genç oglu var o mu yapiyorki :) ergence dediniz ya :)Yukarıdakinin aşağıdakinden şikayetçi olmasını da ilk defa duyuyorum.Tak tak vurmak falan ergence hareketler bunlar
Ya odur ya da anası da ergenlikten çıkamamıştır :)genç oglu var o mu yapiyorki :) ergence dediniz ya :)
bi keresinde yukari çikmak zorunda kaldim bisey içinYa odur ya da anası da ergenlikten çıkamamıştır :)
Bende ayni sekilde rahatsizim de. Sizin cocuklarinda ses duyunca kostugunu soyle.merhabalar
eski ,ses yalitimi çok kotu olan bi binada oturyorum
yukardan her ses geliyor,tabi bizden de gidiyor
ben onlara sikayet etmedim hiç , ev supurmeden tutun çamasir makinesine kapi gicirtisinaçocuklarin kosmasina herseylerini duyyorum , hatta oglum onlar kosunca inadina kosmaya absladi onlarda bizi uyairyor anne diyor 7 yasinda :))
onlar bizden ne duyyor bilmiyorum ama butun gun sanki oturup bizi dinliyolar çocuklkarin en ufak bi hareektinde tak tak vuruyolar uyarmak için sese, ozellikle gupe gunduz olan beni rahatsuz etmeye basladi artik
yani asil derdim onlarin sesi deil bizi uyarmak için tak tak vurmalari
ben uç çocukla bu evde sessiz oturamam bu imkansiz
tasinamamda yeni tasindim daha
gidip konussam ne deyim bilmiyorum
tanimiyorum da tek bildigim arap olduklari ( yurt disindayim )
gecen hafta babam yanima gelmisti , adam babama torunlarin çok ses yapiyor kizin dikkat edebilirmi falan demis , iyi insanlar gibi duruyolar ama çozemedim ki nedir ne deildir
konussam mi sizce, konussam ne diycem, bende sizden ses duyyorum mu deyim
Denesin belki onlarınki anlarKarşıdakinin anlama yetisi yoksa sorunluysa kek mek din kardeşi vs diğer ortak pandalar işe yaramıyor
Sorunlu komşu adayına sahibim de((×
Kız bir dene işte olmazsa başka yol denerizeminmisin kiz ise yarayacagina
bu sabah da adam arabamin arkasindaymis son and agoirdum park ederken, eziyordum az kalsin
deli derler bana vallaaaaaa
adamda hep okula geliyor çalismiyor galiba,isi gucu yok bizi dinliyolar resmen
Siz yukardakini sikayet etmiyorsuniz ddiye asagidakiler sizin gurultunuzde yasayacak degiller. ayni sekilde benim ust katimda oturan var cildiriyorum. onlarida anlamak lazim. kimse kimsenin sesiyle gurultusuyle yasamak zorunda degil. siz katlaniyorsuniz diye onlardanda bunu bekleyezsiniz.tamam yapicam bunu
uzun bi koridor var çcouklari orada kosuyor evim gibi duyyorum , bazen avize sallaniyor
ben fazla mi sessiz kaldim nee
valla bu milletin kotusu çok çirkef oluyor dini mini dinlemezdeDenesin belki onlarınki anlar
Ama anlamıyorsa yapacak bişey yok
yanlis bi anlasilma var konumu iyi okumadiniz galibaSiz yukardakini sikayet etmiyorsuniz ddiye asagidakiler sizin gurultunuzde yasayacak degiller. ayni sekilde benim ust katimda oturan var cildiriyorum. onlarida anlamak lazim. kimse kimsenin sesiyle gurultusuyle yasamak zorunda degil. siz katlaniyorsuniz diye onlardanda bunu bekleyezsiniz.
yok oyle buyjk bi ses gelmedi yada ben alismisim yadirgamiyorumcnm var mi gelisme ustten. sopalar vuruldumu:)
hic gerek kalmasa keske ama herkesin anladigi bir dil varyok oyle buyjk bi ses gelmedi yada ben alismisim yadirgamiyorum
yarin illaki ses yapar onlar, çocuklara soyledim ya onlar affetmezler :))
biliyorum o yuzden bulasmak istemedim bugune kadar ,gCanım ben fasist değişim ama asla bir Arap ile anlaşamazsın zaten anlayışlı insan olsa duvara vurmazdı susun diye gelir söylerdi ayrıca Müslümanlık veya din kardeşliği gibi kavramlardan da anlayacağını sanmıyorum ama istersen dene son çare çirkefliğe vurmak kaldı olayı
Bence konuşursan her seferinde sana bu muhabbeti açacak çocuklar sussun diye bumlar da böyle maalesef kendi yaptıkları normal milletin yaptıkları göze batar garip bir huy var ben hiç muhatap olmuyorum ki yüz bulup söylemesinlerbiliyorum o yuzden bulasmak istemedim bugune kadar ,g
15 yildir o milletle beraber yasiyirum aslinda her millet oyledir iyisi iyi kotusu kotu ama bunlarin kotusu baska bi çirkef sanki demi
karisi yine selam veriyor adam selam da vermiyor ilk zamanlar verirdi
kustu bize herhalde diyorum esime
yapma yaBence konuşursan her seferinde sana bu muhabbeti açacak çocuklar sussun diye bumlar da böyle maalesef kendi yaptıkları normal milletin yaptıkları göze batar garip bir huy var ben hiç muhatap olmuyorum ki yüz bulup söylemesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?