bir ust komsu derdi de benden

Araplar genel olarak gurultulu insanlar. Kendi gurultuleri arasindan sizi duymalari ilginc.

Araplar genel olarak gurultulu insanlar. Kendi gurultuleri arasindan sizi duymalari ilginc.
çokk ilginç hemde
gunun hiç bir saatini kaçirmiyolar
sanki birer birer nobet tutuyolar , ses geldimi aninda vurulsun diye
cesaret bulup konusursam ne diycekler çok merak ediyorum :)

bugun oglen onlarin çocuk kosmaya basladi , o kosunca benimki kostu anne bende yapicam aynisini diye
her zman duruduryordum bu sefer birsey demedim beraber bi iki tur atip birakdilar koridorda :)))))))))

Ilk oturdugum daire aklima geldi. Tipa tip ayniydi ama bizdeki fark biz sessizdik onlar cok sesliydi. Bir kac defa sikayette etsek bir süre sonra yine ayniydi. Bende yurtdisindayim ama komsum türktü. 4 sene orda oturduktan sonra tasindik.
senin çocuk çocugun varmiydi canim
çok zor çocuklarla sessiz olmak, zaten ben onlardan bunu istemiyorum
bu binaya okul a çok yakin diye tasindim çcouklar için, pisman da deilim ama bu gidisle olabilirim
kolay kolay çikamamda begenemeyen gidecek artik yapcak hiç biseyim yok maalsef
4 oda bir salon burasi yani en az 3 çocugu olanlar geliyor :) uç çocukla sessiz olana ben madalya takicam valla
onlardan sessiz olmasini deil kendileirni benim yerime koyup oyle davranmalrini istiyorum bide bunu aynen soylesem iyi olucak

zaaten vurmakdan baska bisey yapamazlar, polise gidip oglen vakdi çocuk oynadi kostu mu diyecekler yada ev sahibine :)

Ilk oturdugum daire aklima geldi. Tipa tip ayniydi ama bizdeki fark biz sessizdik onlar cok sesliydi. Bir kac defa sikayette etsek bir süre sonra yine ayniydi. Bende yurtdisindayim ama komsum türktü. 4 sene orda oturduktan sonra tasindik.
sen mi ustdeydin onlarmi
asagidan yukari nasil bir ses gidyor onu merak ediyorum

sen mi ustdeydin onlarmi
asagidan yukari nasil bir ses gidyor onu merak ediyorum

Benim bir cocugum var ve gün icinde baya sesli cocuk yani. Komsularim issiz gücsüz hergün evine misafir gelir gecelere kadar ses yapan insanlardi. Biz alttaydik onlar üstümüzde. Bizde gürültü özellikle aksamdan sonra baslardi.

okul saatleri malum ses olmuyor pek de hafta sonu co$mu$ oluyoruz galiba
oy bide tatilller geliyor bak sen cumbu$e simdi :))

aksam 9 da yatiyolar benim cçouklar hafta içi, kuçugude kucagimda oyaliyorum uyyana kdr
elimden geleni yaptigimi saniyorum valla ne biliyim

su an benimkiler uyudu sadece klvye sesim var benim kinusmuyorum bile e$im i$te
yukkarda evde yuuryolarn kapi açip kapiyolar herseyi duyyorum
az kulak versem dedikoduculuk bile yaparim ama arapça konuusuyoalr anlamiuorumki
mutfakda bi çocuk aglatiyolar artik ne istiyorda vermiyoalrsa o çocuk bi saat agliyor orda :))
hatta gecen hafta odalr ful inliyordu kadinin sesinden ama arapçyada benzemiyor du konusmasi bu sefer italyanca gibi biseydi sankiikavga ediyorduu

"El ene uhibbukum"
deyin onlarda sizi sevsin
Şaka bi yana,
Gerçekten zor iş komşu olayı . .

Siz onlarin altinda kaliyorsunuz anladigim kadari ile Allah askina onlara sizden ne kadar ses gelecekki? Baya bir hödükler herhalde sizde onlara diyin seslisiniz diye böyle sey mi olur. Siz sustukca tepenize binmeye calisiyorlar

Siz onlarin altinda kaliyorsunuz anladigim kadari ile Allah askina onlara sizden ne kadar ses gelecekki? Baya bir hödükler herhalde sizde onlara diyin seslisiniz diye böyle sey mi olur. Siz sustukca tepenize binmeye calisiyorlar
evet biz zemin katiz
belkide geç kaldim çokdan tepeme bindiler haberim yok

Yanlis okumusum gercekten. sese ne derece hassaslar bilemiyorum ama ben ust kattakinden fenalik gecirmistim gece 4 e kadar hic ses bitmiyordu. gunduz idare edilebilir diye dusunuyorum. ben oyle yapiyorum. sizinki yine gunduz temizlik yapiyormus benim komsu aksam 8 de yapardi supurme islerini.. kac kere uyardim bende. benim acimdan dusundum olayi. Birde alt kattan cok ses gelmez oda bir gercek. Benim alt katta yasayanlardan hic ses gelmez.. sizin ses duzeyini bilmiyorum ama benim komsu bana sizin gerekcenizle gelse kapida onu yerim o derece. bu arada bende cigirindan cikip bir kez ust kat tavanina vileda sapiyla vurmustum. nacizane kendi bakis acimi ilettim size..

Iki cocuklu ama bol gurultulu bir komsum vardi. Hem de gece gunduz ayrimi olmaksizin. Ama apartman hayati sonucta idare edeyim kimseyi kirmayayim diye hic ses cikartmadim. Sonuc: bir gun misafirim gelmisti cocuklu. Cok ses yapiyorsunuz diye sikayete gelmisti.

bence öncelikle kibar bir şekilde tanışıp konuşmayı dene.ya sen gidersin 10 dk ya da bir kahveye falan çağır.belkide ısınır kaynaşırsınız.o zaman emin ol ne senin sesin onları rahatsız eder ne de onlarınki seni...

sese o kdr hassas olsalar kednileri deyapmazlar sanki :)
anlamadim supurme gerekcesiyle mi diyorsunuz yerim diyorsunuz :)
kadin evini supuruyor ona bisey yapamaz ama o bizden her dakka sikayet ettigi için karsi atagi geçmek için kullandiigim cumleleer arasina sokabilirim :)))

ee sonraki seslerde sen naptin :)
ses var diye gidince nolacakki anca yuz goz oalcaksin biz gittik diye susmazlarki
valla artik yukardakilerin vurmasini kale almiyorum o kadr çok yaoiyoalrki bagisiklik kazandim galiba
ama tabi sinir oluyorum o baska :)

gidip tanismak risk li iste
ya dediginiz gibi idare ederler benim yptigim gibi yada hepten ipler kopar
50% GALIBA riskim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…