Bir türlü cozemedim bu sorunu ..

Ben aliskinim ablamdan :) ama ben sustururum. Sus be derim virvir konusma derim. Ablamda iyi bee der. Falan filan. Yani karsilikli iliskimiz oyle . Sizinki daha farkli sanirim. Biz hic kusmeyiz pekte atismayiz. Ama ablam cok konusur orasi net :))) aranizda kac yas var. Bizim 5

Bende küsmeyi hiçsevmem genelde hiç küsmem . 8 yaş var aramzda .

Ablanizin etrafında oturup konuşabileceği kimsesi yok galiba şöyle rahat rahat.o yüzden sizlere sarmis ve biraz kusura bakmayin da kafayi yemeye başlamış gibi. Siz ablanizla konusun o yazsin içini bosaltsin.sonuçta et tirnaktan ayrilmaz. Arada uyarirsiniz.
Aynisini benim Kayinvalidem yapiyo ama kadin kaç yasina gelmiş ne sorunlar yaşamış kendince.ablaniz daha genç siz yardimci olmak zorundasin bence.herkese yaparsa bu şekilde toplumdan dislanir zamanla.

Ay bi an kendi kardeşim benim için yazdı sandım neyseki değilmiş. Bakın ablanız uzakta, hamile ve konuşacak kimsesi yok diyorsunuz bi dönem bende böyleydim annemi kardeşimi bunaltıyordum çünkü aynı durumdaydım. Konuşmanın ne kadar zaruri bi ihtiyaç olduğunu o süreçte anladım ve inanın çok zor. Ancak beneği doğunca geçecektir biraz sabredin o zaman bebekten kimseye zaman kalmaz zaten

bence aynı şeyi sizde ona yapın, bayağı uzun uzun yazın anlatın arayın rahatsız edin. e bir yerde kayış kopar onda da

Benim ablam da böyle bir de cevap vermediğim zaman küfür eder :) Ne yapacaksın abla sonuçta ayrıca ablayla her zaman dedikodu bir başka oluyor. Siz açıkça söyleyin bana anlatma abla diyebilirsiniz. Muhabbet etmese ablam benimle konuşmuyor hiç dersiniz Ablalar iyi ki var

ne olcak canım sızde dınleyın anlasılan cok yalnız ve guvendıgı kişilero olarak sızlerle konusma ıhtıyacı var
tavrınız bana ablanızdan cok rahatsız geldı ve bence bu daha anormal
sonucta canınız kanınız ne olcak o sıze anlatsa sızde dınlesenız
normal sartlarda evet sadece dınleyen olmak can sıkıcıdır ama o su anda sızden uzakta ve hamile
lütfen destek olun ve anladım gıbı kısa cumleler yerıne daha cok ılgılendıgınızi belırtın

Enterasan biriymis tm ablaniz kendi yaptiklarini, aldiklarini size yazabilir anlatabilirde ,gayet normal,ama sizin naptiginizi vs nasil dinlemez ve sormaz. Hic sormazmi sen napiyorsun ne ediyosun diye merak ettim. Eger sormuyosa ablaniz kendinden baska kimseyi dusunmuyor. Ve fikirlerine onem vermiyo.

Ay arkadasim valla cok guldum yaa :)) saka gibi cok komik size de kiyamam anladim iyi olmis vs.. Halikaten anlattiginiz kadar varmis sizin fikrinizi sormamis bile varmisiniz yokmusunuz. Bence bu konuyu ona soyleyin hatta cektiginiz fotograflari gosterin bu yaptigin dogru mu deyin konusup konusup gidiyon seninle nasil sohbet etcem ben deyin.

Tek basina yanliz sizin cevreniz var konusma ihtycnizi bir sekilde karsiliyorsunuz ama ablaniz kime anlatsin ben uzuldum acikcasi ablan icin ne kadar hevesli yazmis resim eklemis siz kisacik cvp yazmissiniz ben olsam cok uzlurdm ablan yanliz kalmis bu cok acik belli kisa yazmakdansa hic yazma ya valla bence ailecek bunalabildginize gore kimden ablanizdannnnn...

Yüz yüzeyken böyle değilse belki elinde telefon msj yazmayı çok seviyor olabilir.
bi de annelik heyecanı bebeğe alınan şeyler vs.çok hevesli olabilir.zaten bebek doğunca bu kadar fırsat bulamaz merak etmeyin :)
ben olsam şaka yollu falan değil baya dosdoğru konuşur hatta ekran görüntüsü alır gösterirdim.yakın zamanda yüz yüze görüşme imkanınız varsa özellikle konuşun bence.abla bak ben üzülüyorum muhabbet olmuyo bu şekilde monolog oluyo ben muhabbet etmek istiyorum lütfen biraz nefes al yazarken beni de önemse falan şeklinde.yani artık bundan da anlamıyorsa yapacak bir şey yok umursamayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…