yelsem sabrın sonu selamet... Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 1.173 795 323 30 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.521 semazensky .!.: Bu mübarek günde sizin için duamı okudum. İnşallah Allahım kabul eder. Genişletmek için tıkla... amin canım hepizin inş seninde olsun inş bende okudum sizin için
semazensky .!.: Bu mübarek günde sizin için duamı okudum. İnşallah Allahım kabul eder. Genişletmek için tıkla... amin canım hepizin inş seninde olsun inş bende okudum sizin için
O Ozzgeee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2008 11.403 12.732 498 31 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.522 yelsem .!.: amin canım hepizin inş seninde olsun inş bende okudum sizin için Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum rabbim kabul etsin
yelsem .!.: amin canım hepizin inş seninde olsun inş bende okudum sizin için Genişletmek için tıkla... Sizin icin okudum rabbim kabul etsin
yelsem sabrın sonu selamet... Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 1.173 795 323 31 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.523 Ozzgeee .!.: Sizin icin okudum rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... amin saolun bende sizin için okudum
Ozzgeee .!.: Sizin icin okudum rabbim kabul etsin Genişletmek için tıkla... amin saolun bende sizin için okudum
ebruli-- Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2014 1.376 1.101 83 31 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.524 Senin için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşaallah :) yelsem .!.: amin saolun bende sizin için okudum Genişletmek için tıkla...
Senin için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşaallah :) yelsem .!.: amin saolun bende sizin için okudum Genişletmek için tıkla...
yelsem sabrın sonu selamet... Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 1.173 795 323 1 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.525 ebruli-- .!.: Senin için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşaallah :) Genişletmek için tıkla... amin canım senin de kabul etsin bende sana okudum :)
ebruli-- .!.: Senin için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşaallah :) Genişletmek için tıkla... amin canım senin de kabul etsin bende sana okudum :)
O Ozzgeee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2008 11.403 12.732 498 1 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.526 yelsem .!.: amin canım senin de kabul etsin bende sana okudum :) Genişletmek için tıkla... İyi seneler :) sizin icin okudum Rabbim kabul eylesin insallah
yelsem .!.: amin canım senin de kabul etsin bende sana okudum :) Genişletmek için tıkla... İyi seneler :) sizin icin okudum Rabbim kabul eylesin insallah
Namaria Ve Kefâ Billâhi Şehîdâ Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 7.939 24.097 348 37 1 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.527 Ozzgeee .!.: İyi seneler :) sizin icin okudum Rabbim kabul eylesin insallah Genişletmek için tıkla... senin için okudum canım Allah kabul eylesin
Ozzgeee .!.: İyi seneler :) sizin icin okudum Rabbim kabul eylesin insallah Genişletmek için tıkla... senin için okudum canım Allah kabul eylesin
venezia26 Yorgun . Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 1.972 1.797 83 1 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.528 Namaria .!.: senin için okudum canım Allah kabul eylesin Genişletmek için tıkla... Merhaba . Kalbinizden geçen dilekleriniz ne ise size nasip olması adına okudum . Allah kabul eylesin..
Namaria .!.: senin için okudum canım Allah kabul eylesin Genişletmek için tıkla... Merhaba . Kalbinizden geçen dilekleriniz ne ise size nasip olması adına okudum . Allah kabul eylesin..
Y ykme Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2016 180 43 18 38 2 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.529 venezia26 rabbım ne dılegın varsa kabul etmesı ıcın okudum arkadasım
SiziSeviyorumDemismiydim ☆☆☆☆☆☆☆ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Eylül 2016 1.128 1.643 48 2 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.530 venezia26 .!.: Merhaba . Kalbinizden geçen dilekleriniz ne ise size nasip olması adına okudum . Allah kabul eylesin.. Genişletmek için tıkla... Mutlu hayırlı seneler. Sizin için okudum. dualarınız hayırla kabul olsun inş.
venezia26 .!.: Merhaba . Kalbinizden geçen dilekleriniz ne ise size nasip olması adına okudum . Allah kabul eylesin.. Genişletmek için tıkla... Mutlu hayırlı seneler. Sizin için okudum. dualarınız hayırla kabul olsun inş.
SiziSeviyorumDemismiydim ☆☆☆☆☆☆☆ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Eylül 2016 1.128 1.643 48 2 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.531 ykme .!.: venezia26 rabbım ne dılegın varsa kabul etmesı ıcın okudum arkadasım Genişletmek için tıkla... Sizin için de okudum. Sizinde dualarınız hayırla kabul olsun inş.
ykme .!.: venezia26 rabbım ne dılegın varsa kabul etmesı ıcın okudum arkadasım Genişletmek için tıkla... Sizin için de okudum. Sizinde dualarınız hayırla kabul olsun inş.
Y ykme Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2016 180 43 18 38 2 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.532 N-A-R .!.: Sizin için de okudum. Sizinde dualarınız hayırla kabul olsun inş. Genişletmek için tıkla... allah razıolsun kardesım heoımızın ınsallah
N-A-R .!.: Sizin için de okudum. Sizinde dualarınız hayırla kabul olsun inş. Genişletmek için tıkla... allah razıolsun kardesım heoımızın ınsallah
sees Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2009 1.174 1.175 133 2 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.533 SiziSeviyorumDemismiydim .!.: Sizin için de okudum. Sizinde dualarınız hayırla kabul olsun inş. Genişletmek için tıkla... ykme .!.: allah razıolsun kardesım heoımızın ınsallah Genişletmek için tıkla... Sıra karışmış sanırım.İkiniz için de okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
SiziSeviyorumDemismiydim .!.: Sizin için de okudum. Sizinde dualarınız hayırla kabul olsun inş. Genişletmek için tıkla... ykme .!.: allah razıolsun kardesım heoımızın ınsallah Genişletmek için tıkla... Sıra karışmış sanırım.İkiniz için de okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.929 198 2 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.534 sees .!.: Sıra karışmış sanırım.İkiniz için de okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sees, okudum. Sizin için dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla inşallah.
sees .!.: Sıra karışmış sanırım.İkiniz için de okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sees, okudum. Sizin için dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla inşallah.
C Camille_claudel Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2012 1.783 1.839 333 2 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.535 K KenyaliZehra Sizin icin okudum ve dua ettim Rabbim duanizi hayirlisiyla kabul etsin ins
yelsem sabrın sonu selamet... Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 1.173 795 323 2 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.536 Camille_claudel .!.: K KenyaliZehra Sizin icin okudum ve dua ettim Rabbim duanizi hayirlisiyla kabul etsin ins Genişletmek için tıkla... sizin için okudum kabul olur inş
Camille_claudel .!.: K KenyaliZehra Sizin icin okudum ve dua ettim Rabbim duanizi hayirlisiyla kabul etsin ins Genişletmek için tıkla... sizin için okudum kabul olur inş
yelsem sabrın sonu selamet... Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 1.173 795 323 2 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.537 Ozzgeee .!.: İyi seneler :) sizin icin okudum Rabbim kabul eylesin insallah Genişletmek için tıkla... iyi seneler canım :) bende sana okudum rabbim kabul etsin :)
Ozzgeee .!.: İyi seneler :) sizin icin okudum Rabbim kabul eylesin insallah Genişletmek için tıkla... iyi seneler canım :) bende sana okudum rabbim kabul etsin :)
M melly_mell Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2009 513 328 303 3 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.538 yelsem .!.: iyi seneler canım :) bende sana okudum rabbim kabul etsin :) Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
yelsem .!.: iyi seneler canım :) bende sana okudum rabbim kabul etsin :) Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
venezia26 Yorgun . Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 1.972 1.797 83 3 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.539 melly_mell .!.: Sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum M melly_mell . Umarım dualarınız kabul olur.
melly_mell .!.: Sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum M melly_mell . Umarım dualarınız kabul olur.
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.929 198 3 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.540 venezia26 .!.: Sizin için okudum M melly_mell . Umarım dualarınız kabul olur. Genişletmek için tıkla... okudum. Sizin için dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla inşallah.
venezia26 .!.: Sizin için okudum M melly_mell . Umarım dualarınız kabul olur. Genişletmek için tıkla... okudum. Sizin için dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla inşallah.