yani evet ben uyarmiyorum diye kendilerini sutden çikma ak aksik saniyor olabilirlerBence uyarın siz de. Aynı şekilde ben de duyuyorum, birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz canikom diyebilirsiniz. Tabi canikom demeseniz de hoş olabilir
tamam yapicam bunuonlardan ses gelince siz de sopayla tak tak vurun
eminmisin kiz ise yarayacaginaBir gün kek yap olduğu gibi kap götür müsaitmisiniz diye sor önce tabi al çocukları da çık 2 ağla sonra Müslüman din kardeşiyiz idare ediver bacııımmm de in aşağıya
Bir daha vurduklarında oralı olma bebeleri görsün sevsinler sevdir kendini azıcık
Sopayla vurmak ayıptır bence. Cama su geldiği an uyarmalısınız huy edebilir:)yani evet ben uyarmiyorum diye kendilerini sutden çikma ak aksik saniyor olabilirler
ama inanin kadin sabah 8 buçukda basliuyor mesai gihi oglene kdar butun evi supuruyor durup dilenip bi daha basliyor
koltuk çekiyor evi kirkliyor dun pencermden su dokdu,
suyu ilkd efa gordum sakir sakir dokuldu kaç defa ama haftanin en az uç gunu koltuklari çekip altini supuruyor aksama kadar kadinin isi gucu yok elinde supurge ndolaniyor, okb midir nedir :))
her gun çamasir makinesi çalisiyor bnenim makinem sessiz onunki uçak kaldiriyor mubarek
bo gunde hayrima yag alip çiikicam elime odalrdan birinin kapisi giciridiyor sanki benim evin içind egibi duyyorum
ya ben sopayi elime almaya usenirim , onlarin ayagin altinda kolayn oluyor herhalde vurmasi :)
ama çocuklara soyleyim vursunlar buyuk bi zevkle yaparlar valla :))
Karşıdakinin anlama yetisi yoksa sorunluysa kek mek din kardeşi vs diğer ortak pandalar işe yaramıyorBir gün kek yap olduğu gibi kap götür müsaitmisiniz diye sor önce tabi al çocukları da çık 2 ağla sonra Müslüman din kardeşiyiz idare ediver bacııımmm de in aşağıya
Bir daha vurduklarında oralı olma bebeleri görsün sevsinler sevdir kendini azıcık
tabi ki sen sessz kaldigin icin suclanma hissiyati yok ust katta. rahatlar. aynen iade et cnm sopayi :))tamam yapicam bunu
uzun bi koridor var çcouklari orada kosuyor evim gibi duyyorum , bazen avize sallaniyor
ben fazla mi sessiz kaldim nee
iyide bunu onlar gunde 10 kez yapiyor, ayakalriyla vuruyolar ben alt katta oldugum içinSopayla vurmak ayıptır bence. Cama su geldiği an uyarmalısınız huy edebilir:)
az once kizima soyledim sopani ahzirla diye :)) çok sveinditabi ki sen sessz kaldigin icin suclanma hissiyati yok ust katta. rahatlar. aynen iade et cnm sopayi :))
Onlar terbiyesizler zaten belli yani :)iyide bunu onlar gunde 10 kez yapiyor, ayakalriyla vuruyolar ben alt katta oldugum için
e ben ayagimla vuramam ust kata abska nasil vurabilirim
oglen vakdi çocuk kostu diye vurmak ayip deilmi
tamam ses gidiyor biliyorum ama onlardanda geliyor en iyi onlar biliyor bunu , ben çocugu engellyememki kosmasini yada hizli yuurumesini , ozellikle gunduz neden engelleyim
sende onlardan olma diyorsun :)Onlar terbiyesizler zaten belli yani :)
iyide bunu onlar gunde 10 kez yapiyor, ayakalriyla vuruyolar ben alt katta oldugum için
e ben ayagimla vuramam ust kata abska nasil vurabilirim
oglen vakdi çocuk kostu diye vurmak ayip deilmi
tamam ses gidiyor biliyorum ama onlardanda geliyor en iyi onlar biliyor bunu , ben çocugu engellyememki kosmasini yada hizli yuurumesini , ozellikle gunduz neden engelleyim
yok ses yalitimi imkansizTepkileri kendi seslerini duymadiklarindandir o düsünse zaten cok sesiniz geliyor bizimde sesimiz geliyordur diyip nazikçe konusurdu zaten gidip desen anlar mi bi de o var en iyisi sizin sesinizde cok asiri geliyor rahatsiz oluyoruz ama aptda normal ses yalitimi yok ev sahipleriyle konusup ses yalitimi istiyelim deyin en azindan yoksa ne kadar cabalasam ses gelmesin diye illaki geliyor diyin imkan varsa bu konuda tabi yapilacak gibiyse.
hanim efendi ben en alt kattayim altimda kimse yokki niye bilip bilmeden saldiriyorsunuzNasil engelleyemezsiniz cocugun kosmasini?
Alt katta oturanin cani çıksın yani oyle mi?
Şayet komsunuzun gurultusune tepki olarak oyle yazmadiysaniz,Komşunuzla denksiniz şu an benim icin,apartmanda yasamanin kurallarini bilmeyen herkes siz ve komsunuz gibi birbirlerini bulurlar insallah da komsuya gurultu gitmesin diye cabalayanlar evlerinde huzurlu yasarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?