- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sevmem normal de ama deneyeceğimBol bol kuru incir ye canim. Keciboynuzu pekmezi ic cok faydasini görürsün pko icin cok dusunme tuzu az tüketmelisin. Stres de cok etkiliyor bol bol cesitli aktivitelerle uğraş faydasini görürsün
Sagligin icin canim ikisini de yemelisin umut ediyorum ki faydasini göreceksin. Çünkü yumurtlamaya com yardimci oluyor.Hiç sevmem normal de ama deneyeceğim
İnşallah canım ya aha bugün başlayacağımSagligin icin canim ikisini de yemelisin umut ediyorum ki faydasini göreceksin. Çünkü yumurtlamaya com yardimci oluyor.
Bugün bende gittim gelişmemiş cumartesi tekrar bakalım ona gore ilacı sabah akşama çıkarırız dediİkinci klomen denemem ve gene gelişmeyen yumurta benim gibi olan varmı neler yaptınız gelişmesi için pko dan kaynaklı mi bilmiyorumki ama ne olacak başka bir ilac başlayacağız dedi doktor benim gibi ilan varmı varsa neler yaşadıniz birbirimize destek olalım kızlar![]()
Aynısını banada dediBugün bende gittim gelişmemiş cumartesi tekrar bakalım ona gore ilacı sabah akşama çıkarırız dedi![]()
Napalim beklicez artık kötü bir durum ben normalde bıraksan 50 60gunu bulur adetim Doktorda onun için bir beş gün daha bekleyelim dedi umudum yok ama kısmetAynısını banada dedi![]()
Ben bugün gittim hiç büyüme olmamış adetin 3.günü sabah akşam iç klomen i dedi bitiminden beş gün sonra gidicem pek sanmıyorum bu klomen az da olsa geliştirmez mi hiç büyümemişKızlar bu klomen de. İse yaramadı dooktorr adet olunca gel Baska bir ilaç başlayacağım dedi sizce nedir
Benimde hiç büyümemis bende iki kere içtim gundeBen bugün gittim hiç büyüme olmamış adetin 3.günü sabah akşam iç klomen i dedi bitiminden beş gün sonra gidicem pek sanmıyorum bu klomen az da olsa geliştirmez mi hiç büyümemiş
Şimdi ne verecek acaba doktor femara falan diyorlar belki farklıdırBenimde hiç büyümemis bende iki kere içtim gunde
Bana iğne diyorlar ama bilmiyorumŞimdi ne verecek acaba doktor femara falan diyorlar belki farklıdır
TeşekkürlerBol bol su icin. Ve şu besinleri cok tuketin.. yumurta kalitesini artirici ve buyumesinde cok faydalı.. avakado. Ceviz. Fındık. Kuru incir. Balık. Bunlar vücudunuzdaki vitaminlerin degerini yükseltip yumurta kalitesini artiriyor. Bilginize
Bende bir icciti m hiç geisme yok dedi iki içtim siidii gene hiç yok dedi bakalım nolcakUmarım buyur ya bende kaygiliyim günde bir içmiştim ama biraz olsun buyur diye ummuştum hiç gelişme yok iki hapla da zor büyümesi öyle düşünüyorm
Canım öncelikle karamsarlığa düşme bende pko hastasıyım fazla kilon varsa önce ondan kurtul tatlı ve hamurişini kes hızla kilo verdiğini göreceksin ben şimdi kendimi anlatayım sana bende pko hastası olduğumu evlendikten sonra öğrendim korunmadığımız halde hamile kalamadığım için dr gittik ve orda öğrendim birden bire 48 kilodan 58 kiloya çıkmıştım dr bana kilo vermemi söyledi ve klomen + inofolik başladı üç ay boyunca ilaç hiç etki etmedi yumurtalar kıpırdamadı bile daha sonra rahim filmi çekildi temiz çıktı aşılamaya geçildi ama aşılamaya uygun olmadığım için ilaç tedavisi gördüm öyle böyle derken 10 ayı bitirmiştik bu süreç çok yıpratıcı acaba olmuycakmılar sağdan solda kötü anılar derken kafam hallaç pamuğu gibiydi herkes birşey söylüyor en son eşim beni bi kendime getirdi karamsar halimden çıkardı ve aşılama tedavisine geçtik ilk aşılamamı oldum ve şuan 12 haftalık hamileyim o günlerde kendimi niye bu kadar üzdüğüme kızıyorym herşeyi boş ver kimseyi dinleme kendini bile mutlu ol rabbüm sağlık versinİkinci klomen denemem ve gene gelişmeyen yumurta benim gibi olan varmı neler yaptınız gelişmesi için pko dan kaynaklı mi bilmiyorumki ama ne olacak başka bir ilac başlayacağız dedi doktor benim gibi ilan varmı varsa neler yaşadıniz birbirimize destek olalım kızlar![]()
Öncelikle teşekkür ederim vaktini ayırdığın için sonra. Sında. Allah analı babalı sağ saglim bir neefestte kucağına almayı nasip etsin dediğin gibi yıpratıcı süreç ama ne olacaak bilmiyorum teşekkürlerCanım öncelikle karamsarlığa düşme bende pko hastasıyım fazla kilon varsa önce ondan kurtul tatlı ve hamurişini kes hızla kilo verdiğini göreceksin ben şimdi kendimi anlatayım sana bende pko hastası olduğumu evlendikten sonra öğrendim korunmadığımız halde hamile kalamadığım için dr gittik ve orda öğrendim birden bire 48 kilodan 58 kiloya çıkmıştım dr bana kilo vermemi söyledi ve klomen + inofolik başladı üç ay boyunca ilaç hiç etki etmedi yumurtalar kıpırdamadı bile daha sonra rahim filmi çekildi temiz çıktı aşılamaya geçildi ama aşılamaya uygun olmadığım için ilaç tedavisi gördüm öyle böyle derken 10 ayı bitirmiştik bu süreç çok yıpratıcı acaba olmuycakmılar sağdan solda kötü anılar derken kafam hallaç pamuğu gibiydi herkes birşey söylüyor en son eşim beni bi kendime getirdi karamsar halimden çıkardı ve aşılama tedavisine geçtik ilk aşılamamı oldum ve şuan 12 haftalık hamileyim o günlerde kendimi niye bu kadar üzdüğüme kızıyorym herşeyi boş ver kimseyi dinleme kendini bile mutlu ol rabbüm sağlık versin
Sağ salim kucağına al inşallah her şey kafaya takmamakla oluyor ama elinde değil garip bir hismis doktor kiloda sorun yok senin zor bir pcos olduğunuda düşünmüyorum ama moral bozarsan olmaz dedi diğer adeti bekleyelim artkCanım öncelikle karamsarlığa düşme bende pko hastasıyım fazla kilon varsa önce ondan kurtul tatlı ve hamurişini kes hızla kilo verdiğini göreceksin ben şimdi kendimi anlatayım sana bende pko hastası olduğumu evlendikten sonra öğrendim korunmadığımız halde hamile kalamadığım için dr gittik ve orda öğrendim birden bire 48 kilodan 58 kiloya çıkmıştım dr bana kilo vermemi söyledi ve klomen + inofolik başladı üç ay boyunca ilaç hiç etki etmedi yumurtalar kıpırdamadı bile daha sonra rahim filmi çekildi temiz çıktı aşılamaya geçildi ama aşılamaya uygun olmadığım için ilaç tedavisi gördüm öyle böyle derken 10 ayı bitirmiştik bu süreç çok yıpratıcı acaba olmuycakmılar sağdan solda kötü anılar derken kafam hallaç pamuğu gibiydi herkes birşey söylüyor en son eşim beni bi kendime getirdi karamsar halimden çıkardı ve aşılama tedavisine geçtik ilk aşılamamı oldum ve şuan 12 haftalık hamileyim o günlerde kendimi niye bu kadar üzdüğüme kızıyorym herşeyi boş ver kimseyi dinleme kendini bile mutlu ol rabbüm sağlık versin