Bir ufak kıskançlık meselesi..

Evet bir sorun mu var

"Guveniyorsaniz tereddut etmeyin" seklinde yorum yapan biri ile herhangi bir okulda calismak icin nisanlisindan icazet alan biri ayni kisi olamaz.

Durusunuzu mu degistirdiniz ya da nisanliniz calisabileceginiz okul sayisini artirdi da bir ozguven mi geldi?

Sahi hangisi?

Öküzü uyandırma suları bulandırma
Yani kocayı elde tutmak için aklına böyle şeyler sokma. Uzaktan takip et ama kurma. Mutlu ol.

Önce kendine güven, kendini sev ve kendine değer ver bende evliyim ve eşimi asla kıskanmam çünkü zaten benimle evli seviye en yukarıda ve yukarıdan bakınca aşağısı hiç cazip gelmez bu tür baskılarla eşinin aklına yoksa bile sokarsın bi süre sonra yapmadığım halde stres çekiyorum bari yapayımda değsin der :) adamları bezdirmeyin

Bu kiskancliklar sadece esiniz nobet tutacagi zaman mi oluyor yoksa herhangi bir kadinla normal muhabbwt ettiginde de kiskaniyor musunuz?

Ya C Crescent21 iyiki eşinin eski ilişkilerini bilmiyorsun, düşünsene Bi arkadaşımın başına gelmişti, ellerinde tanıştıkları tarih roma rakamıyla dövme!! Kız instsgramında sarmaş dolaş resimleri silmemiş ikisininde gözlerinin içi gülüyor.... Kızı ne kadar çok sevmiş... Ya böyle şeylere tanık olsaydın aman Allahım düşünemiyorum...

Yooo ben aynı benim ikisi çok farklı mesele kiskanirsin ama aynı zamanda guvenirsin güvenmediğin biriyle asla olmaz zaten özgüvenim zaten yerinde benim nisanlimla ikimiz arasında ki mesele bu ben bir konu açmıştım sonra kararımı verdim ve bu yönde de ilerliyorum sizi ilgilendirmiyor yada yaptığım size göre yanlış olabilir herkesin hayatına kimse karışamaz

Bence bu güvensizlik... özgüvensizlik falan değil sadece eşinin yanında senden başka kadın olmasına tahammül edemiyosun banada oluyo yani eşinin bişy yapacağından değil sadece bu bence benim düşüncem

Anladığım kadarıyla yeni nesildeki yeni evliler hep böyle kocasını dünyada ki tek ve en ilgi çekici erkek olarak görüyorlar. Ben eşime güveniyorum ama onlara güvenmiyorum demiş gibi olmuşsunuz. Güven meselesi değil onu aşmış sizinki bu kadar kıskançlık normal değil . Allah muhafaza gerçekten aldatan biri olsa adam kafayı yersiniz, böyle bağımlı olmayin lütfen.

Canım burdaki bazı yorumlar siz sanki herkes kocamın üstüne atlayacak eyvah demişsiniz gibi algılanmış ama ben sizin ne demek istediğinizi anladım. Sağlıkçı olup savunmaya geçenleri de anlamıyorum hiç, siz onları suçlamıyorsunuz ki demek istediğiniz kendinizde problem görüp bunu nasıl aşabilirim diye yardım istemek. Üstlerine alınıp yorum yapmaları çok gereksiz olmuş. Rahat olmaları hepsi için geçerli olmasa da çoğunda mevcut, işinde gücünde olan da çoğunlukta var tabiki ama inan her iş ortamında saçma sapan rahat davranıp yakın olmaya çalışanlar da var , ancak eşine güvendiğin için bosver kim nasıl olursa olsun sen esini bildiğin icin düşünmemeye çalış.
Ve tanımak icin de evine falan davet edip muhatap olma derim. Belki de esin isyerinde mesafesini koruyordur onlarla, sen görüştükçe samimi olabilir o arkadaşlarıyla . Çok önceden o sektördeydi eşim, birkaç rahat davranan tip vardı rahatsız oluyordum mesela. Esim yapmaz diyorsun ama etrafında böyle rahat davranan yada ismini burda yazamacağım türde tipler olunca insan ister istemez rahat edemiyor. Bu şunun gibi mesela birisi size asıldı yüz vermediniz geçtiniz tamam ama o durumun yaşanılması rahatsız eder ya insanı onun gibi. Esinizi bunaltmayın kendi icinizde halledemezseniz de psikologdan falan yardım alın. Anladığım kadarıyla is ortamında fazla sıkıntı yok gibi çünkü eşinizin, sorun kendi içinizde halledememeniz.

Son düzenleme:

Sizin gibi insanları anlayamıyorum. Allah aşkına bu kıskançlığın sebebi nedir yani? Hayatı kendinize dar etmek için bu kadar uğraşmayın ya mutlu olmanın yollarını arayın. Sanki tüm kadınlar eşinizin peşinden koşuyor, ilk fırsatta üstüne atlıyor triplerine girmeyin bir zahmet.

Şundan emin olun siz eşinizi böyle sıkmaya devam ettikçe bir süre sonra daha büyük sorunlar yaşayacaksınız ve sonunda eşiniz de duyarsızlaşacak büyük ihtimal...

hayır adamın yapası yoksa da aklına sokacaksın arkadaşım yapma :) kıskanarak kendini yıpratıyosun bu bir adamı bıktırıyosun bu iki . Değer mi . Mutluluğuna bak adamın borcu harcı da varmış helal para kazanıyo adam gece gündüz çalışıyo sizin aklınızdaki tilkilere bakın . Bana biri yapsa sürekli bunu eh yeter be derim güvenmiyosan yol orda derim sonunda. Eşine güveniyosan rahat bırak kasma

Benim esimin görevi de eşinizin ki gibi. Ben bayanlarla nöbet tutmasından rahatsız olmuyorum. Ama beni rahatsız edecek olaylar olduğunda tepkimi koyuyorum açıkçası. Sizin durumunuz çok zor. Sürekli beyninizde bunlarla yasayamazsiniz. Hasta olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…