bir yabancı dizi tavsiye edin yaa....

the vampire diaries Vazgeçilmezimmmm

ayy heyecanlandım inan ta tarzıa hitap ediyor, bir prison break hayranı olarak böyle sürükleyici birşey arıyordm..mutlaka bakıcam birazdan ilk sıraya yazdım çok sağol canım

Rica ederim. Ben ilk sezonu bitirdim. 2. sezona başlayamadım evimde internet yok hala.
Ama game of thorens kesinlikle izlemelisin. İlk başta çok ağır geliyor ama sabredince merak uyandırıyor.

Yalniz revolution 2 sezon 3.sezonun cekilmemesine dair karar alindi ve bence de yerinde bi karar dizi bi yerden sonra sarmiyor :)

Gerçekten mi? Hikaye tıkandı desene. :44:
Neyse kısa ve öz olmuştur sakız gibi uzamasından iyidir.

vazgeçilmezim dexter ...bir numaram ..
the walking dead ikincim...
the vampire diares biraz saçma olsa da son sezonlarda özellikle izlenebilir...
the originals ( vampire diares de yer alan original vampirleri anlatıyor daha kaliteli bana göre )
merlin

izlemeyi planladığım bazılarına yeni başladığım tavsiye edebileceklerim de ;
sherlock holmes
american horror story
dracula
breaking bad
game of the thrones
haven ( stephan king uyarlaması )
hannibal ( filmini biliyorsan onun uyarlaması)

Kendi kendine küsüyor ya, istediği olmayınca falan. Kızlardan pek hoşlanmaması kötü

Merlin benim izledigim en guzel dizilerden biriydi hatta benim 1 numaram izlemediysen onu izleyebilirsin
evdekileri de alistirmistim hatta bi ara babam merlin daha vermiyo dimi yine en iyisi oydu demisti
tabi tv den mi pc den mi izliyosun bilmiyorum

Son düzenleme:
DEXTER. Kesinlikle Dexter. İlk bir iki bölümde çok sarmayabilir ama sonra başından kalkmadan izlemeye başladığım bi dizi oldu. Kurgu bakımından Prison Break, Walking Dead ve Breaking Bad kadar sürükleyici.

Komedi ben de sevmezdim ta ki "Modern Family" izleyene kadar. İnanılmaz bi dizi. Tavsiye ettiğim herkes bayıla bayıla izledi.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben gençlik dizilerini de seviyorum. Gossip Girl, 90210, Pretty Little Liars, Girls

Sex and the City hayatımın dizisidir izlemediyseniz çooook şey kaçırıyorsunuz :)

Bunun haricinde, Suits iki avukatın kariyer yaşantısını ve hayatını anlatıyor o da çok keyiflidir ara ara izlerim.

Dr house,lost,supernaturel bunlara bakabilirsin canım bence cok kaliteli ucu de

Ben önceden hiç yabancı dizi izlemezdim, onu da geç oldu artık deyip izlememiştim. İzleyeyim bari.

Breaking bad....
Gelmiş geçmiş en sürükleyecek dizi.
Maalesef izledim bitirdim ve artık başka bir diziye başlayamıyorum

İlk bölümünü izledim ama maalesef devam etmek gelmedi içimden.

Arrow ilerledikçe sıkıcılaştığı için ancak 1 sezon falan izleyebilmiştim.

Lavin canım. Hannibal ı öneririm izlemediysen. Davinci demons da güzel ve sherlock

Bunlara da bakayım ben. Sağol canım.

Tabii yaa in treatment'ı nasıl unuttum. Ben de çok severek izlemiştim.

Bunlar not edildi.

the walking dead hastasıydım yeni sezonu bekliyorum o arada teen wolf'e başladım ve çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim

ben de komedi falan sevmem ama How I met your mother gerçekten iyi bence tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…