- 16 Ağustos 2024
- 3.107
- 5.570
- 73
Bu ihaleler nereden takip ediliyor mesela 500 m2 arsa ne kadarBiz geçen hafta yaşadığımız ilçede hayalimizdeki müstakil ev arsasını aldık. Nasıl aldığımızı söyleyeyim. Önce hiç paramız yokken belediyenin açtığı ihaleden yola sıfır 500 m2 bir arsa aldık. Bu arsa şehir merkezine çok uzak değildi ancak bizim için orda yaşamak konforlu olmayacaktı.
Kamu arazisi olduğu için %25’ini peşin verdik kalanı 24 aya faizsiz bölündü. Daha arsanın taksitleri bitmeden birisi şehir merkezinde deniz manzaralı 2+1 dairesi ile takas yapmak istedi. Arsanın üzerine cüzzi birşey ödeyip daireyi aldık.
2 ay sonra süper bir arsa geldi önümüze, ihtiyaçtan acil satılık. Bu daire ve daha önce aynı şekilde ortaklığın giderilmesi için ihalelerinden aldığımız küçük bir arsayla bu hayalimizdeki arsayı takas ettik. Uzun mu anlattım bilmiyorum ama böyle ufak ufak edinilmiş arsa, tarlalar ilerde size büyük yatırımlar olarak dönecektir. Küçük büyük demeyin paranız eve yetmiyorsa toprağa yatırın
Size ilk defa tavsiye vereceğim belki ilk ve son olacak, nereden tavsiye verdim deyip pişman da olabilirim bilmiyorum :)))ben de mi bir sorun var artık gıcık oldum iyice.eee birikmiyor işte?
O arsa milli emlak ihalesine çıkmıştı ama genelde üyap e-satıştan takip ediyoruz. Ortaklığın giderilmesi ihalesi olarak seçim yapabiliyorsunuz. Biz icralara girmeyi tercih etmediğimiz için sadece ortaklığın giderilmesi ihalelerini listeliyoruzBu ihaleler nereden takip ediliyor mesela 500 m2 arsa ne kadar
Bazen aynı kişimiyiz diye düşünüyorum yaSize ilk defa tavsiye vereceğim belki ilk ve son olacak, nereden tavsiye verdim deyip pişman da olabilirim bilmiyorum :)))
Ev neyse hadi diyelim de araba alamamak ilginç , üstelik doğudasın.Merhaba ben devlet memuruyum.5 senedir çalışıyorum.başlıktan anlaşılacağı üzere 5 seneye göre o kadar az o kadar az param var ki.hiç öyle her sene tatillere, gezmelere para harcayan biri değilim.alkolüm yoktur( vardır aslında da arkadaşlar ödüyor sağolsun), sigaram yoktur, öyle çok masraflı bir hobim yoktur.param gerçekten çok az.hatta yazmaya utanıyorum.çünkü ne zaman söylesem millet şaşırıp kalıyor çok az diye.eee diyorum ki birşey yapmadım ki ne yapacağım sanki? Normal, standart bir hayat.tamam ilk atandiğımda bir takım özel hastane masraflarım olmuştu ama 4 sene o masrafın toparlanmaması da benim sorunum değildir heralde artık.sürekli bir ev almıyor musun, araba almıyor musun muhabbeti.ee diyorum o kadar parayı nereden bulayım.diyorlar ben senin yerinde bekar çocuksuz olsaydım şimdi Mercedesle geziyordum.yok evimi arabamı almiştım.ben de mi bir sorun var artık gıcık oldum iyice.eee birikmiyor işte? Sokağa mı atıyorum sanki parayı? Delirttiler beni bu konuda.sizin nasıl oluyor?
Kahretmesin ki koç burcuyuz ondanBazen aynı kişimiyiz diye düşünüyorum ya
Buda kim miş aa ben mişimKahretmesin ki koç burcuyuz ondan
Maskülen, her halta bodoslama dalan, fazla dobra, aşırı cesur, epey deli, anormal üstü varlıklara koç burcu deniyor
Lütfen saman alevi öfkeyi de unutmayalım, o öfke anında herkes toz olsun arkasına bakmadan kaçsın, dünyayı yakabilecek patlama yaşanacaktır az sonraBuda kim miş aa ben mişim
Gerçekten piyasaya göre uygun mu pekiO arsa milli emlak ihalesine çıkmıştı ama genelde üyap e-satıştan takip ediyoruz. Ortaklığın giderilmesi ihalesi olarak seçim yapabiliyorsunuz. Biz icralara girmeyi tercih etmediğimiz için sadece ortaklığın giderilmesi ihalelerini listeliyoruz
Bu yüzden sürekli sonrasında maskaralık yapmak zorunda kalan meLütfen saman alevi öfkeyi de unutmayalım, o öfke anında herkes toz olsun arkasına bakmadan kaçsın, dünyayı yakabilecek patlama yaşanacaktır az sonrayalnız nasıl bir anormalliktir ki yarım saat sonra bir şey kalmaz az önce gırtlağını sıkmayı düşlediğin insana çay koyayım mı tatlım dersiniz
Savaş tanrısı Mars
Element Ateş
Yok yok banlanmayız çünkü konu bdvde değil:)Bu yüzden sürekli sonrasında maskaralık yapmak zorunda kalan meneyseki senle dövüşüyorlar seni seviyorumdur sorun sessizliğim hanımefendi konu dışindan banlaniciz sizi bilmem ama benim cezam çok mune duymasın
Aa bizim arsalari siz mi aliyorsunuzO arsa milli emlak ihalesine çıkmıştı ama genelde üyap e-satıştan takip ediyoruz. Ortaklığın giderilmesi ihalesi olarak seçim yapabiliyorsunuz. Biz icralara girmeyi tercih etmediğimiz için sadece ortaklığın giderilmesi ihalelerini listeliyoruz
Ne ara finansa geldik yaYok yok banlanmayız çünkü konu bdvde değil:)
Koçlar için geyik mi açsak makarası yapılacak çok şey var
Kesinlikle çok çok daha uygun. Arsaların bilirkişi ücreti genelde piyasanın çok altına oluyor. Bir sürü kişi parasını faizde ya da dövizde tuttuğu için 5 milyonluk bir arsayı 2-3 milyona almanız çok çok mümkünGerçekten piyasaya göre uygun mu peki
Ben 2-3 milyonda elendim....Kesinlikle çok çok daha uygun. Arsaların bilirkişi ücreti genelde piyasanın çok altına oluyor. Bir sürü kişi parasını faizde ya da dövizde tuttuğu için 5 milyonluk bir arsayı 2-3 milyona almanız çok çok mümkün
Cok uzuyorsunuz ama beni cok.Kesinlikle çok çok daha uygun. Arsaların bilirkişi ücreti genelde piyasanın çok altına oluyor. Bir sürü kişi parasını faizde ya da dövizde tuttuğu için 5 milyonluk bir arsayı 2-3 milyona almanız çok çok mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?