Allah korusun ama evlenirdim. Bu ömrü ne kadar yaşayacağımızı bilemeyiz yaşadığım müddetçe kollarında olmak isterim..
Merhabaaa
Allah kimsenın başına vermesin inşAllah..
Az önce sevgilimin bana yönelttiği bir soruyu sizede sormak istedim..
Görüşlerinizi düşüncelerinizi merak ettim yada birebir bunları yaşamış birisi varsa anlatabilir tabi isterse
Sadede geliyorum..
Sevgilim: Benim tıbbi bir sorunum olduğu anlaşılsa doktor dese ki ''Hangi hastaneyede gitseniz dünyanın neresinede gitseniz veren Allah verir haşa ama hiç bir doktorun uygulayacağı bir tedavi yok'', benimle yinede evlenirmiydin?
Ben: Evlenirdim!!!
Sevgilim: İnanim mi
Ben: İnan aşkımm
Ben aslında çok korkuyorum tıbbın çaresiz kaldığı bir durum yaşamaktan(kim korkmaz ki).
Ama kötü düşünme başına gelir derler ya o yüzden düşünmemeye çalışıyorumm..
Verdiğim cevapta içimde en ufak bir tereddüt bile yok..
Ama sizede sormak istedim.. Erkek arkadaşınızın böyle bir durumu ortaya çıksaydı ve onunla evlenseniz asla anne olamicağınızı bilseydiniz kararınız ne olurdu?
Sevgiliniz size bu soruyu sorarak ona olan sevginizi sınamış.
Bana kalırsa çocukça bir soru gibi geldi,ben öyle bir durumda vazgeçmem veya geçerim diye büyük konuşamam şartlara bağlı.
Yok canım soruda kasıt fln olmadığına eminim..
Allah sabır versin sevgilim minicik yeğenini kaybetti
Taziyelerde teselli etmek isteyenler işte söylüyor biz senelerce uğraştık Allah korusun eşim kaç düşük yaptı sonra yüzümüz güldü çocuğumuz oldu diye(maşallah)..En azından hamile kalabiliyor ya hiç çare bulamayanlar napsın diye teselli sözleri ediliyor.. tabi ateş düştüğü yeri yakıyor o ayrı
İşte o şekilde konu açıldı bir kaç tanıdığı varmış sevglimin bu durumda olan Allah yüzlerini güldürür inşAllah
ben evlenmezdim..
çünkü o gidecek geride ben kalıp 1 ömür onun için acı çekeceğim..
hahaha pardon ben yanlış anlamışımCanım tedavisi olmayan derken çocuk sahibi olamaz.. ölümcül bir hastalıktan bahsetmiyorum
Hani evlensen bile bile anne olamamayı seçermiydin
ne olursa olsun bırakmazdım ,
sende bırakmazsın bılıyorum cnm
hayatın bıze ne sunacagı bellı olmaz acısı da sefası da sevdıgınle cekılır mutlaka
Saol tatlım amiinnnDuygusal anına gelmiş o zaman ben durup dururken sordu sanmıştım,geçmiş olsun allah sabır versin inşallah.
ben hep soyluyorum sana lunna ya dıgerlerıne bnm de szn gbı cok sevdgım bırı olsa keske o zaman belkı bıraz yumusarım hayata bakısım degısırBende öyle diyorum canım ki çooookk seviyorum zaten sen biliyosun..
Ha daha evli olmadığımız halde hep hayalini kuruyorum bana anne ona baba diyen minik minik eteğimde dolanan afacanlar
Ama yinede sırtımı dönüp gidememm..
Belki ömrüm kısa yazılmış belki anne olmaya hastalık değil ömrüm engel olacak..
En azından sevdiğimle mutlu olayım gerisi Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?