Bir ufak kıskançlık meselesi..

Değersizlik duygusu diye bir arama yapsanız videolar var izlersiniz. Size uyuyor mu? Beni sevmiyor mu? Farklı bir şeye vakit ayırsa beni sevse bana ayırırdı gibi hisleriniz var mı?

Evet evet var kesinlikle. Ona böyle davrandı ben daha değerli olsam bana yapardı hep bu düşüncelere giriyorumm :(

Aldatacak adam kapıdan çıkınca apartman merdiveninde bile aldatır. Rahat olmaya çalış 🙏

Konu aldatmak değil hanımefendi konu benim takıntım.

Evet evet var kesinlikle. Ona böyle davrandı ben daha değerli olsam bana yapardı hep bu düşüncelere giriyorumm :(

O zaman izleyin videoları çok güzel tavsiyeler var. Faydalı olacaktır.

Surat asinca da niye surat astin olur. Insanlar orada 24 saat nibet tutuyor gukecek de eglenecek de cay daicecek kebap da yiyecek. Gir gir samata yapiyorlar diye eslerini aldatmis mi oluyorlar merak ettim.

Suratı hastalara yapıyorlar zaten , kendi aralarında sorun yok.

Bir kere mesele başlıkta yazdığınız gibi ufak bir mesele değil.
İkincisi,yaptığınızın yanlış ve yıpratıcı olduğunu bile bile yapmaya devam ediyorsanız,
bu durum düşünce,duygu durumu ile
karar verme ve eyleme geçme mekanizmalarınızda bir hata olduğunu ve profesyonel destekle bu öğeleri düzeltmeniz gerektiğini gösterir.
Sonuncusu da eşime güveniyorum ama kendime engel olamıyorum şeklindeki bir yaklaşım,gerçekçi olmadığı gibi sadece bir savunma mekanizması.
Muhtemelen özgüvenle ilgili de içdünyanızda sıkıntı var.
Kısacası birbirinizi üzmeden,evliliğinizi yıpratmadan bu sorunu çözebilmek için psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.
Bu kitap da işinize yarayabilir.

Eklentiler

• IMG_1790.webp
    IMG_1790.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Acilde değil ambulansda görevli. Öyle yapmaktan başka çarem yok inşallah düzelmeye çalısacağım

Ambulansta görevli ise yanında kaç kız olabilir ki?
En fazla 2 tane, onlarda zaten hasta yetiştirmekten sohbet bile doğru dürüst etmiyorlardır.
Hem kadınların öyle bir ortamda algıları hastadır. Ayrıca eşiniz evli, kadınlar bilip ona göre davranır. (Eğer somut bir kanıtınız yok ise)

Endişelenmeyin, fazla kuruntu iyi değil.:KK66:

Siz çalışıyor musunuz? Sürekli benle ilgilensin, halinizin sebebi sizin boş olmanız ve ona sarmanız olabilir. Kendinize meşgale bulun kafanız bir şeye takık olsun onla uğraşın, kıskanacak haliniz kalmayacak.

Siz istediğiniz kadar aksini iddia edin, ama gerçekten bir özgüven probleminiz var.
Mesajlarda eşinizi savunmuşsunuz, ona güvendiğinizi söylüyorsunuz. Kızları suçlamışsınız "rahatlar" vs diye. Ee? Rahatlarsa size ne? Ayrıca rahatlıktan kastınız ne onu da anlamadım.

Bu durum sizi yaşam kalitenizi etkileyecek, sürekli düşünecek kadar rahatsız ediyorsa profesyonel yardım almanız gerekir.
Bu da ayıp bir şey değil, yardıma ihtiyacınız varsa, kendiniz aşamıyorsanız yardım alın.

Şahsen panik atak hastası olduğum için çok kez acile gittim ve muayene kısmı gırgır şamata.
Belki bana öyle denk gelmiştir hep ama sağlık personelleri (ambulans ve ameliyathane hariç) gayet rahatlar.
Vallahi ben hiç rahat değilim acilde dün orucumu bile 1 saat gec açtım yoğunluktan ilçe devlet hastaneleri belki bir nebze sakin ama iller öyle değil benimle birlikte başlayan iki arkadaşım stresten panik atak hastası oldu yerleri değişti ben direniyorum hala. Gerçekten sağlık personeli olmak cok zor şimdiye kadar 4 yerde çalıştım içlerinden bir tanesi sakindi geri kalan yerlerde bir sürü sıkıntı yaşadım.

ahh ahhh bende de var aynı sorun.. eşimin erkek kuzeninin eşi hayırlı cumalar mesajı atmış bir de kalp emojisi koymuş. çıldırdım bende.. yani hepimiz bir mesajı herkese gönderiyoruz ama ben dikkat ediyorum en azından bir erkeğe kalp emojisi göndermek nedir?

Vallahi ben hiç rahat değilim acilde dün orucumu bile 1 saat gec açtım yoğunluktan ilçe devlet hastaneleri belki bir nebze sakin ama iller öyle değil benimle birlikte başlayan iki arkadaşım stresten panik atak hastası oldu yerleri değişti ben direniyorum hala. Gerçekten sağlık personeli olmak cok zor şimdiye kadar 4 yerde çalıştım içlerinden bir tanesi sakindi geri kalan yerlerde bir sürü sıkıntı yaşadım.
Allah yardımcın olsun
Benim denk geldiklerim o şekildeydi her yer öyle değildir muhakkak

Evet evet var kesinlikle. Ona böyle davrandı ben daha değerli olsam bana yapardı hep bu düşüncelere giriyorumm :KK43:

Eee takmaniza sebep olan şey ne?????? kadınla bir arada olması?? Buna takmak bilinç altinizda aldatilma korkusuna dayanıyor diye düşünüyorum

Eşine güveniyorsan eee sorun ne?
O bayanlar eşinin üstüne mi atlayıp tecevüz edecekler ?
Bu kadar kıskanç olursan evliliğini yıpratırsın.insanlar çalışmak zorunda biliyorsun heralde.nasıl eşinin paraya ihtiyacı var o kadınların da öyle.
Ayrıca eşin sağlıkçıysa nöbetçi bir sürü görevli olmuyor mu hastanede?dr,hemşire ,hasta bakıcı vs .bir kişi değil ki..

Nobeti nasil bisey olarak hayal ediyorsunuz? Hayir biz bi an once eve gidelim diye can atiyoruz da.

Eşine güveniyorsan eee sorun ne?
O bayanlar eşinin üstüne mi atlayıp tecevüz edecekler ?
Bu kadar kıskanç olursan evliliğini yıpratırsın.insanlar çalışmak zorunda biliyorsun heralde.nasıl eşinin paraya ihtiyacı var o kadınların da öyle.
Ayrıca eşin sağlıkçıysa nöbetçi bir sürü görevli olmuyor mu hastanede?dr,hemşire ,hasta bakıcı vs .bir kişi değil ki..
Neden okumadan yorum yapıyorsunuz? Mesajlarda eşimin ambulansta görevli olduğunu belirttim. Sadeve sorunun çalışma arkadaşıyla olmadıgınıda belirttim. Ama çoğunuz o insanlarda çalısıp para kazanıyor neden kıskanıyorsuna getiriyor konuyu. Anlamıyormusunuz sorun bende. Benim düşüncemde. Kendimi düzeltmek zorundayım diyorum yardım alıcam diyorum. Ama hiçbirşey okumadan etmeden direkt bayanlar eşine tecavüz mü edicek. Ya sabır gerçekten bazılarınız yardım amaçlı yorum yapmak yerine yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz

Yaaa Allah askına millet ekmek parası derdin de nobetini sıkıntısız atlatıp eve gitme derdinde siz ne düşünüyorsunuz siz nobette oturup çay kahve içip sohbet ediyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

valla özel hastanelerde baya baya da bu şekilde oluyor . hatta çekirdek çitliyorlar :halay:

Nobeti nasil bisey olarak hayal ediyorsunuz? Hayir biz bi an once eve gidelim diye can atiyoruz da.
Hanımefendi herkese ayrı ayrı söylüyorum sadece işle alakalı bi durum değil. Problem benim problemim bi takıntım bi hastalığım var . Allah aşkına neden sadece o konuda yorum yapıyorsunuz

Merhaba arkadaşlar..
2 yıllık birlikteliğim sonucunda 1 sene önce evlendim.. Eşimle çok şükür bir problemimiz yok maddi sıkıntılarımız var onlarıda iki elden çalışarak halledebiliyoruz. Eşim nöbetli bir işte çalışıyor sağlık personeli ve nöbetleri doğal olarak bazen bayanlarla olabiliyor... Ama ben kafayı yiyorum ne zaman bir nöbeti bayanla denk gelse sanki dünyada tek erkek benim eşimmiş gibi paronayaklarım başlıyor ve eşimide çok sıkıyorum. Güven deseniz güvenim eşime sonsuz fakat ben herkesden kıskanmaya başladım artık. Sanki benden başkasına ilgi göstermesin hep ben hep ben oldum. Lütfen bana bi yardımcı olun bu huyumu törpüleyerek yok edebileyim. Zamanla onuda kendimide yıpratıcam gibi gözüküyor.. fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederiim
Güveniyorum ama kıskanıyorum diye bişey yok. Basbayağı güvenmiyorsunuz. Ve karşınızdaki insan güven sarsacak bişey yapıp bunu haketmediyse emin olun bi gün kaçıp gidecek yanınızdan ve siz ne olduğunu bile anlamayacaksınız (ben öyle yaptım). Bi psikologdan yardım almanızı öneririm eğer eşinizi kaybetme niyetinde değilseniz tabiki.

Back
X