Bir türlü karşı koyamıyorum helpp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Iş yerimde biri var kendisi 34 yaşında ben 26 yaşındayım. Başlarda kendimi çok kaptirmamaya çalıştım. Ama hayatımda uzun süre kimse olmadığı icin, sanırım yeni bir ilişkiye de acıktım o sıra, ilgisi hoşuma gitti ve konuşmaya başladık. Dikkatimi çeken beni huzursuz eden şeylerden biri benimle görüştüğünü kimseye bildirmemesiydi. Yani kimseyle paylaşmıyordu. Belki iş yerinde başka biri vardır diyeceksiniz ama yok. Herkes evli barklı kocaman insanlar. Diğer tavrı ise mesela 3-4 gün iyi konuşuyorduk sonra uzaklaşıyordu. Sonra tekrar geliyordu aynı şey yaşanıp gidiyordu. Gittiğinde sosyal medyasından baska kadınları ekliyordu. Dönsün diye ne ritüeller ne dualar ediyordum aptal kafam. Döndüğünde ben de her defasında kapımı açtım belki aptallıktı ama sevdim. Yine gitti 4 ay hiç konuşmadık 4 ay sonra geldi çok samimi davrandı bu sefer temkinli davrandım. Hemen samimi olmadım. 2 gün önce yüzyüze görüştük bana beni sevdiğini söyledi sarıldığında bu sefer samimi yaklaştığını hissettim. Sonra evlilik konusunu açtı. Bence ağzımı yokladı. Olumsuz veya olumlu bir şey söylemedim. Ama sanki hep gidecek gibi. Sanki eli hep kapı tokmağına gidiyor gibi hissediyorum. Bu arada o kadrolu ben degilim acaba bu yüzden mi kararsız kalıyor diyorum. Malum ekonomi sıkıntılı işi olan birini arayanları yadirgayamıyorum. Diyelim evlendik, bir sonumuzu göremiyorum. Aynı is yerindeyiz onu her gördüğümde bütün sinirim geçiyor içim eriyor sanki. Ama şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum is yerimi değiştirip tel nomu değiştirip birden ortadan kaybolup onu unutmak istiyorum. Bu bir çözüm olacak mi bilmiyorum. Çok üzüleceğim orası kesin. Ama bir son göremiyorum. Onu görmek bana iyi gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım, değerli fikirlerinize ihtiyacım var.❤

Bence sizi cepte görüyor. Koymuş köşeye nasıl olsa ne zaman arasam burada diye düşünüyor. Ben bir gelecek göremedim bana pek güven veren bir ilişki gibi gelmedi. Bence daha fazla bağlanmadan araya mesafe koyun. Bu zamanda iş bulmak kolay değil işi bırakmanız ne kadar doğru bir karar olur bilemedim. Pas vermeyin olur biter, görmezden gelin.

Ama sen ocakta yine aynı.konuyu açmışın
Aynı kisimi aynı kişiyse ki öyle görünüyor
Yine biri var gidip geliyor
Uzaklaşmak istiyorum gibi bu konunun benzerlerini yazmisin
Ne bileyim ikinci konuda benzer bu üçüncü
Ocaktan beri halen gidemedin mi
Takıntı mi oldu yada neden bu adamdan cidden uzaklasmiyorsun

Oh be birisi şöyle gerçekleri yüzüme çat cat vursun buraya kadar tamam ama şimdi nasıl bir yol izlemeliyim mesele bu
İrtibatı şaaak koparın, başka yapabileceğiniz bir şey yok. Bu adamla her buluştuğunuzda kafanız karışacak. Hiçbir yere gitmeyen bir yoldasınız, yürüme bandını yol sanıyorsunuz.

Her geldiğinde yelkenleri suya indirip kapıyı açtığınız için ceptesiniz.
Ya da iki kişi arasında kalıyor bir ona bir size .
Bir son görmüyorsanız kendinizi daha fazla üzmemek için kestirip atacaksınız .

Evli bence. Ya da üzgünüm biraz kaba tabir olacak ama sizi yedekte tutuyor. Çünkü her seferinde yumuşayıp kabul edeceğinizi biliyor.

Ya evli ya yedektesiniz.
Aklıma sizi çok seviyor kaybetmek istemiyor gelmedi.
Numara ,iş değiştirmeye gerek yok seni istemiyorum diyip yolunuza devam edin

Çocuğum olsan seni eve bağlardım. “Hasta ruhlu birine ömür boyu gönüllü doktorluk yapsam mı kızlar yapmasam mı ne dersiniz “ gibi bir soru olmuş konudaki soru. Yaşın da küçük değil be ablacım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…