Bir türlü ısınamadım :(

Merhaba öncelikle. Ben 26 yaşında çalışan genç bi kadınım. Evlenmeyi istiyorum ama sevdiğim biriyle olmalı bu. En yakın arkadaşımın iş arkadaşı vasıtasıyla biriyle tanıştım. 31 yaşında işi gücü çok güzel yerinde ekonomik olarak rahat edebileceğim biri.Ciddi anlamda görüşüyor benimle. Aynı mahallede oturuyoruz. Tanışalı 2 hafta oldu. 3-4 kez görüştük yüz yüze. Bir yerlere gittik. Zaman geçirdik vs neyse. Bu kişi düzgün tam bir aile babası olabilecek ağır biri. Her gün mesaj telefon konuşuyoruz sorun yok ama ben bu adama bi türlü kanım kaynamadı ısınamadım. Hiç heyecan hissedemiyorum. Kendisi benden hoşlandığını beni beğendiğini ve eğer olmazsa üzüleceğini söylüyor. Bu çocuk bana gittikçe alışıyor ama ben enerji alamadığımı biraz zaman tanıması gerektiğini söyledim. Malesef ki oluşmuyor ben de birşey :KK43: Ailem çok istiyor. Bırakma bu çocuğu diyorlar. Çünkü şimdiye kadar ki görüştüklerim düzgün insanlar çıkmadı ve üzüldüm. Mantık olarak çok iyi uyuyor hem kendisi hem ailesi kültürlü insanlar ama ben de aşk, sevgi, minicik bi kıpırtı hatta kıskanma bile yok. İki arada bir derede kaldım.Kızlar hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu ? Olduysa ne yaptınız fikir lütfen...Çünkü benim içimde bir kıpırtı oluşmadan ne elini tutabilirim ne de ileriye götürebilirim :KK43:
bazıları arıza tipleri sever:)

Merhaba öncelikle. Ben 26 yaşında çalışan genç bi kadınım. Evlenmeyi istiyorum ama sevdiğim biriyle olmalı bu. En yakın arkadaşımın iş arkadaşı vasıtasıyla biriyle tanıştım. 31 yaşında işi gücü çok güzel yerinde ekonomik olarak rahat edebileceğim biri.Ciddi anlamda görüşüyor benimle. Aynı mahallede oturuyoruz. Tanışalı 2 hafta oldu. 3-4 kez görüştük yüz yüze. Bir yerlere gittik. Zaman geçirdik vs neyse. Bu kişi düzgün tam bir aile babası olabilecek ağır biri. Her gün mesaj telefon konuşuyoruz sorun yok ama ben bu adama bi türlü kanım kaynamadı ısınamadım. Hiç heyecan hissedemiyorum. Kendisi benden hoşlandığını beni beğendiğini ve eğer olmazsa üzüleceğini söylüyor. Bu çocuk bana gittikçe alışıyor ama ben enerji alamadığımı biraz zaman tanıması gerektiğini söyledim. Malesef ki oluşmuyor ben de birşey :KK43: Ailem çok istiyor. Bırakma bu çocuğu diyorlar. Çünkü şimdiye kadar ki görüştüklerim düzgün insanlar çıkmadı ve üzüldüm. Mantık olarak çok iyi uyuyor hem kendisi hem ailesi kültürlü insanlar ama ben de aşk, sevgi, minicik bi kıpırtı hatta kıskanma bile yok. İki arada bir derede kaldım.Kızlar hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu ? Olduysa ne yaptınız fikir lütfen...Çünkü benim içimde bir kıpırtı oluşmadan ne elini tutabilirim ne de ileriye götürebilirim :KK43:
Hava soğuk ısınamıyorum diye girdim konuya. Soğuk hava beni çok etkilemiş:KK70:

2 haftadır tanıdığın adamın iyi bir aile babası olabileceği kanısına nasıl varıyorsun
Öyle olabileceğini söylüyorlar. Tanıdık vasıtasıyla tanıştığım için. Babasıda düzgün biriymiş.İyi bir aile olduğunuda söylediler. Tabi kimseyi içine girmeden bilemeyiz biraz abartmış olabilirm. Kafam karışık çünkü

Öyle olabileceğini söylüyorlar. Tanıdık vasıtasıyla tanıştığım için. Babasıda düzgün biriymiş.İyi bir aile olduğunuda söylediler. Tabi kimseyi içine girmeden bilemeyiz biraz abartmış olabilirm. Kafam karışık çünkü

Bence çevrenin etkisinde kalıyorsun.
Onlar da bilemezler, ailesine iyidir, arkadaşına iyidir belki ama bu sana iyi bir aşık olacağını göstermez.

26 yaşındasın, gençsin.
Ki 45 yaşında da olsan ısınmadığın biriyle evlenmemelisin.
Evlilik zaten zor kurum, bir de sevmediğin biriyle katlanılması x50 zor olur.

Daha görüşmeye ısınamadıgın adamı cok afedersin ama koynuna nasıl alıcaksın ?
Yasın cok genc acele etme kendini zorunda hissetme illaki sevecegin biri cıkar karsına
Farkındayım her bir durumun ben de zaten. Böyle birşey yaşayıpta zamanla ısınan oldu mu bunu merak ediyorum. Teşekkürler yorum için.

Farkındayım her bir durumun ben de zaten. Böyle birşey yaşayıpta zamanla ısınan oldu mu bunu merak ediyorum. Teşekkürler yorum için.

İlk görüşmede az biraz elektrik almadıysan olmaz bence.
Ufak bir şey bile oluştuysa büyüyebilir.
1 ay önce bir çocukla tanıştım, hee güzelmiş dedim ama vakit geçirdikçe şimdi köşede kıstırasım geliyor :KK45:
Ama ilk görüşte de beğendim işte

Bence çevrenin etkisinde kalıyorsun.
Onlar da bilemezler, ailesine iyidir, arkadaşına iyidir belki ama bu sana iyi bir aşık olacağını göstermez.

26 yaşındasın, gençsin.
Ki 45 yaşında da olsan ısınmadığın biriyle evlenmemelisin.
Evlilik zaten zor kurum, bir de sevmediğin biriyle katlanılması x50 zor olur.
Çok haklısınız ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Sevemedğim için ufacık hareketi gözüme batacak hep

Başında isinamadigim birine sonunda da isinamadim. O ten çekimi yoksa bu iş zor. En kucuk bir gerilime tahammul edemiyorsun sonra. Çünkü arada sevgi muhabbet heyecan yok. Bazen sizin icin bicilmis kaftan gibi görünen kismetler sizi hic ama hic mutlu etmez.
Go rdugum kadariyla mantik degil kalbini dinleyen birisin. Kararlarini verirken de kalbini dinle derim. Son sözü o soyleyecek zaten

İsinmadigin biri ile asla ama asla evlenme... evlilikte mantıkta lazım evet ama mantıktan daha çok his lazım. Sonuçta bu adamı hergun göreceksin, aynı yatağa baş koyacaksın.. katlanabilir mısın?
Katlanamam asla çok kötü bir durum olur Allah korusun... Sevgi denen şey çok önemliymiş bunu böyle birşey yaşayınca daha iyi anladım

Back
X