Bir Yandan Hakli Oldugumu Dusunuyorum Biryandan da Vicdan Azabi Duyuyorum

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Kizlar bugun minibüs bekliyordum gelince herkes gibi bende bindim zaten pek yer yoktu kizin birini yani bostu oturucam cantasi yaninda belki kaldirir diye bekliyorum yok banamisin demiyor neyse cantanizi kaldirirmisiniz oturayim dedim burasi dolu arkadasim gelecek dedi bende hemen binecekler arkasinda zannettim bisey demedim

Arabanin ici baya dolustu ayakta baya kisi var kizin yani bombos meger arkadasida o durakta binmeyecekmis yol yarim saatlik inanin tum gun ayaktayim birde ayaklarim resmen patlayacak gibi agridan birde kaniyor ama inanin sadece ben olsam dert etmemde herkes ayakta bu kiz yolu yani bos gidiyor kac durak gectik insanlar biniyo oturmaya calisanlar oluyo kiz dolu diyo(tamam dolu olabilir ama arkadsi gelinceye kadarda biri oraya oturabilirdi)

Hatta ilkin bi erkek buyrun oraya oturun dedi bende sinirden baskalarinin babalarinin arabasi ya oturamiyoruz dedim gelenler oturmak isteyince bende sinirden dolu orasi kraliyet ailesine ayrilmis falan dedim yani bi kac kere yer sorunu oldukca tekrarladim bu tarz cumleleri

10 dk ya kadar bu kizin yanina kimse oturamadi zaten arkadasinin oldugu duragada gelince arabanin ici sıkıß tepis doldu kizin arkadasinida sofor gormedi almadan gitti anlayacaginiz o kadar kisi bosuna beklemis oldu

Yani normalde hic toplum icinde baskadina laf sokan bi insan degilim ama sahiden cok gerilmistim o kizin yaptigi cok rahatsiz etti beni bir yandanda yasi kucuk oldugu icin 16 17 yaslarinda duruyordu belki akıl edememistir diye dusunuyorum keske tutsaydim kizin kalbini onca insanin icinde kirmaya hakkim yoktu diyorum

Anlayacaginiz is isten gecti ama vicdan azabim gecmedim hatta bu yaptigim sey yuzunden sanki Allah belami verecekmis gibi hissediyorum

İçinde kalmamış. Otobüste yer ayırmak da nedir ya. Asıl kalkıp yaşlılara yer vermesi lazım. Boşver iyi yapmışsın.

Ayaktaki herkes çok saf davranmış, öyle bir hakkı yok , ben otururdum s.ktri çekerdim, Allahın belasını verecegi çok daha büyük şeyler var korkma bişey olmaz.

Ben olsam o ortamda o çantayı alır, o yere otururdum.
Arkadaşı geldiğinde de kalkacağımı söylerdim.
Bu kadar.
Ne var yani bunda?
O yorgunlukla böyle şeyler söylemeniz normal, karşı tarafın bu davranışa devam etmesi anormal.

vicdan yapacak bir şey yok.siz haklısınız.akbil basmaya ya da para vermeye kalksa hadi neyse de , birkaç durak sonra binecek arkadaş için, insanları ayakta bekletmek,saygısızca.birilerinin bu hadsizlere,haddini bildirmesi lazım.

Ya arkadaşım deli misin sen ? Madem o kadar yorgunsun ne diye kızın ağzına bakıyorsun , ben olsam derdim : bayan özel araba diil , normal halk otobüsü veya minibüsü çantanızı çeker misiniz oturucam ! Bu kadar kız ne anlarsa anlasın bu kız ÖKÜZZZZZZZZZZZZZZZZ

saflığınıza mı denk geldi cidden, ben olsam arkadaşın gelince yer bulsun otursun der otururdum. sanki kapalı sıralıdan yer almış da oturtmuyor kimseyi.

özel taksi mi bu birbirne yer tutmalar da nedir? kabul edilebilir bir şey değil ki bu, tepkiniz az bile bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…