- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yok ben dinleyemezdim benim bi derdim varmi sor hep kendini anlatmissin ben kac kelime yazmisim sen kac kelime diyin bence kendine gelir azda olsa.
Yuzyuzedemi boyle peki.
Cekinecegi birisi laf soylesin mesela ablaniza ay gecen zombinin yanindaydim dit dit elli tane mesaj attin o ne falan desin.Başka şehirde yaşıyo o yüzden görüşemiyoruz aama yüz yüze bu şekilde abartılı değil
Cekinecegi birisi laf soylesin mesela ablaniza ay gecen zombinin yanindaydim dit dit elli tane mesaj attin o ne falan desin.
Benim adresimi ver en iyisi. Ben sabirliyimdir dinlerim. Yazsin dursun
Eki Görüntüle 1782603
Tmm smdi koyuyorum konu olarak burda ksynanasinin bebege aldıklarını atiyo onlardan bahsediyo enistem annesine bebege bsey almiyckmsn demiş konu bu .
Eki Görüntüle 1782603 Eki Görüntüle 1782604 Eki Görüntüle 1782605 Eki Görüntüle 1782606
Ben aliskinim ablamdan :) ama ben sustururum. Sus be derim virvir konusma derim. Ablamda iyi bee der. Falan filan. Yani karsilikli iliskimiz oyle . Sizinki daha farkli sanirim. Biz hic kusmeyiz pekte atismayiz. Ama ablam cok konusur orasi net :))) aranizda kac yas var. Bizim 5
Ay bi an kendi kardeşim benim için yazdı sandımBayanlar ya lütfen bi çözüm bulur musunuz bana .
isteyene konuşma bile atarım . Ablam telefonda facede whatsapta her yerde kendinden bahsediyor herseyi ayrıntılı ayrıntılı anlatiyo . Bu yüzden 3 hafta konusmadim kküs klmayi sevmedgm için aradm ama yine aynı . Müsait miyim değil miyim hiç umrunda degil arar whatsapa gel der ne aldiysa fotograf atar altına yüzlerce yazı yazıp beni dinlemeden kendi kendine konuşup hadi ben kaçtım by de gider . AArarım birsey anlatmak için ben anlatamadan o başlar . Ararım Naber diye bin pişman eder . Hiç muhabbet edemiyoruz gerçekten edemiyoruz o yüzden bnm hiç konusasim muhabbet edesim gelmiyo . Arayip karsilikli muhbbt etmk istiyorum ama sadece dinliyorum çünkü hep o konusuyor hep kendini anlatiyo . Baska şehirde evli ve hamile orda arkadaşı yok . Bnde sohbet edip knsmk istiyorum onunla ama bi insan sürekli hiç knsmadan dinliyince ve bu hep her konusmada böyle olunca dayanamıyor . Whtsaptada aynı satirlarca yazip yazıp snra da Güle güle diyip gdiyo ben cvp vermismiyim vermismiyim hiç bkmadan . Anlatinca da konusmuyor aliniyor sende söylesin boylesin diyo . Hamilelikten öncede boyleydi . Bn ne ypacagim lutfen önerisi olan yardm edeblrmi ? Nasl duzelicek bu durum ? Annmle bbmda ayni sekilde farkindalar . Annmde artik bunalms belli . Bunu ona nasl anlatcam ? Gerckten konusmlarimizi cektm istiyene gostereblrm
Not : ilk sayfada konusmalar da var
Enterasan biriymis tm ablaniz kendi yaptiklarini, aldiklarini size yazabilir anlatabilirde ,gayet normal,ama sizin naptiginizi vs nasil dinlemez ve sormaz. Hic sormazmi sen napiyorsun ne ediyosun diye merak ettim. Eger sormuyosa ablaniz kendinden baska kimseyi dusunmuyor. Ve fikirlerine onem vermiyo.Bayanlar ya lütfen bi çözüm bulur musunuz bana .
isteyene konuşma bile atarım . Ablam telefonda facede whatsapta her yerde kendinden bahsediyor herseyi ayrıntılı ayrıntılı anlatiyo . Bu yüzden 3 hafta konusmadim kküs klmayi sevmedgm için aradm ama yine aynı . Müsait miyim değil miyim hiç umrunda degil arar whatsapa gel der ne aldiysa fotograf atar altına yüzlerce yazı yazıp beni dinlemeden kendi kendine konuşup hadi ben kaçtım by de gider . AArarım birsey anlatmak için ben anlatamadan o başlar . Ararım Naber diye bin pişman eder . Hiç muhabbet edemiyoruz gerçekten edemiyoruz o yüzden bnm hiç konusasim muhabbet edesim gelmiyo . Arayip karsilikli muhbbt etmk istiyorum ama sadece dinliyorum çünkü hep o konusuyor hep kendini anlatiyo . Baska şehirde evli ve hamile orda arkadaşı yok . Bnde sohbet edip knsmk istiyorum onunla ama bi insan sürekli hiç knsmadan dinliyince ve bu hep her konusmada böyle olunca dayanamıyor . Whtsaptada aynı satirlarca yazip yazıp snra da Güle güle diyip gdiyo ben cvp vermismiyim vermismiyim hiç bkmadan . Anlatinca da konusmuyor aliniyor sende söylesin boylesin diyo . Hamilelikten öncede boyleydi . Bn ne ypacagim lutfen önerisi olan yardm edeblrmi ? Nasl duzelicek bu durum ? Annmle bbmda ayni sekilde farkindalar . Annmde artik bunalms belli . Bunu ona nasl anlatcam ? Gerckten konusmlarimizi cektm istiyene gostereblrm
Ay arkadasim valla cok guldum yaa :)) saka gibi cok komik size de kiyamam anladim iyi olmis vs.. Halikaten anlattiginiz kadar varmis sizin fikrinizi sormamis bile varmisiniz yokmusunuz. Bence bu konuyu ona soyleyin hatta cektiginiz fotograflari gosterin bu yaptigin dogru mu deyin konusup konusup gidiyon seninle nasil sohbet etcem ben deyin.Bayanlar ya lütfen bi çözüm bulur musunuz bana .
Hey yarabbim ne insanlar var allah yardımcın olsunEki Görüntüle 1782603
Tmm smdi koyuyorum konu olarak burda ksynanasinin bebege aldıklarını atiyo onlardan bahsediyo enistem annesine bebege bsey almiyckmsn demiş konu bu .
Eki Görüntüle 1782603 Eki Görüntüle 1782604 Eki Görüntüle 1782605 Eki Görüntüle 1782606
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?