Merhaba arkadaşlar bu Konuyu açsam mı açmasam mı bilemedim. Ama moralim bozuk olduğu için artık sizin fikirlerinizi almaya geldim. Öncelikle eski burnum önden geniş ve yamuktu hafif bir kemer vardı ama yüzüm geniş olduğu için boyut olarak normaldi. Deviasyon kemik eğriliği ve burun eti de devreye girince artık ameliyat olayım dedim. Buradan doktor araştırdım. İşlerini beğendiğim bir doktorla görüştüm parayı ayarladım ve iki ay önce ameliyat oldum. Etler küçültüldü kemik okursak düzeltildi kemer alındı burun kaldırıldı ve küçültüldü. Kalın derili ve kalın kemikliyim. Ameliyat sonrası kolay geçti agrım sızım kanamam çok olmadı. Alçı çıktı gayet iyiydi fakat sonra burnum aşırı şişti. Kalkıklıgı indi. Şu anda eskisi gibi iri bir burun görüyorum. Bunlar yetmezmiş gibi bir de -doktorun en çok uğraştığı bölüm olan sol kemikte- bir şişlik oldu. Aslında şişlik mi oldu yoksa kemik tekrar mı yamuldu anlamıyorum. Doktorumu dediği gibi bastırıp masaj yapıyorum.ananas ve maydonoz yiyorum. fakat asla istediğim gibi bir burun değil. Ben hep ince düzgün bir hat halinde inen burun hayal ettim ve doktoruma da belirttim. O ısrarla ödemin var inecek zariflesecek ucu kalkacak dese de 2 aydır bu yönde bir değişim görmemekle beraber aksine yamuk görünmeye başladı burnum. Biliyorum en az 6 ay beklemem gerekli. Ama içimden bir ses revizyona ihtiyacım olacağını söylüyor. Çünkü ben taktım kafaya bu çıkıntıyı ve yamukluğu. 2ayda hiç mi azalmaz yok azalmıyor bu şişlik. Kemik şişip asimetri ve kemer oluşturmasa belki umudum olurdu ama bilemiyorum ve sizin yorumunuzu merak ediyorum. Gerçekten burun zamanla küçülüp zariflerin kemik hattı ortaya çıkıyor mu? Benzer durumları yaşayanlar oldu mu ?
En son eklenen resimler eski resimlerim ameliyat öncesi
En son eklenen resimler eski resimlerim ameliyat öncesi