- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Crescent21
-
Değersizlik duygusu diye bir arama yapsanız videolar var izlersiniz. Size uyuyor mu? Beni sevmiyor mu? Farklı bir şeye vakit ayırsa beni sevse bana ayırırdı gibi hisleriniz var mı?
Aldatacak adam kapıdan çıkınca apartman merdiveninde bile aldatır. Rahat olmaya çalış
O zaman izleyin videoları çok güzel tavsiyeler var. Faydalı olacaktır.Evet evet var kesinlikle. Ona böyle davrandı ben daha değerli olsam bana yapardı hep bu düşüncelere giriyorumm
Konu aldatmak değil hanımefendi konu benim takıntım.
Surat asinca da niye surat astin olur. Insanlar orada 24 saat nibet tutuyor gukecek de eglenecek de cay daicecek kebap da yiyecek. Gir gir samata yapiyorlar diye eslerini aldatmis mi oluyorlar merak ettim.
Çook çok sağolunO zaman izleyin videoları çok güzel tavsiyeler var. Faydalı olacaktır.
Acilde değil ambulansda görevli. Öyle yapmaktan başka çarem yok inşallah düzelmeye çalısacağım
Vallahi ben hiç rahat değilim acilde dün orucumu bile 1 saat gec açtım yoğunluktan ilçe devlet hastaneleri belki bir nebze sakin ama iller öyle değil benimle birlikte başlayan iki arkadaşım stresten panik atak hastası oldu yerleri değişti ben direniyorum hala. Gerçekten sağlık personeli olmak cok zor şimdiye kadar 4 yerde çalıştım içlerinden bir tanesi sakindi geri kalan yerlerde bir sürü sıkıntı yaşadım.Şahsen panik atak hastası olduğum için çok kez acile gittim ve muayene kısmı gırgır şamata.
Belki bana öyle denk gelmiştir hep ama sağlık personelleri (ambulans ve ameliyathane hariç) gayet rahatlar.
Allah yardımcın olsunVallahi ben hiç rahat değilim acilde dün orucumu bile 1 saat gec açtım yoğunluktan ilçe devlet hastaneleri belki bir nebze sakin ama iller öyle değil benimle birlikte başlayan iki arkadaşım stresten panik atak hastası oldu yerleri değişti ben direniyorum hala. Gerçekten sağlık personeli olmak cok zor şimdiye kadar 4 yerde çalıştım içlerinden bir tanesi sakindi geri kalan yerlerde bir sürü sıkıntı yaşadım.
Eee takmaniza sebep olan şey ne?????? kadınla bir arada olması?? Buna takmak bilinç altinizda aldatilma korkusuna dayanıyor diye düşünüyorumEvet evet var kesinlikle. Ona böyle davrandı ben daha değerli olsam bana yapardı hep bu düşüncelere giriyorumm
Konu aldatmak değil hanımefendi konu benim takıntım.
Neden okumadan yorum yapıyorsunuz? Mesajlarda eşimin ambulansta görevli olduğunu belirttim. Sadeve sorunun çalışma arkadaşıyla olmadıgınıda belirttim. Ama çoğunuz o insanlarda çalısıp para kazanıyor neden kıskanıyorsuna getiriyor konuyu. Anlamıyormusunuz sorun bende. Benim düşüncemde. Kendimi düzeltmek zorundayım diyorum yardım alıcam diyorum. Ama hiçbirşey okumadan etmeden direkt bayanlar eşine tecavüz mü edicek. Ya sabır gerçekten bazılarınız yardım amaçlı yorum yapmak yerine yorum yapmak için yorum yapıyorsunuzEşine güveniyorsan eee sorun ne?
O bayanlar eşinin üstüne mi atlayıp tecevüz edecekler ?
Bu kadar kıskanç olursan evliliğini yıpratırsın.insanlar çalışmak zorunda biliyorsun heralde.nasıl eşinin paraya ihtiyacı var o kadınların da öyle.
Ayrıca eşin sağlıkçıysa nöbetçi bir sürü görevli olmuyor mu hastanede?dr,hemşire ,hasta bakıcı vs .bir kişi değil ki..
Yaaa Allah askına millet ekmek parası derdin de nobetini sıkıntısız atlatıp eve gitme derdinde siz ne düşünüyorsunuz siz nobette oturup çay kahve içip sohbet ediyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Hanımefendi herkese ayrı ayrı söylüyorum sadece işle alakalı bi durum değil. Problem benim problemim bi takıntım bi hastalığım var . Allah aşkına neden sadece o konuda yorum yapıyorsunuzNobeti nasil bisey olarak hayal ediyorsunuz? Hayir biz bi an once eve gidelim diye can atiyoruz da.
Güveniyorum ama kıskanıyorum diye bişey yok. Basbayağı güvenmiyorsunuz. Ve karşınızdaki insan güven sarsacak bişey yapıp bunu haketmediyse emin olun bi gün kaçıp gidecek yanınızdan ve siz ne olduğunu bile anlamayacaksınız (ben öyle yaptım). Bi psikologdan yardım almanızı öneririm eğer eşinizi kaybetme niyetinde değilseniz tabiki.Merhaba arkadaşlar..
2 yıllık birlikteliğim sonucunda 1 sene önce evlendim.. Eşimle çok şükür bir problemimiz yok maddi sıkıntılarımız var onlarıda iki elden çalışarak halledebiliyoruz. Eşim nöbetli bir işte çalışıyor sağlık personeli ve nöbetleri doğal olarak bazen bayanlarla olabiliyor... Ama ben kafayı yiyorum ne zaman bir nöbeti bayanla denk gelse sanki dünyada tek erkek benim eşimmiş gibi paronayaklarım başlıyor ve eşimide çok sıkıyorum. Güven deseniz güvenim eşime sonsuz fakat ben herkesden kıskanmaya başladım artık. Sanki benden başkasına ilgi göstermesin hep ben hep ben oldum. Lütfen bana bi yardımcı olun bu huyumu törpüleyerek yok edebileyim. Zamanla onuda kendimide yıpratıcam gibi gözüküyor.. fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?