çok zor durum gerçekten..
iki taraftanda destek yok...
bence bukadar düşünmek yerine birazcık akışına bırakmak lazım..
bu gerginlikle bi karar verme derim..
aynı evde yaşamayacagız ama birliktedede hangi parayla nasıl yaşayacagımız mechull ne bilim yardım edecekler mi o bile belli degil yapacaz bie şeyler deyipp duruyorlarr o da sorarsakk yoksa konuyu açmıyorlar bilee ne bilimm boguldumm artıkk yaa nişanlıma karşı sogukluk başladıı iki hafdatır anlaşamıyoruz sürekli kavgaaevlendikten sonrada ailesiyle aynı evdemi yaşayacaksınız...
niye nişanlının ailesiyle yaşıyorsun:44:
ayrıca neden kendini görümcelerinle kıyaslıyorsun ki,sonuçta onlar kaynananın kanı canı
yaa neden kıyaslıyorum onun kızı nişanlandıgında beklentileri o kadar yüksek karşi tarafdan öle sıkıstırdılar karşı tarfi kendileri bana yapmaya geldiklerinde bizim dururmmuz yokk diyorlarr moralim bozuluyor o sümsük kızlarr bunlara layık ben degilmiyim neyse birlikte yaşama konus u ise benim ailem karmakarışık ne annem ne de babamla yaşayamayadım naltsam öel uzun ki kısacası bu onu seviyorum ama ailesinin böyle olması moralımı bozuyor sogutuyorr beni
olabilir,kızları için isteyebilirler.senin ailen yanında olamamış ama onlar bir şekilde sana destekler.ayrıca nişanı kız tarafı yaparken,sen beğenmesende onlar sana nişan yapmışlar.ailene vereceğin tepkiyi,nişanlının ailesine veriyorsun bence.ayrıca çok beklenti içindesin.evlenince neden hala yardım bekliyorsunuz ki,kendi kendinize geçinmeyi öğrenin
nişanlımın ailesi o kadar sorumsuz o kadar bencil kii ne yapacagımı bilmiyorum 9 sene bekledik bir nişanı zar zor yaptılar yarım yamalakk kendi bilezigimi ben taktım bir set aldılar elbiseyi bile görümcemin ki giysem ne olacakmıss kendi kızları prenses bana hiç bir şeyi layık görmüyor üniversite mezunu kendime ve çevreme göre de güzel bir kızım dikkat çekerim böylesi aptal insanların arasına girdigim için artık iyice pişman oldum kurban bayramı geçti nişanlım bir bilezik taktıı ne bayramlık ne bir seyy hiç bir seylerini görmedim düügn olacak ne zaman olcagı bile belli degill akıllı ol diyorum kendime çek bırak gitt zaten nişnalım öle birrikimi yokk herşeyi ona yıkacaklarr öle görünüyor altınldan kalkacak gibi durmuyor ben üniv hayatım boyunca hep çalıştım artık bir durmak dinlenmek istiyorum benim ailemde bir halta yaramaz nerdeyim nasılım umurlarına bile degil ayrılar anenmin bir geliiri yok ben çehiz düzmeye alısıyorum üç kuruşla hele yaptıgım bu gerizekalı akıl fukarası müdürümüzün gram kafası bir boka çalışmaz kadın gibi dır dırr kafama eder öle yoruldumm kii son zmanlarda artıkk sevgim azaldı sanki yada tüm bu olnalardan öle hissediyorum bilemedim su aralar felaket kafam karışık çorba gibi kafam yeni bir başlangıç yeni bir hayat mı istiyorum bilmiyorum korkuyorum kendimi hiç gelin gibi sagolsun hiç hissettirmediler üzülüyorum cok üzülüyorum kahroluyorum yakında delirecem kafamdan atıp öfkemi yenemiyorum
hata kimsede değil senden başka.
1.) sen kaç yaşında bir çocuksun ki bayramlık bekliyorsun. bir yaşıma daha girdim. madem çocuksun evlilik için erken değil mi? bizde liseye kadar bayramlık verilir.
2.)çok çalıştım artık yatmak istiyorum diyorsun. evlenince böyle bir rütbeye sahip olunup rahata ermek diye bir şey bilmiyorum ben. yani karşındaki insanlar sana bunu sağlamak zorunda değil asla. sen evlenecek ergenlikteysen eğer camiyi çalan kılıfı hazırlar...
Bu uslupla prenses muamelesi gormeyi bekleme..
sen nişanlının ailesiyle yaşadığın için zaten seni evli gibi görüyorlar onun içinde böyle davranıyorlar..
fazla bir beklentiye girme bence düğün içinde fazla bir şey yapacaklarını sanmıyorum...
hatta şunu bile duyabilirsin düğüne ne gerek var nikah olsun yeter....
bazen kendi elimizle kendi değerimizi yok ediyoruz..
umarım herşey gönlünce olur...
açıkcası dışardan bende bu yazı opkusam sizin gibi düşünürüdüm kesinlikle haklısınız benim hatam gelip burda yazıp iki dert gidermek oldu eleştirilmek degil sakın yanlıs anlamayın eleştireye kapalı oldugum için degil sadece destege ihtiyacım vardi diyeyim herkese teşekkür ederim hepinize iyi günler umarım daha güzel şeyler yazmak nasip olur bir gün
gerçekten yazdıkdan sonra daha cok canım sıkıldı eleştiriler öle acımasız ki ben 5 seenlik okul hayatım boyunca kendim çalıştım kendim okudum herkes gezerken güzdüz çelişip gece okudum ve sadece artık yoruldum ailem bir kez bile arayıp demedi nerdesin en yaptım ben onlara hiç bir şey herkes kendi yolunu cizdi ben nereye gidecegimi ne yapacgımı şaşırdım nerde kalacam nerde hayatımı dsürüdrecem diye düşündüm yeni mezunum 2 milyar maas almıyorum ki gidip ev tutup yaşayayım onuda denedim ama malesef olmadı ayrı evi yani önce tek başıma ev tututm ama altından kalkamadım ne yapayım tek çare orası kladı para birikmedi mecbur kaldım ama bir genç kız olarak hayatıma tek bir kişi girdi hayellerim umutlarım var en azından ilgi beklerdim annesi yok babası yok yardımcı olup daha cok destek beklerdim nişanlımın ailesinden bilmiyorum ben buraya da biraz destek için yazdım zaten onun ailesiyle kaldıgım için sürekli suçluyorum kendimi doğru bulmıyrum ne yapayımmaalesef bizim toplumumuzda parçalanmış ailelerin çocuklarına böyle tuhaf bir muamele yapılıyor bazı cahilller tarafından...yani nişanında görümcenin elbisesini giymeni istemeleri istediğin gibi bir nişan yapılmaması düğün hazırlıkları konusunda ilgisiz olmaları falan bana bunları düşündürdü...nasılsa arka çıkanı yok kendi ailesinin yanında bile bile kalamıyor o halde biz neyi uygun görürsek ona razı olmak zorunda diye düşünebilirler...
ama herşeye rağmen ailesini boşverinde nişanlınızın size olan tavırlarını düşünün...evlendikten sonra herkes kendi hayatını yaşayacak...
eğer nişanlınızla ilgili kafanız karışık ve bir ışık göremiyorsanız değil 9 sene 19 sene bile olsa yeniden düşünün...
hem üni mezunumuyşunuz kendiniz kazanıp bundan sonrasını kimseye minnet etmeden kendinizde yapabilirsiniz...
Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?