çokk ilginç hemdeAraplar genel olarak gurultulu insanlar. Kendi gurultuleri arasindan sizi duymalari ilginc.
senin çocuk çocugun varmiydi canimIlk oturdugum daire aklima geldi. Tipa tip ayniydi ama bizdeki fark biz sessizdik onlar cok sesliydi. Bir kac defa sikayette etsek bir süre sonra yine ayniydi. Bende yurtdisindayim ama komsum türktü. 4 sene orda oturduktan sonra tasindik.
sen mi ustdeydin onlarmiIlk oturdugum daire aklima geldi. Tipa tip ayniydi ama bizdeki fark biz sessizdik onlar cok sesliydi. Bir kac defa sikayette etsek bir süre sonra yine ayniydi. Bende yurtdisindayim ama komsum türktü. 4 sene orda oturduktan sonra tasindik.
sen mi ustdeydin onlarmi
asagidan yukari nasil bir ses gidyor onu merak ediyorum
okul saatleri malum ses olmuyor pek de hafta sonu co$mu$ oluyoruz galibaBenim bir cocugum var ve gün icinde baya sesli cocuk yani. Komsularim issiz gücsüz hergün evine misafir gelir gecelere kadar ses yapan insanlardi. Biz alttaydik onlar üstümüzde. Bizde gürültü özellikle aksamdan sonra baslardi.
ne demek o :)"El ene uhibbukum"
deyin onlarda sizi sevsin
Şaka bi yana,
Gerçekten zor iş komşu olayı . .
ne demek o :)
kotu bisey deil demi :)))
haaSeni seviyorum :)
haa
aman yok ben kimseyi sevmek istemiyorum :))
Bir gün kek yap olduğu gibi kap götür müsaitmisiniz diye sor önce tabi al çocukları da çık 2 ağla sonra Müslüman din kardeşiyiz idare ediver bacııımmm de in aşağıya
Bir daha vurduklarında oralı olma bebeleri görsün sevsinler sevdir kendini azıcık
evet biz zemin katizSiz onlarin altinda kaliyorsunuz anladigim kadari ile Allah askina onlara sizden ne kadar ses gelecekki? Baya bir hödükler herhalde sizde onlara diyin seslisiniz diye böyle sey mi olur. Siz sustukca tepenize binmeye calisiyorlar
Yanlis okumusum gercekten. sese ne derece hassaslar bilemiyorum ama ben ust kattakinden fenalik gecirmistim gece 4 e kadar hic ses bitmiyordu. gunduz idare edilebilir diye dusunuyorum. ben oyle yapiyorum. sizinki yine gunduz temizlik yapiyormus benim komsu aksam 8 de yapardi supurme islerini.. kac kere uyardim bende. benim acimdan dusundum olayi. Birde alt kattan cok ses gelmez oda bir gercek. Benim alt katta yasayanlardan hic ses gelmez.. sizin ses duzeyini bilmiyorum ama benim komsu bana sizin gerekcenizle gelse kapida onu yerim o derece. bu arada bende cigirindan cikip bir kez ust kat tavanina vileda sapiyla vurmustum. nacizane kendi bakis acimi ilettim size..yanlis bi anlasilma var konumu iyi okumadiniz galiba
yukardaki benden sikayetçi, ben zemin kattayim altimda kimse yok sikayet edecek
onlarda bende ses yapiyoruz daha dogrusu bina kotu kapi açilsa ses geliyor
yukardaki sikayet ediyor gunduz vakdi bile
sese o kdr hassas olsalar kednileri deyapmazlar sanki :)Yanlis okumusum gercekten. sese ne derece hassaslar bilemiyorum ama ben ust kattakinden fenalik gecirmistim gece 4 e kadar hic ses bitmiyordu. gunduz idare edilebilir diye dusunuyorum. ben oyle yapiyorum. sizinki yine gunduz temizlik yapiyormus benim komsu aksam 8 de yapardi supurme islerini.. kac kere uyardim bende. benim acimdan dusundum olayi. Birde alt kattan cok ses gelmez oda bir gercek. Benim alt katta yasayanlardan hic ses gelmez.. sizin ses duzeyini bilmiyorum ama benim komsu bana sizin gerekcenizle gelse kapida onu yerim o derece. bu arada bende cigirindan cikip bir kez ust kat tavanina vileda sapiyla vurmustum. nacizane kendi bakis acimi ilettim size..
ee sonraki seslerde sen naptin :)Iki cocuklu ama bol gurultulu bir komsum vardi. Hem de gece gunduz ayrimi olmaksizin. Ama apartman hayati sonucta idare edeyim kimseyi kirmayayim diye hic ses cikartmadim. Sonuc: bir gun misafirim gelmisti cocuklu. Cok ses yapiyorsunuz diye sikayete gelmisti.
gidip tanismak risk li istebence öncelikle kibar bir şekilde tanışıp konuşmayı dene.ya sen gidersin 10 dk ya da bir kahveye falan çağır.belkide ısınır kaynaşırsınız.o zaman emin ol ne senin sesin onları rahatsız eder ne de onlarınki seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?