Bir Yalana Aldanmış,İnanmışım...

yazıyı okudum ve kendimi yerine koydum . Bence ailede olan bir pürüzü sana yansıtmamlı die düşünüyorum.Yani ben olmasam annesine yada babasına kızıpta sevdiğim kişiye bunu yansıtmam yansıtamam onun suçu yok ki:20: . Ahh işte oluyoo bazen acısını sevdiğimizden çıkarıyoruzz üzme canını arkadaşım çok büyütülcek bir mevzu değil gibi geliyo .biraz seninki gurur yapmış kendince erkek ne de olsaa :44:

evet ama insan bu yüzden yarı yolda bırakılır mı.Öyle kırıldımki ona...

Aşağı yukarı aynı zamanda aynı şeyleri yaşamışız.Çok zor Allah kimseye yaşatmasın inşallah...Ben şuan ne yapacağıma karar veremedim.Önümü karanlık görüyorum.Bakalım neler olacak...

Canim bence sen bir an once bir B plani yap.
Onun niye karanlik olsun, bak ben ne kadar cabuk toparladim sayilir.
Gerci zaman zaman yataktan cikmak zulum oluyor.
Ruyamda ona etmedigimi birakmadigim icin:1:
Bu is olmazsa ne yapacaksin?
Hayatin nasil bir yon alacak onlari simdiden dusun.

Canim bence sen bir an once bir B plani yap.
Onun niye karanlik olsun, bak ben ne kadar cabuk toparladim sayilir.
Gerci zaman zaman yataktan cikmak zulum oluyor.
Ruyamda ona etmedigimi birakmadigim icin:1:
Bu is olmazsa ne yapacaksin?
Hayatin nasil bir yon alacak onlari simdiden dusun.

haklısın kafamda birşeyler oluşturmaya çalışıyorum haftasonu bir ingilizce kursuna yazılıp yüksek lisans yapmayı planlıyorum inşallah olur kafam dağılır.

Bos ver canim, haykirsan hatalarini duzelmek isticekmi?
Baksana seninle konusmaya bile cesareti yok.
Belkide senin pes etmeni beklediyor boylelikle suc onda olmicak.

Sen hayatini duzeltmeye calis.
Kendini gelistirmeye devam et tatlim.
Gerisi gelir. Analar ne yigitler dogurmus..

Bos ver canim, haykirsan hatalarini duzelmek isticekmi?
Baksana seninle konusmaya bile cesareti yok.
Belkide senin pes etmeni beklediyor boylelikle suc onda olmicak.

Sen hayatini duzeltmeye calis.
Kendini gelistirmeye devam et tatlim.
Gerisi gelir. Analar ne yigitler dogurmus..

Saol desteğin için Benim yaşadıklarımı yaşayan birinden böyle güzel ve cesaret verici şeyler duymak güzel...

Canim benim,
Insallah bir an once kurtulursun bu sorundan.
Inan zaman zaman uzerinden bir yuk kalkmis gibi hissedeceksin :))
Takili kalma ona sakin. Bak benimki geldi istedide noldu.
Sevmesi yetmiyor iste. Yurekte gerek, cesarette gerek.

Canim benim,
Insallah bir an once kurtulursun bu sorundan.
Inan zaman zaman uzerinden bir yuk kalkmis gibi hissedeceksin :))
Takili kalma ona sakin. Bak benimki geldi istedide noldu.
Sevmesi yetmiyor iste. Yurekte gerek, cesarette gerek.

evet haklısın peki ben şunu merak ediyorum sana evlilik bana göre değil deyip bitirdikten sonra geri dönmek istedi mi yada aradımı seni

Zaten nisanlandikdan sonra bir donem bir kac gun kendine kendine kusup tekrar arayip arayip duruyodu.
Ben yurddisinda yasiyorum. Noel tatilinde yanina gittim. Tatilim cok guzel gecti,
Gezdim tozduk eglendik, yeri geldi optu kokladi sarildi.
Ama evlilik bana gore degil diyebildi herseye ragmen,
evlendikden sonra beni cok uzebilirmis, kendine yeterince guvenemiyomus.
Cok buyuk bir sorumlulukmus felan..
Biseyde demedim, havalaninda vedalasirken bile son sarildikdan sonra bidaha sarilip diyip umit bile verdi aslinda.
Anneside vardi. Daha sonra annesiyle konustum, oda oglunun dengesizligini biliyo.
Sormus tabi madem ayrilcaktin havaalanindaki halin neydi oyle diye.
Oda misafirimdi iyi davranmam gerekirdi felan diye gecistirmis :)

Eger diretseydim, evlilige kadar devam edebilirdi.
Son kez bunu soyledikden sonra hic diretmedim,
emin degilse kendinden hic olmasin daha iyi.
AKsi taktirde evlenipte mutsuz oldugumuzda ben sana demistim diyip dunyaya bana zehir edecekti.

Zaten nisanlandikdan sonra bir donem bir kac gun kendine kendine kusup tekrar arayip arayip duruyodu.
Ben yurddisinda yasiyorum. Noel tatilinde yanina gittim. Tatilim cok guzel gecti,
Gezdim tozduk eglendik, yeri geldi optu kokladi sarildi.
Ama evlilik bana gore degil diyebildi herseye ragmen,
evlendikden sonra beni cok uzebilirmis, kendine yeterince guvenemiyomus.
Cok buyuk bir sorumlulukmus felan..
Biseyde demedim, havalaninda vedalasirken bile son sarildikdan sonra bidaha sarilip diyip umit bile verdi aslinda.
Anneside vardi. Daha sonra annesiyle konustum, oda oglunun dengesizligini biliyo.
Sormus tabi madem ayrilcaktin havaalanindaki halin neydi oyle diye.
Oda misafirimdi iyi davranmam gerekirdi felan diye gecistirmis :)

Eger diretseydim, evlilige kadar devam edebilirdi.
Son kez bunu soyledikden sonra hic diretmedim,
emin degilse kendinden hic olmasin daha iyi.
AKsi taktirde evlenipte mutsuz oldugumuzda ben sana demistim diyip dunyaya bana zehir edecekti.

Evet bende şimdi arasam ısrar etsem onu ikna edebilirim ama ben istiyorumki hatasını kendi farketsin yanlışını anlasın Sonuçta bir ömür böyle karşındakini uyararak geçmez.Yaptığı kendine hiç yakışmadı onun yaşındaki onun konumundaki bir insana hiç yakışmadı Benimkinin korkusuda en ufak birşeyde ilerde mutsuz olacağını düşünüyor.Ya Allahınızı severseniz şu sitedeki kaç kişinin evliliği pürüzsüz sorunsuz mutlaka sıkıntılar olacak sıkıntısız bir evlilik varmı önemli olan birbirine destek olmak birbirini arkadan vurmamak varmı böyle bir mantık herşey mkemmel olamazki...

Valla benimkinde biraz mukemmeliyetcilikte var karekterinde.
Hersey dort dortluk olmali. Onun disinda kendi kendine bile mutlu olamayan biridir.
Biz tanismadan oncede oyleydi. Bir gram bile degistiremedim.
Ikna ettim piskologa gitti bir kez, oda antidepresiva verdi, bir kac defa kullandi,
Mayistigi icin felan birakti sonra..
Simdide bir kac saglik sorunu var, daha askere gitmedi.
Askerligini kafasina takiyodu. Ben askerdeyken sen ne yapacaksin.
Ben askerdeyken sana ulasamazsam cinnet geciririm. Elimden kaza cikar.
Daha neler neler..
Hatta benim konumu istersen bulim senin icin.
Beni daha iyi anlarsin.

Valla benimkinde biraz mukemmeliyetcilikte var karekterinde.
Hersey dort dortluk olmali. Onun disinda kendi kendine bile mutlu olamayan biridir.
Biz tanismadan oncede oyleydi. Bir gram bile degistiremedim.
Ikna ettim piskologa gitti bir kez, oda antidepresiva verdi, bir kac defa kullandi,
Mayistigi icin felan birakti sonra..
Simdide bir kac saglik sorunu var, daha askere gitmedi.
Askerligini kafasina takiyodu. Ben askerdeyken sen ne yapacaksin.
Ben askerdeyken sana ulasamazsam cinnet geciririm. Elimden kaza cikar.
Daha neler neler..
Hatta benim konumu istersen bulim senin icin.
Beni daha iyi anlarsin.

benimkide mükemmeliyetçi biriydi.Kadın dediğin güzel bakımlı olmalı eğitimli olmalı ev işlerinde hamarat olmalı herşeyin en güzeli en iyisi onun eşinde olmalı...

Aynen ve benim yuzumden yanmis sucuklu yumurta yemisti:1:
Herneyse, gece gunduz bakimli olmak felan zaten mumkun degil.
Muhim olan huy ve karekter. Bir gun bunu anliycak ama o gun coook gec olacak.
Rabbim suruuum surum surundursun insallah onu..

erkek arkadasınız ne kadar dıkkafalı biri... birşey mantıgına yatmamıs olabilir ama atla dewe değil ya konu..kacacak hatta ayrılık bile isteyecek ne var bunda...ailenden de mı utanmayacak.yanı babanıza akrabalarımız gelemıyor dıyıwerır olur bıterdı cok enteresan bırı..daha oncede boyle dengeszlıklerı varmıydı

Aynen ve benim yuzumden yanmis sucuklu yumurta yemisti:1:
Herneyse, gece gunduz bakimli olmak felan zaten mumkun degil.
Muhim olan huy ve karekter. Bir gun bunu anliycak ama o gun coook gec olacak.
Rabbim suruuum surum surundursun insallah onu..

:) :) Ben onun acı çekmesini istemiyorum ama ona hakkımı helal de etmiyorum Allah canını yaksın demiyorum ama onu Allaha haval ediyorum o bilir herşeyin iyisini güzelini...

erkek arkadasınız ne kadar dıkkafalı biri... birşey mantıgına yatmamıs olabilir ama atla dewe değil ya konu..kacacak hatta ayrılık bile isteyecek ne var bunda...ailenden de mı utanmayacak.yanı babanıza akrabalarımız gelemıyor dıyıwerır olur bıterdı cok enteresan bırı..daha oncede boyle dengeszlıklerı varmıydı

ilk ailelerimizi tanıştıracağımız zamanda (ekim) kendi kendine kayıplara karışmıştı telefonlara cevap vermiyordu sonra yine ilerde mutlu olamıycağız ailemle anlaşamayacakmışsın gibi geliyor diye açıklamalar yapmıştı ozaman konuştum kendisiyle mantıklı bir şekilde hatasını anladı ( bana öyle gelmiş ) devam ettik ikinci ciddi adımda da bunu yaptı

Son düzenleme:
:) :) Ben onun acı çekmesini istemiyorum ama ona hakkımı helal de etmiyorum Allah canını yaksın demiyorum ama onu Allaha haval ediyorum o bilir herşeyin iyisini güzelini...

Bende ilk zamanlar aci cekmesini istemiyodum,
ama inan simdi elimde degil. Sanki ölse rahatlicakmisim gibi bir his var icimde :17:

Bende ilk zamanlar aci cekmesini istemiyodum,
ama inan simdi elimde degil. Sanki ölse rahatlicakmisim gibi bir his var icimde :17:

:) :) yinede beddua etme canım beddua sahibini bulurmuş Rabbim bize öyle güzel eşler nasip etsinki öyle mutlu olalımki bu onlar için en büyük ızdırap en büyük ceza olacaktır..

Back
X