venezia26 Yorgun . Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 1.972 1.797 83 5 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.561 sees .!.: Sizin için okudum.Annaneniz için de 100 Ya Şafi Okudum.Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum sees . Allah kabul eyler inşAllah .
sees .!.: Sizin için okudum.Annaneniz için de 100 Ya Şafi Okudum.Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum sees . Allah kabul eyler inşAllah .
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.929 198 5 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.562 venezia26 .!.: Sizin için okudum sees . Allah kabul eyler inşAllah . Genişletmek için tıkla... Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradına nail eylesin inşallah.
venezia26 .!.: Sizin için okudum sees . Allah kabul eyler inşAllah . Genişletmek için tıkla... Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradına nail eylesin inşallah.
N-A-R ☆☆☆☆☆☆☆ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ocak 2017 1.377 3.559 53 5 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.563 Filozof_Prenses .!.: Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradına nail eylesin inşallah. Genişletmek için tıkla... Bende senin için okudum canım.
Filozof_Prenses .!.: Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradına nail eylesin inşallah. Genişletmek için tıkla... Bende senin için okudum canım.
M melly_mell Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2009 513 328 303 5 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.564 N-A-R .!.: Bende senin için okudum canım. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
N-A-R .!.: Bende senin için okudum canım. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.929 198 5 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.565 melly_mell .!.: Sizin için okudum Allah gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradına nail eylesin inşallah.
melly_mell .!.: Sizin için okudum Allah gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradına nail eylesin inşallah.
mispremses Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2009 1.813 112 163 İstanbul 5 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.566 Filozof_Prenses .!.: Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradına nail eylesin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah kabul etsin Annanem yogun bakımda Ya Şafi diyerek dua eder misiniz
Filozof_Prenses .!.: Okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradına nail eylesin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah kabul etsin Annanem yogun bakımda Ya Şafi diyerek dua eder misiniz
Sealand Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2015 5.738 4.515 173 5 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.567 https://www.kadinlarkulubu.com/foru...atmi-yapalim-mi.855551/page-567#post-48483140
Vivid Para-Para-Paradise 🌼 Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2011 19.707 7.484 448 5 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.568 mispremses .!.: Sizin için okudum Allah kabul etsin Annanem yogun bakımda Ya Şafi diyerek dua eder misiniz Genişletmek için tıkla... Fatiha ve Ya Şafi okudum sizin için.. Acil şifalar dilerim... Tez zamanda hayırlı sabit bir iş diliyorum...
mispremses .!.: Sizin için okudum Allah kabul etsin Annanem yogun bakımda Ya Şafi diyerek dua eder misiniz Genişletmek için tıkla... Fatiha ve Ya Şafi okudum sizin için.. Acil şifalar dilerim... Tez zamanda hayırlı sabit bir iş diliyorum...
Sealand Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2015 5.738 4.515 173 5 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.569 Vind .!.: Fatiha ve Ya Şafi okudum sizin için.. Acil şifalar dilerim... Tez zamanda hayırlı sabit bir iş diliyorum... Genişletmek için tıkla... 7 ayetel kursi okudum Rabbim hayırlı istediğniz gibi bir iş versin bende mutlu olacağim bir eş istiyorum
Vind .!.: Fatiha ve Ya Şafi okudum sizin için.. Acil şifalar dilerim... Tez zamanda hayırlı sabit bir iş diliyorum... Genişletmek için tıkla... 7 ayetel kursi okudum Rabbim hayırlı istediğniz gibi bir iş versin bende mutlu olacağim bir eş istiyorum
M melly_mell Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2009 513 328 303 5 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.570 Vind .!.: Fatiha ve Ya Şafi okudum sizin için.. Acil şifalar dilerim... Tez zamanda hayırlı sabit bir iş diliyorum... Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allahım en kısa sürede mutlu olacağınız, huzurla çalışacağınız, hayırlı ve bereketli bir iş nasip etsin inşallah.
Vind .!.: Fatiha ve Ya Şafi okudum sizin için.. Acil şifalar dilerim... Tez zamanda hayırlı sabit bir iş diliyorum... Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allahım en kısa sürede mutlu olacağınız, huzurla çalışacağınız, hayırlı ve bereketli bir iş nasip etsin inşallah.
M melly_mell Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2009 513 328 303 5 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.571 melly_mell .!.: Sizin için okudum Allahım en kısa sürede mutlu olacağınız, huzurla çalışacağınız, hayırlı ve bereketli bir iş nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Aynı anda okumuşuz Sealand sizin için de okudum Allah en kısa sürede hayırlı bir eş nasip etsin inşallah.
melly_mell .!.: Sizin için okudum Allahım en kısa sürede mutlu olacağınız, huzurla çalışacağınız, hayırlı ve bereketli bir iş nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Aynı anda okumuşuz Sealand sizin için de okudum Allah en kısa sürede hayırlı bir eş nasip etsin inşallah.
Vivid Para-Para-Paradise 🌼 Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2011 19.707 7.484 448 5 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.572 Okudum sizler için... Rabbim hayırlı, mutlu olacağınız bir eş nasip etsin inşallah... Sealand Rabbim gönlünüzden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah... M melly_mell
Okudum sizler için... Rabbim hayırlı, mutlu olacağınız bir eş nasip etsin inşallah... Sealand Rabbim gönlünüzden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah... M melly_mell
sees Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2009 1.174 1.175 133 6 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.573 Vind .!.: Okudum sizler için... Rabbim hayırlı, mutlu olacağınız bir eş nasip etsin inşallah... Sealand Rabbim gönlünüzden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah... M melly_mell Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Vind .!.: Okudum sizler için... Rabbim hayırlı, mutlu olacağınız bir eş nasip etsin inşallah... Sealand Rabbim gönlünüzden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah... M melly_mell Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
N-A-R ☆☆☆☆☆☆☆ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ocak 2017 1.377 3.559 53 6 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.574 sees .!.: Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum.
sees .!.: Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum.
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.929 198 6 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.575 N-A-R .!.: Sizin için okudum. Genişletmek için tıkla... NAR yine sana denk geldim. Okudum ve dua ettim. Rabbim o güzel gönlüne göre muradını versin inşallah
N-A-R .!.: Sizin için okudum. Genişletmek için tıkla... NAR yine sana denk geldim. Okudum ve dua ettim. Rabbim o güzel gönlüne göre muradını versin inşallah
yelsem sabrın sonu selamet... Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 1.173 795 323 6 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.576 bende sizin için okudum
venezia26 Yorgun . Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2016 1.972 1.797 83 6 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.577 yelsem .!.: bende sizin için okudum Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum . Allahım hepimizin duasını kabul eder inşAllah.
yelsem .!.: bende sizin için okudum Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum . Allahım hepimizin duasını kabul eder inşAllah.
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.929 198 6 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.578 venezia26 .!.: Sizin için okudum . Allahım hepimizin duasını kabul eder inşAllah. Genişletmek için tıkla... okudum, dua ettim. Rabbim hayırlısı ile gönlünüzün muradını versin
venezia26 .!.: Sizin için okudum . Allahım hepimizin duasını kabul eder inşAllah. Genişletmek için tıkla... okudum, dua ettim. Rabbim hayırlısı ile gönlünüzün muradını versin
N-A-R ☆☆☆☆☆☆☆ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ocak 2017 1.377 3.559 53 6 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.579 Filozof_Prenses .!.: okudum, dua ettim. Rabbim hayırlısı ile gönlünüzün muradını versin Genişletmek için tıkla... Bende senin için okudum canım
Filozof_Prenses .!.: okudum, dua ettim. Rabbim hayırlısı ile gönlünüzün muradını versin Genişletmek için tıkla... Bende senin için okudum canım
mispremses Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2009 1.813 112 163 İstanbul 6 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi piolin #6.580 N-A-R .!.: Bende senin için okudum canım Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah kabul etsin Dileğimi tuttum
N-A-R .!.: Bende senin için okudum canım Genişletmek için tıkla... Sizin için okudum Allah kabul etsin Dileğimi tuttum