Bir tutam dert

Evlenirdim. Bemm problemlerim bekarken vardi olmama ihtimali yuksek. Esim o zamanki sevgilim yani. Olani biteni anlattim,muhim degil dedi evlendik mutluyuz

Biraz da ben kendime dert etmemeyi ogrenebilsem... İmkansiz degil durumum ama olmuyorda. 2 yillik evliyim,tedavim decam ediyor...​

Bebek yapmak icin evleneyim kafasinda olmadim hic .. zaten anne ve baba olmayi dusunmuyoruz esimle bunu bastada konusup anlasmistik ureme olayina gerek yok yani biz birlikte iyiyiz

Tabikide ilerde ne yaşıcağımız belli değil..
Allahtan gelen birşey için sevdiğimden vazgeçmem zaten yanımda olsun o yeter..
Hassas bir anımızdaydık ikimizde o an böyle konuşmalar geçti aramızda yoksa kasıtlı beni denemek için yapılmış birşey değil..
Sevgilim öyle şeyler pek yapmaz daha çok benden çıkar öyle şeyler

Allah nasip eder inşAllah çocuğunuzu kucağınıza almak nasip olur dua etmekten vazgeçmeyin

Güzel sonuçlanır inşAllah tedaviniz...
Allah mutluluğunuzu daim etsin

Anne olmayı tabiki isterdim ama evlenirdim de. Alırdım küçücük bir bebiş bakardık mis gibi.

çocuk da çocuk diye sevmediğim bir adamla yatağa gireceğime, sevdiğim adamın yanında ömrümü geçiririm.
çocuksuz olmak sevdiğimden daha önemli değil.
bir de şu var, eğer benim cocugum olmuyor olsaydı ve sırf bu yüzden bu durumdan terkedilseydim yıkılırdım.
Allah dilediğine çocuk verir dilediğine de vermez.bu kimsenin elinde olan bir durum değil.bunun için birisinin kalbini kırmak çok alçakça geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…