bir turlu hamile kalamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi iman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
287
41
43
35
Gaziantep
Kizlar tam uc aydir deniyoruz ama bi turlu tutmuyor. Benden sonra evlenen kizlar coktan bebislerini kucagina aldilar bende bu duruma cok uzuluyorum. Sizde kac ay surdu? Ilk hamileliyimde dusuk yasadim :-( ben mi sabirsizim yoksa bi sorun mu var bilmiyorum...

üç ay uzun bi süre değil..
doktorlar tedaviye başlamadan önce bir sene korunmasız ilişkiye girin derler..
ama hamile kalmadan önce rutin kontrollerini yaptırmalısın zaten..
doktora gittin mi?

3 ay çok uzun bi zaman değil ben 3,5 yıldan beri bekliyorum ve burdaki topikde bebek heyacanı yaşasığım arkadaşlarımın bebekleri 3 yaşına girdi..biraz sabırlı olmalısın..

sanırım 3 yıl demek istedin çünkü aksi taktirde senden sonra evlenen arkadaşların çocuklarını kucaklarına almış olamazlar..
eşin de sen de gittiniz mi doktora?

sanırım 3 yıl demek istedin çünkü aksi taktirde senden sonra evlenen arkadaşların çocuklarını kucaklarına almış olamazlar..
eşin de sen de gittiniz mi doktora?

Arkadaş sanırım 2 yıldır evli ama 3 aydır deniyorlar.

Canım arkadaşlara katılıyorum 3 ay kısa bir süre. Doktoruna sormalısın. Rutin jinekoloh muayenesi olmuyorsan da bebek planlarken en az bir kere görünmeli, kan değerlerini kontrol ettirmelisin diye biliyorum.

Evlendikten hemen sonra hamile kalanlarin bebesleri 6 aylik. Ben iki yildir evliyim ama 3 ay once korunmayi biraktik. Benim rahmimde miom var. Doktorum bisey olmaz diyo ama pek inanmiyorum. Herhalde doktorumu deyistiricem :-(

Triod problemlerimde var zaten ilk dusuk ondan oldu triod sorunu olan bayanlarin hamile kalmasi daha zor oluyo zaten

3 ay dediğin nedir canım ya,kısa bir süre.Hiç bir sorun yokken de hemen olmayabilir.2.çocuğum 14 ay denemeden sonra olmuştu

Evlendikten hemen sonra hamile kalanlarin bebesleri 6 aylik. Ben iki yildir evliyim ama 3 ay once korunmayi biraktik. Benim rahmimde miom var. Doktorum bisey olmaz diyo ama pek inanmiyorum. Herhalde doktorumu deyistiricem :-(

3 ay dediğin nedir ki? 6 yıldır hiçbir nedensiz bebeği olmayanlar var. biraz çabuk telaşa kapılmışsın..

Miyom hamile kalmanıza engel degildir doktorunuz doğru söylemiş miyomu olup hamile kalan bir sürü bayan var,tiroit rahatsızlıgı olup gebe kalan bir sürü insan var tiroit rahatsızlıgınızda yapacagınız teş şey ilacınızı düzenli kullanmak tiroit ilaçları ömür boyu kullanılıyor peki tiroit değerleriniz nasıl,tsh yüksek mi düşük mü yada diğer tiroit değerleriniz nasıl ts3 ts4 yüksekmi düşük mü *

Ne mutlu sana allah anali babali buyutsun belkide haklisiniz kizlar ben biraz abartiyorum galiba insaallah ilk muydeli haberi sizlere vericem

Evet tiriod daha hala yuksek ilacimi 6 aydir kullaniyorum ama hamile kalabilirim dedi doktorum yanliz ilk 3 ay cok riskli olurmus dedi

bizde herhangi bir sorun olmadığına ragmen 7 aydır hamile kalamıyorum bende...3 ay çok kısa bir süre..doktorlar 1 yıldan sonra bakıolar..

Herşeyi doğru yapıyorsanız daha zamanı gelmemiş demektir

3 ayda bebek daha doğmaz öyle etrafa bakarak feyz almayın aslında ne kadar hayatı yaşayarak yaparsan o kadar işyi
cocugada geldide sosyal hayatım bitti muamelesi yapmamış olur kişiler forumda çook görüyürouz

3 ay uzun bır sure degıl canım uzulme...Benım cevremde kac yıldır denıyorlar problem yok ama hamıle kalamıyorlar...Ben ılk denemede hamıle kaldım cok sukur...Kımının kı tutmuyor,kımının hemen tutuyor bellı olmaz takmayacaksın kafana...

sanırım 3 yıl demek istedin çünkü aksi taktirde senden sonra evlenen arkadaşların çocuklarını kucaklarına almış olamazlar..eşin de sen de gittiniz mi doktora?

bu ayrıntıyı siz söyleyince farkettim. çok dikkatlisiniz benim beynim durdu bugün...:26:

3 ayda bu şekilde strese girdiysen benim gibi 1,5 sene uğraşsan ne olur acaba merak ettim

bu ayrıntıyı siz söyleyince farkettim. çok dikkatlisiniz benim beynim durdu bugün...:26:

yok gerçekten 3 ay demiş.. 2 yıldır evliymiş.. neden hamile kalamıyorum falan okuyunca başlıkta uzun bir süre denemiş olabileceğini düşündüm ama yanılmışım.. daha 3 ay denemeyle olmadı diye böyle telaşa kapılmış :)

Kizlar kusuruma bakmayin tabi ki bazilari daha uzun zaman bekliyo onlara karsi ve duygularina karsi benim yazdigim haksizlik ve birazda ayip oluyo ama icimde ki istegi anlatamam hic duymadigim o koku evlat kokusu burnumda tutuyor hep bebegimi sarildigim bagirma bastigim hayeleri aklima geldikce gozlerim doluyo ben 2012 yilinda yani evlendikten bir ay sonra hamile kalmistim ve 2 ayliken dusuk oldu kendini anne gibi hissediyorsun ve ellerin bos kalinca insan uzuluyo ve kaybinin yerini doldurmak istiyo ben hemen yine hamile kalmak istedim ama esim hep illeriye atti onun stressi ve kavgalarin ettkiside var uzerimde eger abartiysam ve bazilarinizi kirdiysam ozurdilerim :***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…