bir ust komsu derdi de benden

Siz de aynisini yapin.
Eminim siz onlardan daha fazla gurultu duyuyorsunuzdur cunku alt katta olan sizsiniz.

Mesela ben ust kattakine dayanilmaz noktaya geldiginde uyariyorum. olay supurme degil ben ondan rahatsiz olmuyorum artik. gece 4 e kadar uyumayip cok ses yapmalari benim bebegim var gece uyaniyoruz surekli sayelerinde ve birde yuksek ses muzik dinliyorlar bizde evde esimle ders calisiyoruz. ciktim uyardim aldiim cevap misafiri gelmis cani dinlemek istemis. eminim bizim evede dinletmek istememistir. sesi o kadar acmayin evinizde dinleyin dedim indim. cunku gelen hafif ses degil ses sonda temizlik yapiliyor bina olarak dinliuoruz. yani demem o ki bu uyardigim komsum gelse bana uyarmalardan rahatszi oldugunu soylese tepkim sert olur. yada bende sizi uyarmiyorum derse uyarsaydin kardesim derim. ama sizin olayinizda alta ses pek gitmez. sizde vurursunuz yukardan ses yaptiklrinda her seste uyariya gidersizniz bir sure onlara anlar daha az yaparlr. gurultu yaptiklrinda cocuklari tepindirin tepelerinde anlarlar.

Hatalarinin farkina mi vardilar bilmiyorum bir daha hic sikayet etmediler. Ben de bir sey demedim o yuzden. Ama hep mesafeliyim. Tasindim. Yeni komsum da seker gibi. Istediginiz gibi gurultu yapin bebekle rahat edin, kendinizi kisitlamayin dedi.

of tam bi kabus gibi sizin komsuda hafta sonu bende duyyiorum muzik ama nerden geliyor bilmiyorum
muzik açmayiz biz hiç;zaten çocuklar hafta içi 9 hafta sonu 10 uyyurlar dedgm gibi
gece sadece çamasir bulaisk makinem çalisir ama sessizdir makinelerim benim akillidr :)))
aslinda biz alt ta olunca onlarin tepesinde tepinmis olmuyoruz ama oyle tepki aliyorum çozemedim olayda bu zaten :)

burada alt kattan sikayetçi olan b i yorumda gelmediki yorum yapip fikrini soylese :))

Araplarla komşu olmak kabus gibi geliyor kulağıma. Allah göstermesin. Tamam hepsi aynı değildir de, yine de görgü olarak çok geri kalmış bir millet. Camlardan sular dökmeler filan... siz de onların verdiği rahatsızlık için şikayet edin bence. Kendilerini ak kaşık sanıyor olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…