bir ust komsu derdi de benden

MaRaL_

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
22.263
12.552
298
merhabalar
eski ,ses yalitimi çok kotu olan bi binada oturyorum
yukardan her ses geliyor,tabi bizden de gidiyor
ben onlara sikayet etmedim hiç , ev supurmeden tutun çamasir makinesine kapi gicirtisinaçocuklarin kosmasina herseylerini duyyorum , hatta oglum onlar kosunca inadina kosmaya absladi onlarda bizi uyairyor anne diyor 7 yasinda :))
onlar bizden ne duyyor bilmiyorum ama butun gun sanki oturup bizi dinliyolar çocuklkarin en ufak bi hareektinde tak tak vuruyolar uyarmak için sese, ozellikle gupe gunduz olan beni rahatsuz etmeye basladi artik
yani asil derdim onlarin sesi deil bizi uyarmak için tak tak vurmalari

ben uç çocukla bu evde sessiz oturamam bu imkansiz
tasinamamda yeni tasindim daha
gidip konussam ne deyim bilmiyorum

tanimiyorum da tek bildigim arap olduklari ( yurt disindayim )
gecen hafta babam yanima gelmisti , adam babama torunlarin çok ses yapiyor kizin dikkat edebilirmi falan demis , iyi insanlar gibi duruyolar ama çozemedim ki nedir ne deildir

konussam mi sizce, konussam ne diycem, bende sizden ses duyyorum mu deyim

Bence uyarın siz de. Aynı şekilde ben de duyuyorum, birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz canikom diyebilirsiniz. Tabi canikom demeseniz de hoş olabilir
yani evet ben uyarmiyorum diye kendilerini sutden çikma ak aksik saniyor olabilirler
ama inanin kadin sabah 8 buçukda basliuyor mesai gihi oglene kdar butun evi supuruyor durup dilenip bi daha basliyor
koltuk çekiyor evi kirkliyor dun pencermden su dokdu,
suyu ilkd efa gordum sakir sakir dokuldu kaç defa ama haftanin en az uç gunu koltuklari çekip altini supuruyor aksama kadar kadinin isi gucu yok elinde supurge ndolaniyor, okb midir nedir :))
her gun çamasir makinesi çalisiyor bnenim makinem sessiz onunki uçak kaldiriyor mubarek
bo gunde hayrima yag alip çiikicam elime odalrdan birinin kapisi giciridiyor sanki benim evin içind egibi duyyorum

ya ben sopayi elime almaya usenirim , onlarin ayagin altinda kolayn oluyor herhalde vurmasi :)
ama çocuklara soyleyim vursunlar buyuk bi zevkle yaparlar valla :))

eminmisin kiz ise yarayacagina
bu sabah da adam arabamin arkasindaymis son and agoirdum park ederken, eziyordum az kalsin
deli derler bana vallaaaaaa

adamda hep okula geliyor çalismiyor galiba,isi gucu yok bizi dinliyolar resmen

Sopayla vurmak ayıptır bence. Cama su geldiği an uyarmalısınız huy edebilir:)

Karşıdakinin anlama yetisi yoksa sorunluysa kek mek din kardeşi vs diğer ortak pandalar işe yaramıyor
Sorunlu komşu adayına sahibim de((×

tamam yapicam bunu
uzun bi koridor var çcouklari orada kosuyor evim gibi duyyorum , bazen avize sallaniyor
ben fazla mi sessiz kaldim nee
tabi ki sen sessz kaldigin icin suclanma hissiyati yok ust katta. rahatlar. aynen iade et cnm sopayi :))

Sopayla vurmak ayıptır bence. Cama su geldiği an uyarmalısınız huy edebilir:)
iyide bunu onlar gunde 10 kez yapiyor, ayakalriyla vuruyolar ben alt katta oldugum için
e ben ayagimla vuramam ust kata abska nasil vurabilirim

oglen vakdi çocuk kostu diye vurmak ayip deilmi
tamam ses gidiyor biliyorum ama onlardanda geliyor en iyi onlar biliyor bunu , ben çocugu engellyememki kosmasini yada hizli yuurumesini , ozellikle gunduz neden engelleyim

tabi ki sen sessz kaldigin icin suclanma hissiyati yok ust katta. rahatlar. aynen iade et cnm sopayi :))
az once kizima soyledim sopani ahzirla diye :)) çok sveindi
o hep vurmak istiyordu ben izin vermiyordum iade yapalim bakalim bundan sonra nolaack

Onlar terbiyesizler zaten belli yani :)

Onlar terbiyesizler zaten belli yani :)
sende onlardan olma diyorsun :)
kibarlik sokecegini sanmiyorum ki,3 ay dir ben bisey demiyorum onlara

pazar gunu su dokuldugunu gordum mesela , ilk defa godum bilmiyorum baska dokdumu
yine dokerse napicam
temiz su dikulmez buyuk ihtimalle pis tir de ..

Yukarıdakinin aşağıdakinden şikayetçi olmasını da ilk defa duyuyorum.Tak tak vurmak falan ergence hareketler bunlar

Tepkileri kendi seslerini duymadiklarindandir o düsünse zaten cok sesiniz geliyor bizimde sesimiz geliyordur diyip nazikçe konusurdu zaten gidip desen anlar mi bi de o var en iyisi sizin sesinizde cok asiri geliyor rahatsiz oluyoruz ama aptda normal ses yalitimi yok ev sahipleriyle konusup ses yalitimi istiyelim deyin en azindan yoksa ne kadar cabalasam ses gelmesin diye illaki geliyor diyin imkan varsa bu konuda tabi yapilacak gibiyse.

Nasil engelleyemezsiniz cocugun kosmasini?

Alt katta oturanin cani çıksın yani oyle mi?

Şayet komsunuzun gurultusune tepki olarak oyle yazmadiysaniz,Komşunuzla denksiniz şu an benim icin,apartmanda yasamanin kurallarini bilmeyen herkes siz ve komsunuz gibi birbirlerini bulurlar insallah da komsuya gurultu gitmesin diye cabalayanlar evlerinde huzurlu yasarlar.

yok ses yalitimi imkansiz
tasinacaklarmis ev bekliyolarmis , yani bizden oncede yeterince rahatsizlkrdi sesten, usttdekindne herhalde ben en alt kattayim çunku

tepkilerine gore bizim ses ten yatakdan firliyolar galiba bende anlamadim
az samimiyet olsa çouklari birakip yukari çikip dinliycem nasil bir ses gidiyor :)

tasindigim ilk gun adam bana gayet nazikçe , bizden ses gelebilir kusura bakmayin ses yalitimi iyi deil, biz tainicaz idare edin falan dedi , bende bu yuzdne galiba sessiz kaldim onlardan gelen seslere
simdi olay sabah aksam bizden ses gidiyor diye onlarin tepinmesine döndü bir anlasam ansil insanlar ona gore davranicam ama çozemdim ki

hanim efendi ben en alt kattayim altimda kimse yokki niye bilip bilmeden saldiriyorsunuz
elimden geleni yapiyorum zaten benn, çocuklari her fuirsatta uyairyorum uyarinca duuruyolar ama yine basliyoalr,iki yasindaki çocugu napabilirim baglayimmi ?

aksam da bi saytten sonra kucagimda tutuyorum film fln açiyorum ses yapmasin, diye ben yeterince ozen gosterdigimi dusunuyorum
bundan otesini isteyen daha kaliteli evler var evi yiksaniz ses gitmez kirasida iki kati orada oturur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…