Ben 40.Cı haftadaydım en bir sancı ne bir açılma vardı suni sancı almak istemediğimden sezeryan olmustum bence daha erken normal yani doktorunuz acele etmiş biraz ama suni sancı alacağınıza sezeryan olun derim yakın arkadaşım suni sancıyla zorla doğurttular ayrıntılarına girmiyorum hiç doğumunda ben vardım tavsiye etmem suni sancı alan herkesten duyduğum buMerhabalar herkese. 38+4 haftalık hamileyim. Bebeğim bir türlü kanala inmiyor. Açılmam yok. Nişanım ya da suyum gelmedi. Bebeği hep kaburgalarımda hissediyorum. Doktorum bu cuma günü gel duruma göre artık bakıcaz dedi. Normalde normal doğum için baskı yapıyordu fakat en son muaynemde hiç açılmam olmadığını görünce böyle söyledi. Normal ya da sezeryan olmasını önemsemiyorum. Nihayetinde bebeğim sağlıklı olsun bana yeter. Fakat benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? Normal doğum için sadece suni sancıdan biraz korkuyorum. Çünkü ilk gebeliğim düşük oldu ve o zaman verilen sancıya dayanamamıştım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Nişanı ya da suyu gelmeden, hiç sancısı olmadan doğumu başlayam var mı?
Özel hastanede mi olmuştunuz? Bildiğim kadarıyla isteğe bağlı sezeryanı yüksek fiyata yapıyorlarmış doğru mu?Ben 40.Cı haftadaydım en bir sancı ne bir açılma vardı suni sancı almak istemediğimden sezeryan olmustum bence daha erken normal yani doktorunuz acele etmiş biraz ama suni sancı alacağınıza sezeryan olun derim yakın arkadaşım suni sancıyla zorla doğurttular ayrıntılarına girmiyorum hiç doğumunda ben vardım tavsiye etmem suni sancı alan herkesten duyduğum bu
Merhabalar herkese. 38+4 haftalık hamileyim. Bebeğim bir türlü kanala inmiyor. Açılmam yok. Nişanım ya da suyum gelmedi. Bebeği hep kaburgalarımda hissediyorum. Doktorum bu cuma günü gel duruma göre artık bakıcaz dedi. Normalde normal doğum için baskı yapıyordu fakat en son muaynemde hiç açılmam olmadığını görünce böyle söyledi. Normal ya da sezeryan olmasını önemsemiyorum. Nihayetinde bebeğim sağlıklı olsun bana yeter. Fakat benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? Normal doğum için sadece suni sancıdan biraz korkuyorum. Çünkü ilk gebeliğim düşük oldu ve o zaman verilen sancıya dayanamamıştım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Nişanı ya da suyu gelmeden, hiç sancısı olmadan doğumu başlayam var mı?
Doktor neler önermedi ki? Yürüyüş yaptım, merdiven inip çıktım, sıcak duşlar aldım, ananas ve adaçayı tükettim, squat yaptım. Bunlara rağmen bebek kanala inmedi bir türlübenim bebeklerim de yukarda duruyordu doktorum son haftalarda bol bol yuruyus yapacaksin diyordu size onerdi mi doktorunuz
Size de çok geçmiş olsun. Bende gebelik şekeri dışında herhangi bir sorun yok. Bir de idrar yolu enfeksiyonum vardı ama rahatsız edecek derecede değildi. Ama sizin de dediğiniz gibi Cuma günü 39 haftalık olacak ve suni sancı fikri beni çok korkutuyor.3 ay önce suni sancıyla ikinci bebeğimi dogum yaptım. İlkine göre çok çok zor oldu. 3 cm açılmam olmasına ragmen bebek kanala inmedi. Resmen zorla dogum yaptım. Bende psikolojik olarak çok kötü etki bıraktı. Açılmanız yoksa ve kanalda degilse normal dogumu tercih etmeyin derim. Bn 39. Haftada dogum yaptım. Daha fazla beklemem sıkıntılıydı bebek için.herhangi bir riskiniz yoksa biraz daha bekleyin bence. Allah yardımcınız olsun
Çok geçmiş olsun ve çok teşekkür ederimBende hiç açılma olmadan 41. Haftayı bitirmiştim.
42. Haftada hala sancı, nişan olmayınca suni verdiler..
6 saatte açılma tam oldu ve normal doğum..
Suni sanciyi çok tavsiye etmiyorum ilk doğum ve hiç tecrübe etmediğim bı sancı zordu, korkutmak istemem lakin acı eşiğiniz düşük ise suni sancı ile olmasın.
Bu arada sağlıkla gelsin bebeğiniz, hayırlı olsun
İnanın aynı fikirdeyim. Nihayetinde bebeğim sağlıklı olsun normal ya da sezeryan önemli değil. Ben de son birkaç aydır mide yanması ve kusmalarla geçirdim hamileliğimi. Şuan bebek hala yukarı baskı yapıyor ve gün içinde yediğim ne varsa geri çıkarıyorum. Artık dayanacak halim de kalmadı.3 çocuğum da bırak kamaşa inmeyi aşagı degil yukarı çıktı hep neredeyse ağzımdan çıkacaklardı mecbur 3 sezeryan oldum sağlıklı gelsin hiç önemi yok bence nasıl olduğunun Allah kavuştursun inşallah en güzel bekleyiş
Ne çok erken ne çok geç doğumun için canım doktorun ne diyorsa ona uy bence herkesin vücudu farklı gebeliği farklı çünkü sık sık kontrole git.Her yazılan yorumu dikkate alma kafan karışır sadece doktorunu dinle İnşallah yavrunu sağ salim kucagina alirsin. Ben iki doğum yaptım ikiside 33 haftalık geldiler ikinci doğumda 3 gün 3 cm le açılmam olduğu için yattım sancim var di ama hissetmiyordum bi anda açılmam oldu suyum gelmedi doğumda patlattı doktorum ve çok rahat doğum yaptım hiç korkma dedim gibi doktorunun sözünden çıkma.Merhabalar herkese. 38+4 haftalık hamileyim. Bebeğim bir türlü kanala inmiyor. Açılmam yok. Nişanım ya da suyum gelmedi. Bebeği hep kaburgalarımda hissediyorum. Doktorum bu cuma günü gel duruma göre artık bakıcaz dedi. Normalde normal doğum için baskı yapıyordu fakat en son muaynemde hiç açılmam olmadığını görünce böyle söyledi. Normal ya da sezeryan olmasını önemsemiyorum. Nihayetinde bebeğim sağlıklı olsun bana yeter. Fakat benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? Normal doğum için sadece suni sancıdan biraz korkuyorum. Çünkü ilk gebeliğim düşük oldu ve o zaman verilen sancıya dayanamamıştım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Nişanı ya da suyu gelmeden, hiç sancısı olmadan doğumu başlayam var mı?
Sabah 8'de sezeryana giricem bu sebeptenMerhabalar herkese. 38+4 haftalık hamileyim. Bebeğim bir türlü kanala inmiyor. Açılmam yok. Nişanım ya da suyum gelmedi. Bebeği hep kaburgalarımda hissediyorum. Doktorum bu cuma günü gel duruma göre artık bakıcaz dedi. Normalde normal doğum için baskı yapıyordu fakat en son muaynemde hiç açılmam olmadığını görünce böyle söyledi. Normal ya da sezeryan olmasını önemsemiyorum. Nihayetinde bebeğim sağlıklı olsun bana yeter. Fakat benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? Normal doğum için sadece suni sancıdan biraz korkuyorum. Çünkü ilk gebeliğim düşük oldu ve o zaman verilen sancıya dayanamamıştım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Nişanı ya da suyu gelmeden, hiç sancısı olmadan doğumu başlayam var mı?
Sizinle gerçekten aynı durumdaymışız. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Operasyonunuz istediğiniz gibi kolayca ve iyi geçer inşallahSabah 8'de sezeryana giricem bu sebepten
Şaka bir yana bugün itibariyle 40+2 olduk ve bebek hala başını kanala sokmadı. En başından beri doğum pozisyonundaydı yani kafası aşağıdaydı ama kanala girmedi. Yürüyüş yaptım, hurma yedim, adaçayı içtim. Squat yaptım, activating labor hareketlerini yaptım. Üzerine sıcak duşa girdim ama olmadı. Bebek kanala girmediği için istersem suni sancı deneriz dedi yine de doktorum ama açıkçası benimde ilk dogumum ve suni sancı ile ilgili çok iyi şeyler duymadığım için istemedim. Çünkü yüksek ihtimal sonu yine sezeryana dönecek. Bu kadar zaman kanala girmediyse vardır bir sebep diye düşünerek sezeryan kararı aldık. Bu arada açılmam yok sadece rahimde yumuşama var ve sancı vs çıkmıyor nst de hala. Bende çok normal doğsun istemiştim. Ama vardır bir hayır diye düşünüyorum. Bakalım birkaç saat sonra sezeryana girmiş olucam. Sizin daha yine vaktiniz var. İnşallah gönlünüze göre olur herşey
Amin inşallah. Çok teşekkür ederimNe çok erken ne çok geç doğumun için canım doktorun ne diyorsa ona uy bence herkesin vücudu farklı gebeliği farklı çünkü sık sık kontrole git.Her yazılan yorumu dikkate alma kafan karışır sadece doktorunu dinle İnşallah yavrunu sağ salim kucagina alirsin. Ben iki doğum yaptım ikiside 33 haftalık geldiler ikinci doğumda 3 gün 3 cm le açılmam olduğu için yattım sancim var di ama hissetmiyordum bi anda açılmam oldu suyum gelmedi doğumda patlattı doktorum ve çok rahat doğum yaptım hiç korkma dedim gibi doktorunun sözünden çıkma.
Yok hayır normal fiyattı özel hastanede olmuştum her sezeryan aynı fiyat isteğe bağlı yada değiş önemli değilÖzel hastanede mi olmuştunuz? Bildiğim kadarıyla isteğe bağlı sezeryanı yüksek fiyata yapıyorlarmış doğru mu?
Çok teşekkür ederim39+3 te doğum yaptım.Dogum yaptığım güne kadar ne açılma,ne sancı sapasaglamdimDoğum yaptığım gün eğer hala dogum başlamamış olsaydı 39+4 e yani bı sonraki güne suni sanciyla doğumu başlatmaya karar vermiştik doktorumla.Dogumum sabah 9 da sancılarımin başlaması,öğlene doğru da suyumun gelmesiyle başladı.Normal doğum olarak gittim acilmam ilerlemedi,suni sancı verildi.Onunla da acilmam ilerlemedi,bebeğim de alniyla itmeye baslayinca gece 23 te sezeryan kararı alindi.Burda daha çok erken diyenlere sakın ama sakın aklınızı takmayın.Herkes maşallah doktor olmuş.Doktorunuzdan daha iyi kimse bilemez bunu.Zaten haftaniz itibariyle bu saatten sonraki doğum erken doğum olmuyor.Simdiden saglikli doğumlar diliyorum size
39+6da kendi kendine başlayan bir doğumla 6 saat sonra kucağıma aldım bebeğimi. Ki çektiğim ağır sancılar 2 saat falandı yani. 1 hafta daha sabretsen? Pilates topunda sürekli squat yapmanı öneririm cidden, benimki de inmiyordu ben hep squat yapa yapa indirmiştim bebeği kanala.Merhabalar herkese. 38+4 haftalık hamileyim. Bebeğim bir türlü kanala inmiyor. Açılmam yok. Nişanım ya da suyum gelmedi. Bebeği hep kaburgalarımda hissediyorum. Doktorum bu cuma günü gel duruma göre artık bakıcaz dedi. Normalde normal doğum için baskı yapıyordu fakat en son muaynemde hiç açılmam olmadığını görünce böyle söyledi. Normal ya da sezeryan olmasını önemsemiyorum. Nihayetinde bebeğim sağlıklı olsun bana yeter. Fakat benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? Normal doğum için sadece suni sancıdan biraz korkuyorum. Çünkü ilk gebeliğim düşük oldu ve o zaman verilen sancıya dayanamamıştım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Nişanı ya da suyu gelmeden, hiç sancısı olmadan doğumu başlayam var mı?
40+0a kadar vakti var, sorun yoksa 41e kadar bekletiyor bazı doktorlar.Çok teşekkür ederimZaten 39 dan sonra beklemenin riskli olduğunu çok duydum. Bebeğin kakasını yutması vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?