Bir Yandan Hakli Oldugumu Dusunuyorum Biryandan da Vicdan Azabi Duyuyorum

Kizlar kusura bakmayin heoinize tek tek yazamadim ne bileyim diyorum belki bi anlis dusuncesizlik etti bwn cok soyledindim yada kendisiyle hata ettigini soyleyip oturmam gerekirken cirkeflik etmisim gibime geldi

Valla ben onun yerinde olsam ya susmaz kizardim karsi tarafa yada aglardim bu kiz sadece bi kere oflamaktan baska bisey yapmadi bide dedigim gibi yasida kucuk olunca ben daha buyuk ayip etmisim gibime geldi

Ne diyebilir ki ? Özel araba diil ki ya şöyle kibarlıktan anlamayan insanlara nazik davranmayın nezaketen anlamazlar...

Kizin arkadasi binemediyse kiiz arkadasinin yanina indirseydiniz. Yer tutmak neymis ya. Bir kisi bile mi naalaka al su cantayi demedi.

az bile yapmışın canım saygıyı bilmiyosa saygıda göremez

Ayıp etmiş ama siz niye vicdan azabı çekiyorsunuz ki hatanız yok. Yaşı da bahane etmeyin kendinizi kötü hissetmek için, hepimiz 16-17 yaşında olduk ama kaçımız böyle şımarıkca davrandık ? Bu ona ders olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…