canım senin konunu takip ediyordum siteye üye olduğumda yazayım dedim..1 ay olmuş görüşmeyeli bence artık sende düşünmeyip önüne bakmaya başlamalısın. Şöyle bir gerçek var ki uzun süreli bir ilişki bittiği zaman,erkek seviyorsa, sevgililerinden ayrıldıklarının ilk günlerinde olayın farkında bile olmuyorlar o yüzden fazla koymuyor onlara..ama zaman geçtikçe olayı farkettiklerinde pişmanlıkları başlıyor..istisnalar vardır tabi ya da kişilerin karşısındakini sevme dereceleriyle değişen bir durum aslında ama geneli böyle oluyor..1 ay geçmiş ve hala ses çıkmıyorsa boşvermeye çalışmalısın..konunu başından beri okudum ve senin tek hatanın istemeye gelmeden önce sevgiline sizde böyle bir adet oldugunu büyüklere danışıldıgını söylememen olarak görüyorum. onun dışında tek bir hatanı göremedim.ama karşındaki seni evlenmeyi isteyecek kadar seviyorsada sırf bu hata yüzünden selamı sabahı kesmesi imkansız..yani hislerinde de bir sorun olmuş ki ilk sorunda kaçmayı tercih etmiş..arada saygı bitince sevgi olsada o ilişkiyi devam ettirmek çok zor oluyor..çünkü o zaman hep birşeyleri ödetme çabalarında oluyo insan ister istemez...hep karşısındakinden çaba bekliyor..yıpranıyor insan.. yıpranan insanlar bence birbirlerinden uzak kalıp kalplerinin sesini dinlemeliler. çünkü agır bir kavgadan sonra hemen barışıldıgında o kavgayı aslında üstünkörü kapatmış oluyoruz çözmüş olmuyoruz..bak sen 1 aydır onsuzda yaşadın mı yaşadın.demekki hayatta herşey o demek değilmiş..şimdi üzülmen normal ama şunu asla unutma vicdanın rahatsa eğer senin için en hayırlısı bu olmuş..