- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Slynmmmmmm
Konun kapanmadan yazayım medyumlardan medet umma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berensu’ya medyumu birinin onu aradığını söylerse bulabilir belki konu sahibiniBerensu selinsuyla medyuma gitmiş
Arkadaş onun için şeetmiş![]()
Konu cok zorda oldugum bi durum var ve iyi bir medyum yada falci arastirirken berensu hanimin bu konuda yardim aldigini okudum belki ulasabilirim dusuncesi ile yazdim
Konu cok zorda oldugum bi durum var ve iyi bir medyum yada falci arastirirken berensu hanimin bu konuda yardim aldigini okudum belki ulasabilirim dusuncesi ile yazdim
Berkecanlar baba oldu onu biliyorumda berensularda genckizdir artik
Bu berensu’lar 5-10 yaş aralığında değiller miydi henüz![]()
Baba mı olduBerkecanlar baba oldu onu biliyorumda berensularda genckizdir artik![]()
Abbooooovvvvv bende acaba doktor mu yoksa avukat mı bu beren de danışacak diyordumKonu cok zorda oldugum bi durum var ve iyi bir medyum yada falci arastirirken berensu hanimin bu konuda yardim aldigini okudum belki ulasabilirim dusuncesi ile yazdim
Alemsin kız valla kahkaha attım haHayırdır Süleyman?
Bir sıkıntı mı var?![]()
berensu o bi kereMedyum lazımsa ben varim,bak selinsu nun sitede olmadığını şak diye gördüm mesela,anlat bana derdini gülüm