bir türlü dengeyi kuramiyorum..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar canim cok sıkkın
Isyerindeyim su an ve moralim cok bozuk.. nedeni su kizlar az once telefonla benden birazcik daha yetkili birini aradim bisey sormak icin. Telefonu satin alma departmani ahmet diye acti. Bende onceden biraz muhabbet imiz vardi buna binayen satin alma departmani ahmet size birsey sorabilirmiyim dedim sakayla. O da Beni resmen tersledi sen nasil konusuyprsun oyle. Sen daha bu ise baslayali kac gun oldu (kendisi benden kidemli) bende isinizi boldum kusura bakmayin deyip telefonu kapattim . Anlamadim bu normalde bana iyi davranan biriydi cok uzuldum anlayin asil sorun su kızlar ben bi turlu insanlara nasıl davranmam gerektigini ogrenemedim . Is yerinde yada normal hayatta. Ya daha once çok kazik yedim o yuzden ya is disinda hic konusmiyorum yada soguk davraniyorum yada iyi davranip pisman oluyorum soyle zarar gormk istemiyorum siz napiyosunuz is arkadaslarin izla ben ya cok ii oluyorum ya kotu ama hep grubun disinda kaliyorum cok uzuldum

Merhaba; iş hayatı noktasında deneyimim yok ama insanlar arası ilişkiler noktasında size tavsiyem fazla yüzgöz olmamak.Hele hele iş hayatı bu tarz şakaları hiç kaldırmıyor sanırım çünkü sizden önce belkide o bey biriyle tartıştı,çok gergindi vs..
Bence bundan sonra şakayı siz başllatmayın,sadece karşılık veren taraf olun.
Son olarak çokta kafayı takmayın iş hayatında bu tarz şeyler çabuk unutulur.

Son düzenleme:
sizli bizli muhabbet + güleryüz

samimi olduklarına iyice emin olduğun zaman bu şakayı karşındaki kaldırabilir :)

Off insan iliskilerini beceremiyorumm

Yazdığımız mesaja verdiğiniz cevap bu mu?
İnsan ilişkilerinde tecrübeli olmayabilirsiniz çünkü çok fazla insanla muhattab olmamış olabilirsiniz ama bu sizin asla insanlarla anlaşamayacığınızı göstermez dimi?
Ayrıca kimse kusursuz değil bizlerinde terslendiğimiz zamanlar oldu hayatımızda ama önemli olan bunu kendi lehimize çevirmek yani bu tür olumsuzlukları deneyim hanesine yazabilmek.

İş yerindeki hiç bir samimiyete güvenme, insanların dengeleri çabuk değişiyor.

Her zaman Bey ve Hanım hitaplarını kullan, zaman geçtikçe oturur bir şeyler, insanların üzerinde ego tatmini yapmalarına izin verme, her zaman mesafeyi koru ki başın ağrımasın.

Dogru soyluyorsunuz ben aslinda cok iyi niyetliyim hic art niyet yok. Ama iste bi turlu sevilen bi insan olamiyorum kizlar kimseye bi kptulugum yok hani nefret etmiyolar ama beni oyle cokta sevmiyolar

Back
X