- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Maksat komşuluk ölmesinÇakallllll
Mesela ben ust kattakine dayanilmaz noktaya geldiginde uyariyorum. olay supurme degil ben ondan rahatsiz olmuyorum artik. gece 4 e kadar uyumayip cok ses yapmalari benim bebegim var gece uyaniyoruz surekli sayelerinde ve birde yuksek ses muzik dinliyorlar bizde evde esimle ders calisiyoruz. ciktim uyardim aldiim cevap misafiri gelmis cani dinlemek istemis. eminim bizim evede dinletmek istememistir. sesi o kadar acmayin evinizde dinleyin dedim indim. cunku gelen hafif ses degil ses sonda temizlik yapiliyor bina olarak dinliuoruz. yani demem o ki bu uyardigim komsum gelse bana uyarmalardan rahatszi oldugunu soylese tepkim sert olur. yada bende sizi uyarmiyorum derse uyarsaydin kardesim derim. ama sizin olayinizda alta ses pek gitmez. sizde vurursunuz yukardan ses yaptiklrinda her seste uyariya gidersizniz bir sure onlara anlar daha az yaparlr. gurultu yaptiklrinda cocuklari tepindirin tepelerinde anlarlar.sese o kdr hassas olsalar kednileri deyapmazlar sanki :)
anlamadim supurme gerekcesiyle mi diyorsunuz yerim diyorsunuz :)
kadin evini supuruyor ona bisey yapamaz ama o bizden her dakka sikayet ettigi için karsi atagi geçmek için kullandiigim cumleleer arasina sokabilirim :)))
Hatalarinin farkina mi vardilar bilmiyorum bir daha hic sikayet etmediler. Ben de bir sey demedim o yuzden. Ama hep mesafeliyim. Tasindim. Yeni komsum da seker gibi. Istediginiz gibi gurultu yapin bebekle rahat edin, kendinizi kisitlamayin dedi.ee sonraki seslerde sen naptin :)
ses var diye gidince nolacakki anca yuz goz oalcaksin biz gittik diye susmazlarki
valla artik yukardakilerin vurmasini kale almiyorum o kadr çok yaoiyoalrki bagisiklik kazandim galiba
ama tabi sinir oluyorum o baska :)
sabah kosuyoalrdi bi sopa aliyim elime diyene kadar durdularSiz de aynisini yapin.
Eminim siz onlardan daha fazla gurultu duyuyorsunuzdur cunku alt katta olan sizsiniz.
of tam bi kabus gibi sizin komsuda hafta sonu bende duyyiorum muzik ama nerden geliyor bilmiyorumMesela ben ust kattakine dayanilmaz noktaya geldiginde uyariyorum. olay supurme degil ben ondan rahatsiz olmuyorum artik. gece 4 e kadar uyumayip cok ses yapmalari benim bebegim var gece uyaniyoruz surekli sayelerinde ve birde yuksek ses muzik dinliyorlar bizde evde esimle ders calisiyoruz. ciktim uyardim aldiim cevap misafiri gelmis cani dinlemek istemis. eminim bizim evede dinletmek istememistir. sesi o kadar acmayin evinizde dinleyin dedim indim. cunku gelen hafif ses degil ses sonda temizlik yapiliyor bina olarak dinliuoruz. yani demem o ki bu uyardigim komsum gelse bana uyarmalardan rahatszi oldugunu soylese tepkim sert olur. yada bende sizi uyarmiyorum derse uyarsaydin kardesim derim. ama sizin olayinizda alta ses pek gitmez. sizde vurursunuz yukardan ses yaptiklrinda her seste uyariya gidersizniz bir sure onlara anlar daha az yaparlr. gurultu yaptiklrinda cocuklari tepindirin tepelerinde anlarlar.
Sopayi hazirda beklet canim basladiklari gibi vursabah kosuyoalrdi bi sopa aliyim elime diyene kadar durdular
ben sopa isinide becermiyorum galiba:)
tamamm :)Sopayi hazirda beklet canim basladiklari gibi vur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?