bir ust komsu derdi de benden

Fazla muhattap olma tasinacaklarsa kesin .Adam uyarmis sizi ama diğer ev halki anlayissiz demek ki bacim yapacak birsey yok ya konusun ya oklavayla yukariya vurmaya devam edin :) küçük uyariyida esine esin yaparsa adama daha iyi olur madem uyariyi ilk adam yapti .

burası apartman memnun değilseniz müstakil ev tutun kardeşim ,de bi daha uyarırlarsa...

Ya odur ya da anası da ergenlikten çıkamamıştır :)
bi keresinde yukari çikmak zorunda kaldim bisey için
kapinin onunde durunca içerden gelen sesten kiyamet kopuyor sanirsiniz,herkes bagirp çagiriyordu :)
kekse turk olsaydi, tencere dibin kara seninki benden kara diye not nirakirdim kaapsiina :))))
ama ben bunu nasil çevirem simdi mis gibim atasozu çevrilmezki :)))))))))

Bende ayni sekilde rahatsizim de. Sizin cocuklarinda ses duyunca kostugunu soyle.

eminmisin kiz ise yarayacagina
bu sabah da adam arabamin arkasindaymis son and agoirdum park ederken, eziyordum az kalsin
deli derler bana vallaaaaaa

adamda hep okula geliyor çalismiyor galiba,isi gucu yok bizi dinliyolar resmen
Kız bir dene işte olmazsa başka yol deneriz

tamam yapicam bunu
uzun bi koridor var çcouklari orada kosuyor evim gibi duyyorum , bazen avize sallaniyor
ben fazla mi sessiz kaldim nee
Siz yukardakini sikayet etmiyorsuniz ddiye asagidakiler sizin gurultunuzde yasayacak degiller. ayni sekilde benim ust katimda oturan var cildiriyorum. onlarida anlamak lazim. kimse kimsenin sesiyle gurultusuyle yasamak zorunda degil. siz katlaniyorsuniz diye onlardanda bunu bekleyezsiniz.

cnm var mi gelisme ustten. sopalar vuruldumu:)

Denesin belki onlarınki anlar
Ama anlamıyorsa yapacak bişey yok
valla bu milletin kotusu çok çirkef oluyor dini mini dinlemezde
ne biliyim
kocasida hep evde kadinin bi gozetlemem lazim eve giris çikis saatlerini
ama aglama isi olmaz ya, sadece kek yapip beyaz bayrak çekebilirim :))

yanlis bi anlasilma var konumu iyi okumadiniz galiba
yukardaki benden sikayetçi, ben zemin kattayim altimda kimse yok sikayet edecek
onlarda bende ses yapiyoruz daha dogrusu bina kotu kapi açilsa ses geliyor
yukardaki sikayet ediyor gunduz vakdi bile

yok oyle buyjk bi ses gelmedi yada ben alismisim yadirgamiyorum
yarin illaki ses yapar onlar, çocuklara soyledim ya onlar affetmezler :))
hic gerek kalmasa keske ama herkesin anladigi bir dil var

Merhaba bence ilk basta sopayla vurmayin. Yukari cikin ve guzelce anlatin durumu. Sizinde kapi gicirtisina süpürgesine kadar duydugunuzu camdan su attigindan rahatsiz oldugunuzu falan. Sizde onlardan rahatsiz oldugunuzu ama idare ettiginizi bilsinler. Sonra yine vurmaya devam ederseler sizde artik her duydugunuz seste vurun. Cünkü basta türlü anlamazlar

Canım ben fasist değişim ama asla bir Arap ile anlaşamazsın zaten anlayışlı insan olsa duvara vurmazdı susun diye gelir söylerdi ayrıca Müslümanlık veya din kardeşliği gibi kavramlardan da anlayacağını sanmıyorum ama istersen dene son çare çirkefliğe vurmak kaldı olayı

biliyorum o yuzden bulasmak istemedim bugune kadar ,g
15 yildir o milletle beraber yasiyirum aslinda her millet oyledir iyisi iyi kotusu kotu ama bunlarin kotusu baska bi çirkef sanki demi

karisi yine selam veriyor adam selam da vermiyor ilk zamanlar verirdi
kustu bize herhalde diyorum esime

Bence konuşursan her seferinde sana bu muhabbeti açacak çocuklar sussun diye bumlar da böyle maalesef kendi yaptıkları normal milletin yaptıkları göze batar garip bir huy var ben hiç muhatap olmuyorum ki yüz bulup söylemesinler

yapma ya
daha once hiç sorunum olmmamisti, oturdugum ev yeni binaydi ses geçmiuyordu
ama park da fln goruyorum yapacagin en son sey onlara bulasmak olmali aslinda
kendi kendilerine bile anlasamiyolarki bizle anlassinlar :))

arap bi arkadasim var ona da bir soruyum bakalim

Ilk oturdugum daire aklima geldi. Tipa tip ayniydi ama bizdeki fark biz sessizdik onlar cok sesliydi. Bir kac defa sikayette etsek bir süre sonra yine ayniydi. Bende yurtdisindayim ama komsum türktü. 4 sene orda oturduktan sonra tasindik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…