Doğuma Hazırlık Bir türlü kanala inmeyen bebek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herşeyi yapıyorum inmesi için ama ne gelen var ne giden

Kanala inmicek olan bebek naparsaniz yapın inmiyo.Benim doktorum sakın doğumu başlatmak için bişey yapmayı deneme.Baslarsa başlar baslamazsa biz baslatiriz dedi.Doktorunuza güvenin.Herhalde KK da bekle diyen kadınlardan daha bilgilidir.Nede olsa doktor.

41+ ya kadar beklemek istemiyorum. Ama dediğiniz gibi benim doktorum da sanırım 40+0 a kadar beklemek isteyecek bir sorun yoksa
İnşallah kendiliğinden başlar çok hareketli olmalısınız bu 10 günde. Boş durmadan her an özellikle bacak ve kalça egzersizi yapın iyi doğumlar dilerim.

Bende 39+3 deyim bebeğim 3.500 kilosu doktor kilosu devam ederse normal doğum olmaz dedi zaten hala tam kala inmemiş merdiven inip cikiyorum ama hala bir belirti yok sanırım bende sezaryan olucam sağlıkla gelsin yeterki ama insan korkmuyor da değil ne olucak ne biticek diye . Sizin evladınız da sağlıklı sihatli bir yaşam sürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…