Bir tutam dert

Biz 3-4 ay önce bu tarz bi muhabbet yaşadık. Şöyle ki, nikah için gerekli kan testi var ya, eşim taşıyıcı çıktı,ilk onun sonucu açıklandı. Allah'ım aile hekimi de bizi o kadar korkuttu ki, yok çocuğunuz olursa bu durumda çok büyük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Muhakkak ki gözetim altında kalmalısınız, yazık olur doğacak bebeğe sen de taşıyıcıysan bilmem ne! Ee bizde ilk kez o testi yaptırdığımız için nedir ne değildir çok net bilmiyoduk. Neyse araya haftasonu girdi benim sonucum için, ama ağla ağla bi hal oldum. Benim eşim de dedi bana, durum gerçekten o kadar kötüyse vazgeçer misin benden diye. Allah'ım o sorudaki vazgeçmek kelimesi bile nasıl sızlatmıştı içimi, ölürüm ben onaaa ne vazgeçmesi.... Velhasıl kelam ben taşıyıcı değilmişim, olsaymışım da hekimin abarttığı kadar ciddi bişey yaşanmazmış. Ayrıca da ne gelirse Allah'tan. Rabbim inşallah herkeslere sağlık versin, bi de istedikleri zaman bolca bebiş

Adamlk demedim yahu iktidarsizliktan bahsediyorum sen ne diyosun?

Birlikte oldunuz mu? Nerden biliyosun

Birlikte olmakla anlaşılıyor mu bir insanın o yönde sorunu olup olmadığını.. ne alaka yani sorunuz?
Sanki birlikte olanlar çantasında mikroskopla geziyor getir bakim senin hücrelerin yeterince hareketli mi diye...
Evliler neden anlamıyor o zaman da doktora gidiyorlar bir sorun var mı diye muayene olmaya?

Yaşça daha tecrübelisiniz belli ki.. belkide doğrudur dedikleriniz..
ama yinede bir insanın birden fazla kişiye aşık olabilmesi kendisiyle alakalı diye düşünüyorum..
Son dediğinize katılıyorum isteyen her kadın yaşamalı bencede.

Hucre hareketi ne ya sen sperm kalitesinden mi bahsediyosun o cocuk icin, ben iktidarsizlik (halk arasinda erkekligi yok denir adamlik baska seydir) bahsediyorum

Bundan eminim diyosan da cinsel birliktelik vs bi sey olacak ki bilecen nerden eminsin

Atarlanacak bi sey yok burda sana yardimci olmaya calisiyoruz, erkekler kizlar gibi "askim benim bebegim olmasa benimle evlenir misin acaba" diye sorular sormaz yani acaba kendinde bi sorun mu goruyo ki soruyo dedim

Taşıyıcı derken? orayı anlamadım canım...
Allah mutluluğunuzu daim etsinn

Allah korusun tabi ki ama evlenirdim .. Ben onu hayat yoldaşı seçmişim ndn oından vazgeçeyim ki evlatlık alrız bizde

Hiç sanmıyorum ki senin cocugun olmayacak olsaydı senınle evlenirdi.
Ve sakın hayır o öyle yapmaz deme, yapar..

Atarlanmamın sebebi erkekliği mi yok demeniz bana kaba geldi o yüzden..
Sanırım siz bazı şeyleri yanlış anlamışsınız..
Ben iktidarsızlıktan hiç bahsetmedim konumda..
Sevdiğinizin bir sağlık sorunu varsa çocuğu hiç olamicak dediyse doktor kabul edermiydiniz evlenmeyi dedim(özet bu)..
Beni evlenince cinsel anlamda mutlu edemicek benim endişelerim var siz ne yapardınız demedim..
Ben atıyorum azospermiden veya çocuk olmasını engelleyecek diğer rahatsızlıklardan bahsediyorum.. iktidarsızlık nerden geldi anlamadım ki..
Bak sizde demişsiniz ''sen sperm kalitesinden mi bahsediyorsun o çocuk için'' diye...Benim sorum zaten buydu.

Diğer dediğinize gelirsek ''aşkım benim bebeğim olmasa benimle evlenir misin acaba?'' demedi durduk yere..
Sevgilimin yeğeni vefat etti ufacık 30 günlük bir melek taziyeye gelenler abisini teselli ediyor haliyle bak ''bizimde kaç sene olmadı yada üzülmeyin beterin beteri var Allaha dua edin X'in oğluna doktorlar çaresi yok çocuğun olmaz demişler en azından sizin çocuğunuz olabiliyor'' gibi gibi şeyler...
Bunun üzerinede sevgilimle böyle bir konu geçti aramızda.. olay bu.

Hmmmm o zaman tamam, durduk yere sormamis cunku, tamamdir sorun yok

Evlilikten ne beklediğine göre değişir bence bunun cevabı. Evliliği çocuk sahibi olmak olarak gören insanlar tabi ki evlenmem diyeceklerdir. Yalnız diyelim ki adamın çocuğu olmuyor diye ayrıldın gittin başkasıyla evlendim, ondan olacağının garantisi var mı? Peki senin çocuğunun olacağının garantisi var mı? Bir çocuk sahibi olacak kadar yaşayacağımızın garantisi var mı? Hiçbir çift evlenmeden önce kanallarını,tüplerini eşey hücrelerini vs. kontrol ettirip evlenmiyor. Çocuğu olmuyorsa evlenmem demek bence çok acımasızca. Bir gün biriyle evlenmeye karar verirsem eğer, cidden o kişiyle hayatımı paylaşmak istiyorum demektir , bu olmazsa öbürü diyemiyorum ben evlilik için.

Ben evlenmezdim, cünkü hep cocugum olsun istemisimdir.
Asiri seviyorum cocuklari, Allah kimseye aratmasin,

ilk zamanlarda aşk insanın gözünü kör edebiliyor.ama uzun birlikteliklerde o büyü bozuluyor. insanlar değişiyor. bazen eşimi tanıyamıyorum bile. anladığım tek şey kimse için fedakarlık yapmamak. ha bende çocuk istemem o ayrı. ama bile bile lades büyük fedakarlık.

böyle bir durumda benim çocuğumun olacağı ne malum ?

Evlenecek adam buldum, cocuk derdi kaldi? Evleneyim de , gerisi bana onemli degil.

evlenirdim
karşımdaki çocugum olmuyor diye benden vazgeçerse
beni sevmiyordur diyede düşünüyorum

İlerde evlatlık bir çocuk almayı kabul etmesi şartıyla evlenirdim.

biz bu konuyu ciddi ciddi konuşmuştuk eşimle bir buhran anında. çocuk istediğimiz fakat bir türlü gebe kalamadığım ikimizin de sürekli bi yerlerinden bi hastalıklarının çıktığı dönemdi. ben sürekli ağlıyordum dedim artık "sebebi bensem de ayrıl istiyorsan"

şimdi uzaktan okuyunca saçma gelebiliyor ama o psikoloji çok kötü yani allah kimseye yaşatmasın. eşim de" ben senin için senle evlendim çocuk için değil." demişti. "aynı şey bana olsa?" dedi. düşündüm mantıklı geldi. sonuçta sevmediğimiz adamla ömür geçmez değil ki çocuk yapmak.

ama allah kimseyi evlatla sınamasın çok zor ve garip bir psikoloji yaşamayan bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…