anlatırdım eskiden esimle kavgalarimizi bir turlu anlsamadigimizi o da bir sure sonra abla yazma bana anlatma dedi benim moralim çok bozuluyor ..
Ayrilacksan ayrıl desteklerin diyor .

Aşk evliliği yapmış çiftler arasında da benzer sorunlar yaşanabiliyor canım.
Kişilerden önce beklentilerimiz sıkıntı yaratıyor aslında.

[Q="kulitta, post: 37811325, member: 109115"]Aşk evliliği yapmış çiftler arasında da benzer sorunlar yaşanabiliyor canım.
Kişilerden önce beklentilerimiz sıkıntı yaratıyor aslında.[/QUOTE]
Canımbunu da ddüşündüm aslında dedim hicbise beklemeyeyim kendi kendine mutlu olmaya çalışayım ama sonra diyorum ki o zaman evli kalmanın anlamıne... :(...

Öncelikle şu dul kelimesini bırakın.
nefret ediyorum boşanmış bayanlara hemen dul damgası yapıştırmalarına.
Türkiyede boşanmış bayanlar nasıl oluyor ki ? biz kendimizi bu hale getiriyoruz.
sen bunu dersen,ben dersem,başka bayan derse sonumuz bu olur.
Boşanma süreci ve sonrasında sıkıntı dönemi dünyanın heryerindeki bayanlar için aynıdır.
Bunun türkiyesi,avrupası,uzayı yoktur.

siz başta yere sağlam basmassanız,sonrasında dul damgasınıda sıkıtısınıda fazlasıyla çekersiniz.

rmduru, post: 37811384, member: 275919"]Öncelikle şu dul kelimesini bırakın.
Türkiyede boşanmış bayanlar nasıl oluyor ki ? biz kendimizi bu hale getiriyoruz.
Boşanma süreci ve sonrasında sıkıntı dönemi dünyanın heryerindeki bayanlar için aynıdır.

siz başta yere sağlam basmassanız,sonrasında dul damgasınıda sıkıtısınıda fazlasıyla çekersiniz.

[/QUOTE]
Evet canim

rmduru, post: 37811384, member: 275919"]Öncelikle şu dul kelimesini bırakın.
Türkiyede boşanmış bayanlar nasıl oluyor ki ? biz kendimizi bu hale getiriyoruz. Evet canım haklisin da toplumumuz gerçekten kotu yaa..
Ben cok zorlanirim diye düşünüyorum :( ama bilemiyorumne oolacagima

....ben de karat vermiş değilimhhenüz..
:/

Evet canim[/QUOTE]

[QUöyle "Endiyorsun ...z, post: 37811429, member: 367618"]Dullarin kismeti bekarlardan daha acik emin ol :KK66:[/QUOTE]
:) oyle mi diyosun...

konuyu okumadım amabaşlığı görünce yazmak istedim.
konu sahibi kardeş bilmiyormusun "sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir"

Back
X