Merhaba öncelikle. Ben 26 yaşında çalışan genç bi kadınım. Evlenmeyi istiyorum ama sevdiğim biriyle olmalı bu. En yakın arkadaşımın iş arkadaşı vasıtasıyla biriyle tanıştım. 31 yaşında işi gücü çok güzel yerinde ekonomik olarak rahat edebileceğim biri.Ciddi anlamda görüşüyor benimle. Aynı mahallede oturuyoruz. Tanışalı 2 hafta oldu. 3-4 kez görüştük yüz yüze. Bir yerlere gittik. Zaman geçirdik vs neyse. Bu kişi düzgün tam bir aile babası olabilecek ağır biri. Her gün mesaj telefon konuşuyoruz sorun yok ama ben bu adama bi türlü kanım kaynamadı ısınamadım. Hiç heyecan hissedemiyorum. Kendisi benden hoşlandığını beni beğendiğini ve eğer olmazsa üzüleceğini söylüyor. Bu çocuk bana gittikçe alışıyor ama ben enerji alamadığımı biraz zaman tanıması gerektiğini söyledim. Malesef ki oluşmuyor ben de birşey

Ailem çok istiyor. Bırakma bu çocuğu diyorlar. Çünkü şimdiye kadar ki görüştüklerim düzgün insanlar çıkmadı ve üzüldüm. Mantık olarak çok iyi uyuyor hem kendisi hem ailesi kültürlü insanlar ama ben de aşk, sevgi, minicik bi kıpırtı hatta kıskanma bile yok. İki arada bir derede kaldım.Kızlar hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu ? Olduysa ne yaptınız fikir lütfen...Çünkü benim içimde bir kıpırtı oluşmadan ne elini tutabilirim ne de ileriye götürebilirim