- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
yabancı dizi arıyorum , şöyle güzel sürükleyici bir dizi bulamadım
her önüme gelen diziyi seyretmem illa ki tavsiye olacak bana..
birçok dizi izledim, bazısını beğendim bazısını beğenmedim...
sevdiğim tarzda bir dizi tavsiye edermisiniz...
romantizm aşk komedi veya aile dizisi sevmiyorum....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....
ayy heyecanlandım inanta tarzıa hitap ediyor, bir prison break hayranı olarak böyle sürükleyici birşey arıyordm..mutlaka bakıcam birazdan ilk sıraya yazdım çok sağol canım
Yalniz revolution 2 sezon 3.sezonun cekilmemesine dair karar alindi ve bence de yerinde bi karar dizi bi yerden sonra sarmiyor :)
ay onu disciye goturen olmayınca nasıl uzuldüm bildigin zaafım varben soft kittyi de soylerim : D .....soft kitty, warm kitty, little ball of fur
happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....
Hadi ya deme :))))
O kanal olay ya ztn.....
http://www.sinematurk.com/film/20269-hakkini-helal-et/
Eki Görüntüle 1184232
bak bu da başrol oyuncudu haha :)
Hiç sorma ya ...zaten amy de sevmiyorum:banghead:Kendi kendine küsüyor ya, istediği olmayınca falan. Kızlardan pek hoşlanmaması kötü
ayy heyecanlandım inanta tarzıa hitap ediyor, bir prison break hayranı olarak böyle sürükleyici birşey arıyordm..mutlaka bakıcam birazdan ilk sıraya yazdım çok sağol canım
neee
prison break izlemedin öylemi
inanamıyorum sana, ve seni şuracıkta ayıplıyorum kınıyorum gülüyorum her bişeyi yapıyorum anlayacağın
şaka tabi canım ama çok şaşırdım izlememiş olmana...mutlaka ama mutlaka izlemelisin...
ilk bölümünü şuan aç izle, bana geri dönüp teşekkür edeceksin....
bütün çevrem izlemiştir sayemde ve hepsi teşekkür ede ede bi hal oldular....
kardeşim tavsiye etti bir haftada 4 sezonu bitirdik eşimle düşün
mutlaka izle prison break canım...bak şiddetle tavsiye ediyorum...mutlaka....ona göre...
Breaking bad....
Gelmiş geçmiş en sürükleyecek dizi.
Maalesef izledim bitirdim ve artık başka bir diziye başlayamıyorum
Chuck dizisini çok beğenerek izlemiştim.Komedi macera aşk hepsi vardı.Vampir diares izledim saçma gelebilir ama ben bayıla bayıla izledim hatta ünv 3 deyken kızlarla heyecanla bi hafta bekler, toplu hazırlık yapar izlerdik acayip zevkli gelirdi.supernatural 2-3 sezon izledim sonra sarmadı saçmaladı.Dr house izledim 5-6 sezon ortalarda sıkıldım ama yıne devam ettım güzeldi.Arrow çok beğeniliyor gibi ama izlemedım duydum sadece.Aklıma gelenler bunlar.
Lavin canım. Hannibal ı öneririm izlemediysen. Davinci demons da güzel ve sherlock
bak ben sana bi dizi tavsiye edeyim,
insan böyle çok çok beğendiği diziyi tavsiye ederken çok çok beğenileceğini sanıyor baya iddialı giriyor olaya:)
imdb 8.9 puan vermiş ama sen bakma bence
9 üssü puanlı izletileri beğenmediğimi bana uymadığımı bildiğim için sen kendi puanına bak
cenaze evini işleten fisher ailesinin psikoloji, gizem, aşk, dram, dramın dibi, kaza mizahın dibi dizisi six feet under ...kalpkalpkalp...
izlersen, izlemeye başlarsan yorumlarsan sevinirim...
diğer ve son favorim; in treatment.
terapistin terapiye gelen danışanları ile olan seanslarını izliyorsunuz
ilerleyen bölümlerde terapistin terapiye ihtiyacı olup
kendi terapilerinide izliyorsunuz
durağan ilerleyen bir dizi.
düşündüren, yoran bazen kendiyle yüzleştiren bir dizi.
sen sevmezsen bu tarz psikoloji içeren dizi tavsiye ederseniz severek başlamak isterim
İzlemedığım dizi yok,tavsıye edilen tum dızılerı ve edılmeyenlerı de ızledım,revolutıon ıkıncı sezon tempo cok düştü,ama anladığım kadarıyla lost,prıson break vs aynı tarz sevıyoruz,
Sana uc dızı tavsıye edıcem,ılkı davıncı demons,fantastık ve cok guzel,ikinci sezon bıttı,hıc sıkmadı,akısı guzel
Ikincisi siberia,cogu kısı bılmez,bır grup yarışmacı survıvor tarzı sıbıryaya gıdıyolar,hanı kıs bitimine dayanan para alacak ama acaıp olaylar oluyo,lost gıbı ama lost gıbı degıl,tekrar ve benzeri dizileri sevmem ama Lost'tan farklı bayagı,yenı sezonu ıple cekıyorum
Üçüncüsü the 100. Dünyada yasam yok,uzaya üst kurulmuş,bır grup genc mahkum dünyaya gonderılıyo,eglencelı ve guzel dızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?