- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
Selamlar
malum okullarin açılmasına az kaldı, okul açılınca tempom yüksek oluyor o yüzdeen şu an sizden isteyecegim şeyler kısa sürede etkili olabilecek şeyler
ben bi ara salsa eğitimi aldım, bi ara zumba, yani dans üzerine az da olsa eğitimim var ama çok güzel dans edemiyorum
aslında ruhumda var oynaklık
dışarı yansitamiyorum. Dans derken mesela salsayi çok güzel yapabilirim ama gelisiguzel dans etmekten bahsediyorum. Kurallara adımlara bağlı olmaksizin. Bunu evde kendi başıma gelistirmem gerek belki biliyorum, nasıl yapabilirim? Ve bir diğer konu, spor salonuna gidemiyorum çünkü evden çıkmayı canım hiç istemiyo gündüz aşırı sıcak:) evde yapacağım hangi hareketlerle özellikle basen bölgemi inceltebilirim? Öyle çok bi fazlalık yok ama toparlanmasi gerek
mümkünse şunu yaptım çok etkisini gördüm 10-15 günde gözle görülür değişme yaşadım diyeceginiz öneriler bekliyorum bu aşamada. Vee tatlı krizini nasıl önlüyorsunuz
benim özellikle beyaz çikolataya zaafım var öyle kuru kayisiyla falan da gecmiyo
sonuncusu, okul açılınca birikim yapmak istiyorum. Bu konuda önerileriniz var mı söyle yaparsan daha az harcarsin gibi?