• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü bitmeyen atalet halim !

Hemen hemen aynı hisler içindeyiz biliyorsun Vivi.

Fikrim yok ama güzel bir haberim var.

Sözleşme geldi elime bugün :)
Bak kaç ay bekledim üç sayfalık belgeyi :)

Bu sana bir umut olabilir.

Bazen güzel şeyler için biraz fazla beklemek gerekebiliyor.

Ben şuan kitaplar için çalışıyorum mesela.

Bak kaç aydır ellemiyordum, bir şey olduğu yok diye.

Bugün biraz daha iyi hissediyorum..

Sen de ümitli ol lütfen.

Yaaa çok güzel bir haber bu :KK200:
Bak nasıl değişecek havan bir anda gerçekten çok sevindim.
Ve evet sabretmek gerekiyor bir önceki işime girmeden önce de bu süreci birebir yaşadım o zaman da çok kahrolmuştum ama sonrası güzel oldu altı sene çok iyi bir konumda çalıştım.

Dilerim hepimiz için güzel gelişmelere gebe olur gelecek günler.

Yaaa çok güzel bir haber bu :KK200:
Bak nasıl değişecek havan bir anda gerçekten çok sevindim.
Ve evet sabretmek gerekiyor bir önceki işime girmeden önce de bu süreci birebir yaşadım o zaman da çok kahrolmuştum ama sonrası güzel oldu altı sene çok iyi bir konumda çalıştım.

Dilerim hepimiz için güzel gelişmelere gebe olur gelecek günler.

Bugün hava da çok güzeldi burada.

Güneş görünce içim açıldı.
Bahçe nöbetim vardı bir de açık hava iyi geldi.

Üstüne sözleşme geçince elime, olacak inşallah olacak dedim.

Senin için de güzel günler yakın inanıyorum.
Herkes mutlu olsun:KK200:

Bugün hava da çok güzeldi burada.

Güneş görünce içim açıldı.
Bahçe nöbetim vardı bir de açık hava iyi geldi.

Üstüne sözleşme geçince elime, olacak inşallah olacak dedim.

Senin için de güzel günler yakın inanıyorum.
Herkes mutlu olsun:KK200:

Olsun olsun :KK200:

Hahahaha dört tane var zaten :KK53:
Bende de 8 tane var ama annem onları saymıyor.
-Anne canım sıkılıyor.
+doğur bir tane!

-anne okulda böyle böyle oldu.
+elalemin çocuklarıyla uğraşacağına bi tane doğur!

-para biriktiremiyoruz anne.
+bi tane doğursan boşa harcamamış olurdun, ona harcardın. Bi tanecik olsun.
:KK45:

-Anne canım sıkılıyor.
+doğur bir tane!

Hahahahaha anneler annelerimiz. Benimki de torunsuzluktan kedilere sardı bahçede yirmi tane kedisi var :P Arada laf da sokuyo tabii ama duymamazlıktan geliyorum :D

birden fazla sorununuz var ve hepsine aynı anda care bulmaya calıstıgınız icin boyle buhranlardasınız bence:) ilk once beslenmeyi rayına oturtun aldıgınız kilolarda fiziksel yorgunluga sebep olur yaza fit girmeyi hedefleyin gelecek planı yapın devamlı suan var olan sorunlarınızı cozdugunuzu falan hayal edin hep olumsuzluga saplanmıssınız bide mevsimlerinde etkisi var insanların uzerinde kış ayları olumsuz yonde etkiliyor maalesef valla bende 4 kedi olsaydı onların yumagı yapardım kendimi onlarla birlikte stres atardım:KK45:

birden fazla sorununuz var ve hepsine aynı anda care bulmaya calıstıgınız icin boyle buhranlardasınız bence:) ilk once beslenmeyi rayına oturtun aldıgınız kilolarda fiziksel yorgunluga sebep olur yaza fit girmeyi hedefleyin gelecek planı yapın devamlı suan var olan sorunlarınızı cozdugunuzu falan hayal edin hep olumsuzluga saplanmıssınız bide mevsimlerinde etkisi var insanların uzerinde kış ayları olumsuz yonde etkiliyor maalesef valla bende 4 kedi olsaydı onların yumagı yapardım kendimi onlarla birlikte stres atardım:KK45:

Tespitiniz çok doğru hepsi aynı anda düzelsin istiyor ve başaramayınca pes ediyorum. Kediler de olmasa ne olurdum zaten :) İyi ki onlar var tabii kumlarında dans edip evi toza bulamadıkları sürece :P

Tespitiniz çok doğru hepsi aynı anda düzelsin istiyor ve başaramayınca pes ediyorum. Kediler de olmasa ne olurdum zaten :) İyi ki onlar var tabii kumlarında dans edip evi toza bulamadıkları sürece :p
Canım şu kum olayını benim gibi yap kumum balkonda kızım tuvaleti gelince bağırıyor yapınca hemen içeri diyorum karıştırmasına engel oluyorum :temizlik: sonrada balkonu kapatıyorum unutuyor kumu :KK45: genelde evdeyim zaten evde olmadığım zamanlarda da çok önemli değil napak seviyoruz :anne:

-Anne canım sıkılıyor.
+doğur bir tane!

Bitmiyorlardı :27: :70: kuzenim hamile yeni gecen öğlen vakitlerinde beni arıyorlar işte bebek geliyor falan filan tabi anam dururmu deli gibi istiyor zaten hadi sende yap bitane :işsiz: tamam kapat dedim çağırıyorum herifimi şimdi çalışmalara başlıyoruz :KK70:istemedimizi yapmicamı bildiği halde soyler durur :confused:

Bitmiyorlardı :KK53: :KK70: kuzenim hamile yeni gecen öğlen vakitlerinde beni arıyorlar işte bebek geliyor falan filan tabi anam dururmu deli gibi istiyor zaten hadi sende yap bitane :işsiz: tamam kapat dedim çağırıyorum herifimi şimdi çalışmalara başlıyoruz :KK70:istemedimizi yapmicamı bildiği halde soyler durur :confused:
Sizin ilk torun mu olacak? Benimkiler görürse benden görür gibi, ortanca daha yeni mezun, pek evlenesi yok, yolu da uzun. En küçük 15 yaşında haliyle bana fena sardı:)
Bana bir de istemiyormuş gibi davranır.
Yap bir tane dedikten sonra tabi siz bilirsiniz, banane, ister yapın ister yapmayın da ben vakit geçiyor diye söylüyorum der. Çocuk istemediğimi söylediğimde hayretler içinde " e ne demeye evlendin o zaman, otursaydın ya evde" demişti hiç unutmam:D Ona göre çocuksuz insanların hayatı çok boş ve amaçsız :D

Sizin ilk torun mu olacak? Benimkiler görürse benden görür gibi, ortanca daha yeni mezun, pek evlenesi yok, yolu da uzun. En küçük 15 yaşında haliyle bana fena sardı:)
Bana bir de istemiyormuş gibi davranır.
Yap bir tane dedikten sonra tabi siz bilirsiniz, banane, ister yapın ister yapmayın da ben vakit geçiyor diye söylüyorum der. Çocuk istemediğimi söylediğimde hayretler içinde " e ne demeye evlendin o zaman, otursaydın ya evde" demişti hiç unutmam:KK70: Ona göre çocuksuz insanların hayatı çok boş ve amaçsız :KK70:
He bunu kv dem demişti :deli: bizim taraftan ilk sayılır abimin oğlu var ama yurt dışında senede bir anca görüyor annem :110: bende diyorum annemde çok istiyorsan yap bitane :anneadayı: ama biz istemiyoruz zaten yaşlıyım regli bile olmuyorum sanarsın istesem şimdi doğurucam :KK70: hem istemiyoruz hemde istemediğimiz sey icin o kadar tedaviylemi uğraşıcaz para yok pul yok bide bebek no mother no :KK70:

Aha o ben ama benim koltuk L birkere :63: :KK50:

Dehşet içindeyim :KK45:

Tipik bir koç um :işsiz:

Aaa aynı burcu paylaşıyoruz bibi. :D Ama koç dedigin enerjiktir, girişimcidir. :D Ne koltuğu, ne esofmanı :P Gerci bende cok asılmıyorum ama sporu aksatmıyorum hic yoktan :D
Ama bir tavsiye vericem M meredithgrey isterse onun icinde soyliyim. Bu spor işlerinde bir salona üyelik alıcaksın ve arkadaş edineceksin ozaman daha kolay oluyor. Yalnız basina biyerden sonra sıkılıyor insan. Amman bugun degil yarin diye sarkıyor hep.

Aaa aynı burcu paylaşıyoruz bibi. :KK70: Ama koç dedigin enerjiktir, girişimcidir. :KK70: Ne koltuğu, ne esofmanı :p Gerci bende cok asılmıyorum ama sporu aksatmıyorum hic yoktan :KK70:
Ama bir tavsiye vericem M meredithgrey isterse onun icinde soyliyim. Bu spor işlerinde bir salona üyelik alıcaksın ve arkadaş edineceksin ozaman daha kolay oluyor. Yalnız basina biyerden sonra sıkılıyor insan. Amman bugun degil yarin diye sarkıyor hep.
Enerjim sadece libidoma gidiyorsa demek :70: aslında enerjik olmam gereken yerde enerjiğimdir mesela düğünmü var bu kiloyla pistten inmem :27: sonra çeksin ayaklar :63: bir işe girişmekten korkmam da işte herşey tas tamam olmalı yoksa pijama L koltuğa devam depresyon gibi birşey heralde :olamaz:

Enerjim sadece libidoma gidiyorsa demek :KK70: aslında enerjik olmam gereken yerde enerjiğimdir mesela düğünmü var bu kiloyla pistten inmem :KK53: sonra çeksin ayaklar :63: bir işe girişmekten korkmam da işte herşey tas tamam olmalı yoksa pijama L koltuğa devam depresyon gibi birşey heralde :olamaz:

Bazen oluyor ya herzamanda insan "hadi hadi hop hop" modunda olamıyor. Bende bu ara battaniyenin altından çıkmak istemiyorum mesela ama spora surunsemde gidiyorum. Yıllardir biraz vucut gelistirmeye merakliyim. Bir instagram hesabı var o kıza bakıp bakıp gaza geliyorum. :D hahaha :D

Bazen oluyor ya herzamanda insan "hadi hadi hop hop" modunda olamıyor. Bende bu ara battaniyenin altından çıkmak istemiyorum mesela ama spora surunsemde gidiyorum. Yıllardir biraz vucut gelistirmeye merakliyim. Bir instagram hesabı var o kıza bakıp bakıp gaza geliyorum. :KK70: hahaha :KK70:
Bilindik bir hatun mu bol kaslı olan benim yakin arkadaşımda hasta ona oysa :27:

Bilindik bir hatun mu bol kaslı olan benim yakin arkadaşımda hasta ona oysa :KK53:

Bilindik oldugunu sanmiyorum benimki baktigim hatun oyle erkek gibi degil. Hedefim bol kas değil zaten sadece belirgin olmasını seviyorum. Bende simdilik pazu, omuz ve arka kol belirgin ama karın, sırt ve bacaklar hala tam gorunumune oturmadı. -.- Her Allahn günü 5-6 tane yumurta yemekten icim disima cıktı, kusuna kadar yemek yemeye calisiyorum :D

Bilindik oldugunu sanmiyorum benimki baktigim hatun oyle erkek gibi degil. Hedefim bol kas değil zaten sadece belirgin olmasını seviyorum. Bende simdilik pazu, omuz ve arka kol belirgin ama karın, sırt ve bacaklar hala tam gorunumune oturmadı. -.- Her Allahn günü 5-6 tane yumurta yemekten icim disima cıktı, kusuna kadar yemek yemeye calisiyorum :KK70:
Bende çok kas sevmiyorum hatun dediğin az kıvrımlı olmalı yav tabi lımbır lımbırdan bahsetmiyorum :27: ay 117 kilo kadınım bide beğenmiyorum göya :110::tokat::tokat:

Bende çok kas sevmiyorum hatun dediğin az kıvrımlı olmalı yav tabi lımbır lımbırdan bahsetmiyorum :KK53: ay 117 kilo kadınım bide beğenmiyorum göya :110::tokat::tokat:

Balik etli hic olmadim hayatımda :D Ama bende kadinsiliktan çıkan aşırı kasları sevmiyorum hakikaten mutant gibi duruyor. Ama birazcik güçlü, sıkı, sağlam olmak daha iyi hissettiyor bana bilmiyorum. :D

Back
X