bir türlü anlasamiyoruz..:(

[Oan TE="fudelya, post: 37811597, member: 623535"]Siz güzel sözler söylüyo musunuz? Siz ilgi gösteriyo musunuz ? bilmiyorum ama siz yanaşın belki o yanaşamıyodur siz güzel sözler söyleyin işteyken aşkım seni özledim yazın eve gelin güzel sofra kurun sohbet edin tv izlerken gidin sarılın konuşmaya çalışın onunla bi evliliği kurmak çok zor ama yıkmak kolaydır siz çaba gösterin eşinizi svmeye sevdirmeye mutlu olun umarm eşinizi sever çok mutlu olursunuz
Ona ne zaman satılmaya yaklaşmaya calissamyyüzünde memnuniyetsizlik bir ifade oluyor...düşünün TV izlerken sarılarak beraber izleyelim diyorum ama aşkım ben yorgunum surda uzanım diyor...her zaman ama...onlari da yaptım sofra sürpriz hatta o kadar kart kestim kalpli üstüne bi suru güzel so yazdım ne gerek vardıyormussun kendini dedi :KK43:[/QUOTE]
Biraz fazla takiyormussun gibi geldi. Haklisin ama emin ol bunlar o kadar fazla onemli deyil. Esin senin kadar romantik olamayabilir, oyle tepki vermis. Sonucta senle oturup yemek yemistir. Zevk almaya baksaydiniz. Illa karsinizdaki tamamen ayni frekansta olmak zorunda deyil ki.istediginiz keske olsa ama boyle romantikligin doktorasuni yapmis olan koca sayisi cok fazla deyildir bence.

Yani Nasil desem sohbet edemiyoruz ...dış görünüş olarak da begenemiyorum maalesef ama diyorum ya aslında bunun bi önemi yok ben aslında çok kolay sevebilen bi insanım bana güzel sözler söylese benle sohbet etse bana değer verdiğini hissetsem ... :KK43: ama yok tam bir İşkolik :KK43: sürekli bilgisayar ya da telefon...off valla cokkkkk biktimmm yaaa :KK1:yaşım genç olsa bir dakika durmicam da ...gelen gideni aratir mi ... Bundan sonrası daha iyi olur mu offf yaaa bu konuda hep öyle zor geçti ki hayatımresmen ggençliği soldu diyebilirim yaa... Yardım edin çok duygusal bir insan da olduğum için beklentim var ama olmuyor iste bi haftasınu da istediğim gibi geçmiyor..... Omur boyle boyle geçip gidiyor.

:KK43: :KK1::KK1::KK1:
hiç görmeden mi evlendiniz anlamadım ki..

Türkiye'de dul olmak, bir evin içinde her gün azap çekmekten daha zor olamaz herhalde. Dul kadını rahat bırakmazlar efsanelerini kafaya takıp, insanın kendini bir evliliğe mecbur bırakması mantıklı mı sizce? Ha seviyorsunuzdur, o zaman tabi ki evliliğinizi kurtarmaya çalışın. Ama ne sevgi, ne iletişim olan bir evliliğin kime ne faydası var? Ayrıca boşanmış bir sürü arkadaşım var, hatta bazılarının çocukları bile var. Aralarında yeniden evlenenler ve mutlu olanlar da var. Neticede bekar ya da evli hayatlarına dosdoğru şekilde devam ediyorlar. Yani iş sizde biter.

Yani Nasil desem sohbet edemiyoruz ...dış görünüş olarak da begenemiyorum maalesef ama diyorum ya aslında bunun bi önemi yok ben aslında çok kolay sevebilen bi insanım bana güzel sözler söylese benle sohbet etse bana değer verdiğini hissetsem ... :KK43: ama yok tam bir İşkolik :KK43: sürekli bilgisayar ya da telefon...off valla cokkkkk biktimmm yaaa :KK1:yaşım genç olsa bir dakika durmicam da ...gelen gideni aratir mi ... Bundan sonrası daha iyi olur mu offf yaaa bu konuda hep öyle zor geçti ki hayatımresmen ggençliği soldu diyebilirim yaa... Yardım edin çok duygusal bir insan da olduğum için beklentim var ama olmuyor iste bi haftasınu da istediğim gibi geçmiyor..... Omur boyle boyle geçip gidiyor.

:KK43: :KK1::KK1::KK1:

sevmedıgın bı ınsanla nasıl uyuyabılıyosun...? zorlamayla da olmaz yaşım var dıyosun..boşanmak da sana uymuyor?eşin ne dıyor bu duruma;?

Back
X