- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
umutsuz ev kadınlarının bazı yerlerı de çok saçma sapandıyok diil canım. ikisisde hastanede geçiyo ama grey birebir uyarlama tabi türkiye şartlarına uyarladılar orijinali daha rahat
ya hauseee yavrum benim
umutsuz ev kadınlarının bazı yerlerı de çok saçma sapandı
finale kadar izledimorijinaline az baktıydım. yerilisine de arada sırada toplasan bi cacık olmaz :) izlediğim
finale kadar izledim
çok guzeldı keşke bıtmeseydı. yerlısı de tr göre uyarlanmıs senın dedıgın gıbı
amcasının karısıyla ılıskısı olan behlule laf yok izleyen çok
kocasını sürekli aldatan kadını gösteren yok umutsuz ev kadınlarında
bi de gay oğlan vardı galiba orijinalinde. hatunsa olmaz yasahhhh
bitirdiğim ve sevdıgım ıkı dızı vardı
dexter
desperate housewives
bunlardan sonra dikiş tutturamadım
nikita 4 sezon Sör
şuana kadar prison break izlememek büyük kayıp demedi deme
çok fazla yabancı dizi izledim ama şunu herzaman derim ki gelmiş geçmiş en iyi yabancı dizi PB
kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
yabancı dizi arıyorum , şöyle güzel sürükleyici bir dizi bulamadım
her önüme gelen diziyi seyretmem illa ki tavsiye olacak bana..
birçok dizi izledim, bazısını beğendim bazısını beğenmedim...
sevdiğim tarzda bir dizi tavsiye edermisiniz...
romantizm aşk komedi veya aile dizisi sevmiyorum....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....
doktorlar dızısının orjınalıve daha kalıtelısı
nikita 4 sezon Sör
şuana kadar prison break izlememek büyük kayıp demedi deme
çok fazla yabancı dizi izledim ama şunu herzaman derim ki gelmiş geçmiş en iyi yabancı dizi PB
demek ki bizim türkiyede senarist yokmuş adam akıllı anlaşıldı
kopyala yapıştır taktiğiyle yabancılardan al senaryoyu, koy birkaç seksi manken, bir tane de şarkıcı (olmazsa olmaz bakınız kutsi )
koyver gitsin ekrana.... iki aşk meşk, ayrıldı barıştı....o onun kocasıyla, bu bunun karısıyla yedir gitsin
aynen katılıyorum, prison break ilk izlediğim dizidir, ve asla ondan değerlisini bulamadım...
Poul Scheuring senaristlerin şahı bence.... hem senaryo yönünden dizi muhteşem, hemde kullanılan oyuncular bakımından yapımcı da çok işinin ehli biri...
michael scofield ismine bile ad soyad yakıştırması yapana kadar binlerce isim bulunmuş...
gerçekten de çok yakışmış isimde soyisim de birbirine...
michael'in ağladığı sahneler varya, sırf gözlerindeki asıl efekti yakalayabilmek için yüzlerce kez çekmişler... gözünden yaş düşmeyecek, ama yaşlar gözünde birikecek...ne zordur onu ayarlaması, ve o esnada kameraya bakıyor olacaksın....
yabancı diziler bu yüzden bu kadar tutulup seviliyor....
bizim dizilere baksana, ağlayabilmek için ıkınan oyuncu kaynıyor
birde şeyi okuyunca çok şaşırmıştım... T bag'i kimse sevmez ama gerçekten çok başarılı bir oyuuncu bence...
hani hapishanedeyken, isyan çıkmıştı ya, gardiyan t bag'e birsürü laf atmıştı mongol kardeşinden doğmuşsun falan diye, o sahnedeki t bag'in yüz ifadesini onlarca kez çekip silmişler....istedikleri bakışı yakalayabilmek için.....
bu tür detaylar önemsiz gelir izleyciye, ama bu detaylar diziye ne kadar emek verildiğini gösteriyor....
gözyaşının düşme açısını bile yüzlerce kez deneme yapmak....emek işi....
daha çok detaylarını okumuştum, okudukça helal olsun dedim...emek çekilen dizi kendini belli ediyor...
waww bu yorumun üstüne laf söylemem sadece alkışlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?