Gelsin,yapsin,etsin..Eşim de gelsin eve demiş.
Arkadaşlar ben dün yaşadığım sorunu yazmıştım. Eşimden evi terketmeme rağlmen 16 gündür haber gelmeyince ben de işe girmem lazımdı ve kıyafetim de kalmamıştı. Diplomamı almaya gittiler. Eşim de gelsin eve demiş. Annem de gel diye beni aradı. Bende gitmedim. Seven insan bu kadar mı gururlu olur bi karısını almaya gelemez mi diye düşündüm. Şimdi yuvamı ben mi bozuyorum diye düşündüm.ama bence ne olursa olsun evi terkettiğinizde gelip bi gönül alması lazımdı. Of düşünmekten bıktım artık. Siz olsanız ne yapardınız ?
O adam gelip kapıma yalvarsa bile gitmezdim şu saatten sonra ki sizi ayağına çağırıyor buArkadaşlar ben dün yaşadığım sorunu yazmıştım. Eşimden evi terketmeme rağlmen 16 gündür haber gelmeyince ben de işe girmem lazımdı ve kıyafetim de kalmamıştı. Diplomamı almaya gittiler. Eşim de gelsin eve demiş. Annem de gel diye beni aradı. Bende gitmedim. Seven insan bu kadar mı gururlu olur bi karısını almaya gelemez mi diye düşündüm. Şimdi yuvamı ben mi bozuyorum diye düşündüm.ama bence ne olursa olsun evi terkettiğinizde gelip bi gönül alması lazımdı. Of düşünmekten bıktım artık. Siz olsanız ne yapardınız ?
Tavırları insani çaresiz bırakıyor değil mi? insan, evine dönebilmesi için birtakim numaralar tavsiye etmeye başlıyor.Madem istiyorsunuz bari mesaj falan atın da yalandan da olsa gelip gönlünüzü almaya çalışsın böylece geri dönmüş olursunuz ne diyeyim artık..
Aynen öyle insan ne diyeceğini bilemiyor artık.Tavırları insani çaresiz bırakıyor değil mi? insan, evine dönebilmesi için birtakim numaralar tavsiye etmeye başlıyor.
Allah bizim kadinlarimiza akil fikir basiret bahsetsin kurban olduğum Allahım.
Of lanet olsun çok haklısın kalbimi yırtıp atıcam ne aptal bi kadın oldum benO adam gelip kapıma yalvarsa bile gitmezdim şu saatten sonra ki sizi ayağına çağırıyor bu
Hala bir beklenti içindesiniz.. Madem istiyorsunuz bari mesaj falan atın da yalandan da olsa gelip gönlünüzü almaya çalışsın böylece geri dönmüş olursunuz ne diyeyim artık..
Evet koydu bana ne yalan söyleyeyim sevdiğini sanmıştım bi Ümit beslemiştimTavırları insani çaresiz bırakıyor değil mi? insan, evine dönebilmesi için birtakim numaralar tavsiye etmeye başlıyor.
Allah bizim kadinlarimiza akil fikir basiret bahsetsin kurban olduğum Allahım.
Sevmeyi bilir misin sennnnnBir ümit mi?
Hangi ümit?
Adam ağzının kenarıyla gelsin bari demiş size
Hemen ne hazırmışsınız ikna olmaya da ümit çıkmış ortaya
Dün de insan gibi yazdık. Yuva filan yok ortada.
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz da şu an içinde bulunduğunuz berbat şeye yuva diyorsunuz.
Bu adamlarla evlenirken kimse de çıkıp demiyor mu bununla evlenilmez.
Adam sizi istese gelip alır, eziyet etmeye öyle devam ederdi. Adam eziyet etmek için sizi ayağına çağırıyor.
Cidden hayret verici. Kilitlenip kalıyorsunuz. Anlatıyoruz anlamıyorsunuz.
Boşanmak için ne bekliyorsunuz? Bu adamla evli kalmak için insanın şuurunu kaybetmiş olmasi lazım.
Ne yaparsa boşanırsınız mesela? Boşanmanız için ne gibi bir doğa üstü olaya sebebiyet vermesi gerekir.
Rica ederiz de yapar madem. Siz de huşu içinde boşanırsıniz
Sevmeyi bilmeyen sensin bence.Sevmeyi bilir misin sennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?